Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jesteœ zalogowany.
5 marca (niedziela) na Polsacie, o godzinie 12:50 będzie emitowany film z Colinem F. "Związki rodzinne". ![]()
Sama też jeszcze nie oglądałam...
Info o filmie: http://www.filmweb.pl/Film?id=32542 ![]()
Polecam! Warto obejrzeć. Gra również Julii Andrews. Ciepła komedyjka rodzinna.
Trzeba bedzie obejrzec, bo nie znam tego filmu. Dzieki za info ![]()
Trzeba bedzie obejrzec, bo nie znam tego filmu. Dzieki za info
Też zasiądę przed tv, bo nigdy tego obrazu nie widziałam.
I, cała przyjemność po mojej stronie ![]()
Ja oglądałam (nawet z włoskim dubbingiem - oni tam straszliwie lubią Colina i go często puszczali
), ale przyznam uczciwie obecność Boskiego "C" kompletnie wówczas zlekceważyłam. Skupiłam się tak naprawdę na obserwcji głównej bohaterki ![]()
Cholera!!!
Właśnie sobie uzmysłowiłam, że będe wtedy w szkole :evil: :evil: :evil:
Zawsze możesz skorzystać z video. Robię to nagminnie.
A mi się zdawało, że każda z Was już kilkakrotnie widziała ten film ze względu na C. TV na okrągło daje ten film. Colin tam to postać drugoplanowa; mi najbardziej podobała się służąca, Mopsy oraz taka śmieszna pokojówka uwielbiająca kino i gwiazdy filmowe. Fajna komedia, trochę się tam naśmiewają z arystokracji, ale i z Hollywood.
Nie mogę pisać za innych, ale tak jak wspominałam, przy poprzednich "projekcjach" osobę Boskiego "C" zlekceważyłam kompletnie i doszczętnie (tak jak i w angielskim pacjencie
). Więc powtórne oglądniecie by się przydało.
Jak mozna zlekceważyć Colinka? Zwłaszcza w "Związkach rodzinnych"? przecież on tam tak słodko strzela oczami za........ ![]()
Paweł Mossakowski z GW powiedziałby, że w tym filmie jest "mniej drewniany niz zwykle" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ty Miłosz jak masz jakiś hełm na podorędziu to go ubierz, bo jak Gośka to przeczyta.....
Jak Goska to pzreczyta to napisze pamflet na GW ![]()
Brawo Gosia, ja tez nie czytujÄ™. Masz racje nie znajÄ… siÄ™!
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
A ja znowu zapomniałam... Za dużo masełka jadam...
{migotka - czy na twoim avatarze nie jest przypadkiem Kate Winslet z filmu "Więzy miłości"("Jude")?}
a wlaściwie to nie wiem, filmu nier widziałam, ale to Kate W.
Ja widziałam "Więzy miłości" i moim zdaniem jest to dobre kino. Jak będziesz miała okazję to polecam! ![]()
Kolejny raz ZwiÄ…zki.... w telewizorni. W czwartek 2 listopada (urodzinki mojego dziecka) na TV4 o 23.05. Colinek jest tam szalenie uroczy.