Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Chcia?abym to zobaczy?!! Oj, bardzo bym chcia?aMo?e GosiJ uda si? sk?d? ?ci?gn?? ten odcinek i si? z nami podzieli?
GosiuJ - jak dasz rad? zdoby? ten odcinek, to ?adnie prosz?: podziel si? z nami!
GosiuJ - jak dasz rad? zdoby? ten odcinek, to ?adnie prosz?: podziel si? z nami!
Jak tylko go zdob?d?, nie omieszkam Was poinformowa? i podzieli? si? z Wami :-)
Jak tylko go zdob?d?, nie omieszkam Was poinformowa? i podzieli? si? z Wami :-)
Dzi?kujemy!
"Caitriona
![]()
![]()
![]()
Chcia?abym to zobaczy?!! Oj, bardzo bym chcia?a.[/quote napisał:
mam nagrane na kasetcezapytam zaprzyjaznion? osob? czy nie wypali?aby tego na p?ytk?.... Ale dopiero mog? to zrobi? w przysz?ym tygodniu
![]()
Chyba ?? kto? to zrobi sam to mu wy?l? kaset?, przegra sobie i ode?le z powrotem. :mrgreen: kto? ch?tny:?:
[img]http://img113.imageshack.us/img113/9518/windelwinnie21df3bg.gif[/img]
Chyba ?? kto? to zrobi sam to mu wy?l? kaset?, przegra sobie i ode?le z powrotem. kto? ch?tny
No ja niestety nie mam takich mo?liwo?ci... Liczymy wi?c na Ciebie, milosz!
Dzi?ki
To mo?e troch? obrazu do tych wypowiedzi...
Kobieto, nie rób mi tego, bo zawa?u dostan? z wra?enia... ;-)
No to jeszcze te oczy
:-))) Pi?kne :-)
Trzykrotko, Caitriono, rzeczony odcinek (podwójny) idzie sobie do?? wolno, ale idzie - wi?c na pewno nied?ugo dam Wam zna?, ?e ju? jest i mog? si? podzieli? :-)
Gosia, jak si? ciesz?! Jeste? prawdziwym skarbem Trzymam kciuki zeby si? uda?o.
Cudownie GosiuJ!! Jeste?my wdzi?czne
U?wiadomi?am sobie w?a?nie ze zgroz?, ?e w zwi?zku ze zmian? czasu bedziemy teraz ogl?da? Spooks o 1.00. O rany...
U?wiadomi?am sobie w?a?nie ze zgroz?, ?e w zwi?zku ze zmian? czasu bedziemy teraz ogl?da? Spooks o 1.00. O rany...
Eee...id? si? zastrzeli?...
no bez pzrzesady - ramy dad?
a jutro daj? kaset? do wyapalenia i b?d? mia?a trzy odcinki "Spooksów" na plytce i dam adres to ch?tni niech si? zg?osz? (odcinek ze striptisem tako? tam jest :mrgreen: )
no bez pzrzesady - ramy dad?
No dobra - skoro tak mówisz
![]()
Idzie nawet do?? szybko, mo?e b?dzie nawet jutro! Ciesz? si? jak dziecko :-))
![]()
Idzie nawet do?? szybko, mo?e b?dzie nawet jutro! Ciesz? si? jak dziecko :-))
?iiii!! Fajnie!
I Gosie?koJ - zmieni?a? avatarek. Z boskiego "C" na boskiego "M". Bardzo fajny!
Dzielna jestem i obejrza?am w ko?cu po raz pierwszy odcinek "Spooks". Ca?kiem niez?y serial: akcja w po??czeniu z udzia?em MM. B?d? ogl?da?. Co mi tam ci??kie poranne wstawanie w poniedzia?ki!
{Jakie MM ma d?ugie rz?sy!}
Taki poniedzia?ek po Spooksach jest bardzo przyjemny, cho? ma?o przytomy... Wiem, ?e nie tylko o to chodzi?o w ostatnim odcinku, ale te rz?sy s? niepowtarzalne Jest stronka, na której na bie??co kto? tam komentuje programy BBC; przy Spooksach pisa? o postaci Matthew: "Tom "eyelash" Quinn".
Ha rz?sy rz?sami a agentk? prosz? jak uwiód? by? na kanapie
Oj, kanapa by?a bardzo pobudzaj?ca wyobra?ni?. :oops: No i jeszcze si? du?o ?mia? oraz prezentowa? model: jestem uroczy i pozwalam si? uwodzi? (na kanapie). Ale g?upiej Vicky by?o mi naprawd? ?al.
Caitriona napisał:
[I Gosie?koJ - zmieni?a? avatarek. Z boskiego "C" na boskiego "M". Bardzo fajny!
Zdrada mo?ci panowie!!! Zdrada!!!
No dobra, ju? dobra... Ja te? zacz??am od MM w roli spaniela... zwracam honor :-(
Dusza moja na zawsze zostanie dziewczyn?, swoja, w?asna, niczyja, nie znana nikomu...