Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Alison, ja tez dostrzeg?am, co zrobi?a GosiaJ, ale zobacz - jaki ten Matthew z obecnego avatarka podobny jest do Colina z poprzedniego! W?a?ciwie mo?na nie dostrzec ró?nicy. To mi troch? uj??o goryczy.
I Gosie?koJ - zmieni?a? avatarek. Z boskiego "C" na boskiego "M". Bardzo fajny!
Ale pozostajemy nadal w kr?gu "bosko?ci" ;-) My?l? zreszt?, ?e Clive Owen te? móg?by w tym kr?gu sobie istnie? :-)
Oj, kanapa by?a bardzo pobudzaj?ca wyobra?ni?. :oops: No i jeszcze si? du?o ?mia? oraz prezentowa? model: jestem uroczy i pozwalam si? uwodzi? (na kanapie). Ale g?upiej Vicky by?o mi naprawd? ?al.
Oj, tak, kanapa... :oops: W poprzednim odcinku rzeczywi?cie nie u?miechn?? si? ani razu, teraz za to... Vicky g?upia, ale ta Christine te? zastosowa?a okropn? metod?, ?eby Vicky si? od niego odczepi?a - mam wra?enie, ?e bardziej chodzi?o jej o niego ni? o bezpiecze?stwo prezydenta :-)
Zdrada mo?ci panowie!!! Zdrada!!!
No gdzie, no gdzie, serducho Ci u mnie pojemne, ka?dy ma swój ciep?y k?cik ;-)
Alison, ja tez dostrzeg?am, co zrobi?a GosiaJ, ale zobacz - jaki ten Matthew z obecnego avatarka podobny jest do Colina z poprzedniego! W?a?ciwie mo?na nie dostrzec ró?nicy.
To mi troch? uj??o goryczy.
Nie mog?am si? powstrzyma? - wybra?am najbardziej piegowate zdj?cie, cudne, oj, cudne! Szkoda, ?e piegów i tak nie wida? :-)
Ale pozostajemy nadal w kr?gu "bosko?ci" ;-) My?l? zreszt?, ?e Clive Owen te? móg?by w tym kr?gu sobie istnie? :-)
No pozostajemy, wiem.
Jak dla mnie Clive móg?by do??czy? do towarzystwa z przydomkiem 'boski' 8)
Jak dla mnie Clive móg?by do??czy? do towarzystwa z przydomkiem 'boski' 8)
A mnie on si? troch? ?le kojarzy
Mi na szcz??cie nie I wizualnie mi si? bardzo podoba, bardzo...
Mnie w sumie te?, ale jak ogl?da?am z psiapsió?a Artura, ona zauwa?y?a, ?e on ma tam w?oski i grzyweczk? jak nasz katecheta w podstawówce. No teraz juz zawsze jak go tam widze, widze naszego Szamana (skadinand o s?awetnym imieniu Kazimierz )
No i klops.!!
Mnie w sumie te?, ale jak ogl?da?am z psiapsió?a Artura, ona zauwa?y?a, ?e on ma tam w?oski i grzyweczk? jak nasz katecheta w podstawówce. No teraz juz zawsze jak go tam widze, widze naszego Szamana (skadinand o s?awetnym imieniu Kazimierz
)
No i klops.!!
Hehe!! To faktzcynie nieciekawie Ci sie Aine kojarzy, nieciekawie 8) Szaman
Oj igracie dziewczynki, igracie.... 8)
Oj igracie dziewczynki, igracie.... 8)
Ale on tak? mia? ksywk?
Popieram kandydatur? Clive Owena! Ma zadatki na boskiego, a gdyby jeszcze zagra? jakiego? malowniczego awanturnika w kostiumie, by?by juz boski po trzykro? (nawet z grzywk? a'la katecheta!! ).
GosiaJ, no! Widz?, ?e avatarek na swoim miejscu!
GosiaJ, a propos avatarków i kanapy: na stronie z avatarami Matthew jest kanapa! Sprawdzi?am!
Tylko nie my?l, ?e ci? podjudzam do zmian...
Popieram kandydatur? Clive Owena! Ma zadatki na boskiego
uwaga da?am "Spooks" do wypalenia na p?ytk? jak b?d? maia?a to powiem co i jak
Popieram kandydatur? Clive Owena! Ma zadatki na boskiego, a gdyby jeszcze zagra? jakiego? malowniczego awanturnika w kostiumie, by?by juz boski po trzykro? (nawet z grzywk? a'la katecheta!!
).
GosiaJ, no! Widz?, ?e avatarek na swoim miejscu!
lubi? Cliva - ale jednego filmu mu nie wybacz? - "Bez granic" z Angelin? - ?o matko i olaboga wszystkie z?by mnie bola?y :evil:
Ale poza tym facet na "pi?tk?"
Ja te? zacz??am od MM w roli spaniela
Nie to wazne jak sie zaczyna, ale jak sie konczy
GosiuJ, zdrady sie nie zapomina
GosiaJ, a propos avatarków i kanapy: na stronie z avatarami Matthew jest kanapa! Sprawdzi?am!
![]()
Tylko nie my?l, ?e ci? podjudzam do zmian...
Tylko nie wiem, gdzie ta strona z avatarkami. Ale nie przejmujcie si?, ja ostatnio nic nie wiem, bo ?pi? tak ma?o, ?e zapominam, jak si? nazywam ;-)
Kanapa... hmmm :-) Ale na razie zostan? przy tym, nie chc? go zmienia? :-)
Caitriona napisał:
Popieram kandydatur? Clive Owena! Ma zadatki na boskiego
Oh my... Co za zdj?cie! No jasne, ?e jest boski, wsadzamy go do panteonu, nie mo?e by? inaczej :-)
Thorntonmania... nieustaj?ce apogeum uzale?nienia.
Nie to wazne jak sie zaczyna, ale jak sie konczy![]()
GosiuJ, zdrady sie nie zapomina
Szykuj? si? na stos... Czy mam si? samospali?? ;-)
Oh my... Co za zdj?cie!
Prawda? 8)
No jasne, ?e jest boski, wsadzamy go do panteonu, nie mo?e by? inaczej :-)
Popieram!!
Szykuj? si? na stos... Czy mam si? samospali?? ;-)
Wybor nalezy do Ciebie Ale radze zmienic avatarek
Czy? Clive Owen nie by? wspania?ym lokajem w "Gosford Park"? Zauroczy? mnie w tym filmie po raz pierwszy swoj? tajemniczo?ci? i aksamitn? szorstko?ci? (hehe, prawie jak Matthew w Spooks). W Bli?ej gra? odra?aj?ca posta?, ale tam wszyscy byli w tym mistrzami. ?wietny film.
Czy kto? widzia? ju? Plan doskona?y? Dajcie zna?, prosz?.
Gosia, mo?e dopu?cimy GosiJ? Ona tak lubi te piegi... A sama wiesz - na Colina cerze ?aden pieg nie ?mie postawi? nogi... Ja g?osuj? za u?akawieniem. Co mówicie?
Czy? Clive Owen nie by? wspania?ym lokajem w "Gosford Park"? Zauroczy? mnie w tym filmie po raz pierwszy swoj? tajemniczo?ci? i aksamitn? szorstko?ci? (hehe, prawie jak Matthew w Spooks)
"Gosford Park" jest wspania?ym filmem i to w?a?nie w nim tak naprawd? po raz pierwszy zwróci?am uwag? n aClive'a.
Ja tam bym wybaczy?a GosiJ - jestem w sumie w podobnej sytuacji: te? zaczyna?am od Colina na avatarku...