Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
5 marca (niedziela) na Polsacie, o godzinie 12:50 b?dzie emitowany film z Colinem F. "Zwi?zki rodzinne".
Sama te? jeszcze nie ogl?da?am...
Info o filmie: http://www.filmweb.pl/Film?id=32542
Polecam! Warto obejrze?. Gra równie? Julii Andrews. Ciep?a komedyjka rodzinna.
Trzeba bedzie obejrzec, bo nie znam tego filmu. Dzieki za info
Trzeba bedzie obejrzec, bo nie znam tego filmu. Dzieki za info
Te? zasi?d? przed tv, bo nigdy tego obrazu nie widzia?am.
I, ca?a przyjemno?? po mojej stronie
Ja ogl?da?am (nawet z w?oskim dubbingiem - oni tam straszliwie lubi? Colina i go cz?sto puszczali ), ale przyznam uczciwie obecno?? Boskiego "C" kompletnie wówczas zlekcewa?y?am. Skupi?am si? tak naprawd? na obserwcji g?ównej bohaterki
Cholera!!!
W?a?nie sobie uzmys?owi?am, ?e b?de wtedy w szkole :evil: :evil: :evil:
Zawsze mo?esz skorzysta? z video. Robi? to nagminnie.
A mi si? zdawa?o, ?e ka?da z Was ju? kilkakrotnie widzia?a ten film ze wzgl?du na C. TV na okr?g?o daje ten film. Colin tam to posta? drugoplanowa; mi najbardziej podoba?a si? s?u??ca, Mopsy oraz taka ?mieszna pokojówka uwielbiaj?ca kino i gwiazdy filmowe. Fajna komedia, troch? si? tam na?miewaj? z arystokracji, ale i z Hollywood.
Nie mog? pisa? za innych, ale tak jak wspomina?am, przy poprzednich "projekcjach" osob? Boskiego "C" zlekcewa?y?am kompletnie i doszcz?tnie (tak jak i w angielskim pacjencie ). Wi?c powtórne ogl?dniecie by si? przyda?o.
Jak mozna zlekcewa?y? Colinka? Zw?aszcza w "Zwi?zkach rodzinnych"? przecie? on tam tak s?odko strzela oczami za........
Pawe? Mossakowski z GW powiedzia?by, ?e w tym filmie jest "mniej drewniany niz zwykle" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ty Mi?osz jak masz jaki? he?m na podor?dziu to go ubierz, bo jak Go?ka to przeczyta.....
Jak Goska to pzreczyta to napisze pamflet na GW
Brawo Gosia, ja tez nie czytuj?. Masz racje nie znaj? si?!
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
A ja znowu zapomnia?am... Za du?o mase?ka jadam...
{migotka - czy na twoim avatarze nie jest przypadkiem Kate Winslet z filmu "Wi?zy mi?o?ci"("Jude")?}
a wla?ciwie to nie wiem, filmu nier widzia?am, ale to Kate W.
Ja widzia?am "Wi?zy mi?o?ci" i moim zdaniem jest to dobre kino. Jak b?dziesz mia?a okazj? to polecam!
Kolejny raz Zwi?zki.... w telewizorni. W czwartek 2 listopada (urodzinki mojego dziecka) na TV4 o 23.05. Colinek jest tam szalenie uroczy.