Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Na drugi raz siem poprawiem :cry: Mówi?am, ?e jestem do bani translator :cry:
Alison, gdzie Twoje maniery?
To nie ?adnie doprasza? si? o komplementy
Ju? i tak ca?y Salon JA bije Ci za Gosi? pok?ony, a Tobie ma?o......
Ja jestem po prostu wra?liwa na odkrywanie b??dów. Jak ka?dy chyba. A je?eli chodzi o komplimenta, to ju? wspomina?am, ?e ho?dy przyjmowa?am jaki? tydzie? temu od 8.00-16.00 i koniec. Ju? mi starczy do ko?ca ?ycia
Bior?c pod uwag? ogrom wykonanej pracy translatorskiej, Twoje "b??dy" s? znikome- nie wida? ich 8O
A dzi?ki Twojej uprzejmo?ci nie w?adaj?ce j?zykami nowo?ytnymi mog? pozna? ciekawe historie!!!
Alison-DZI?KUJEMY
Bior?c pod uwag? ogrom wykonanej pracy translatorskiej, Twoje "b??dy" s? znikome- nie wida? ich 8O
A dzi?ki Twojej uprzejmo?ci nie w?adaj?ce j?zykami nowo?ytnymi mog? pozna? ciekawe historie!!!
Alison-DZI?KUJEMY
Jeste? kochana Ja te? dzi?kuje, bo to wielka przyjemno?? zrobi? komu? przyjemno??.
Mag, zmniejsz tego Colina, bo mi caly swiat zaslania
Alison, zapewniam ze dokladnie przeczytalam .
pewnie postanowi?a robi? wszystko na odwrót, i tak jej wysz?o jak wida? na ekranie. A o lekcjach etykiety te? powiedzia?a, ?e fajnie by?o pozna? zasady po to, ?eby wiedzie? jak je ?ama?, czyli ca?e to latanie z go?? g?ow?, pyskowanie rodzicom i g?upie miny, to chyba by?o ?wiadome i zamierzone.
To po co w ogole postanowila brac te lekcje, jak wszystkie zasady lamie?
Jakby lekcji nie wziela, wyszloby na to samo.
A propos holdow to Alison po prostu zapiera sie kokieteryjnie
Mag, zmniejsz tego Colina, bo mi caly swiat zaslania
![]()
Przepraszam, po prostu nie "zauwa?y?am" ?e on taki du?y, bo zaraz po wstawieniu linka musia?am opu?ci? to forum- przepraszam wszystkich u?ytkowników za k?opoty :cry: :oops:
Ja nie umiem ustawi? avataru i ju? nie b?d? próbowa?!
co nie umniejsza urody tego pana- Gosiu cudo!
To po co w ogole postanowila brac te lekcje, jak wszystkie zasady lamie?
Jakby lekcji nie wziela, wyszloby na to samo.
No nie wyszloby, dlatego, ?e ?eby ?wiadomie z?ama? zasad? trzeba j? najpierw zna?. Gdyby si? nie dowiedzia?a, ?e trzeba by?o wychodzic z domu z nakryt? g?ow?, to jakby jej scenograf przywali? kapelusz na pa?k?, tak by w nim chodzi?a. A wiedz?c o tym postanowi?a nawet w powozikach wyst?powa? z go?ym ?ebkiem. Swoj? drog? zawsze mnie zastanawia?o jak ona to zrobi?a, ?e tak ?wie?o wygl?da?a po 2dniowej je?dzie na wózku z domu do Collinsów, bez ?adnego okrycia wierzchniego i kapelusza. To? by?aby siwiutka od py?u i br?zowiutka od s?o?ca, o co scenograf nie zadba? ;-)
A propos holdow to Alison po prostu zapiera sie kokieteryjnie
"Kokieteria jest ka?dej damy ozdob?". Nie pami?tam kto to powiedzia?, ale pewnie Ty wiesz, niewdzi?cznico ;-)
Gdyby si? nie dowiedzia?a, ?e trzeba by?o wychodzic z domu z nakryt? g?ow?, to jakby jej scenograf przywali? kapelusz na pa?k?, tak by w nim chodzi?a.
I sadzisz ze miala inaczej w scenariuszu? Jakos nie wierze, ze ona tak sama wymyslila ta gola glowe i w ogole ...
jak ona to zrobi?a, ?e tak ?wie?o wygl?da?a po 2dniowej je?dzie na wózku z domu do Collinsów, bez ?adnego okrycia wierzchniego i kapelusza. To? by?aby siwiutka od py?u i br?zowiutka od s?o?ca, o co scenograf nie zadba?
Tak, ta scena w ogole jest z kosmosu .....
"Kokieteria jest ka?dej damy ozdob?"
Przeciez to nie zarzut z mojej strony, tylko stwierdzenie faktu
co nie umniejsza urody tego pana!
W najmniejszym nawet stopniu nie umniejsza
Magu?, we? sobie zapisz najlepiej taki malutki obrazeczek z jakiej? galerii i wstaw, albo popro? kogo? ?eby Ci w Photoshopie zmniejszy? to co sobie wybra?a?. Jak mi go przy?lesz, to Ci z niego zrobi? avatarek jak si? patrzy :-) Mo?e Kazik Ci pomo?e, bo jest dla nas taaaaki dobry
Magu?, we? sobie zapisz najlepiej taki malutki obrazeczek z jakiej? galerii i wstaw,
w galerii to on by? ma?y......
albo popro? kogo? ?eby Ci w Photoshopie zmniejszy? to co sobie wybra?a?. Jak mi go przy?lesz, to Ci z niego zrobi? avatarek jak si? patrzy :-)
w Twoim profilu nie ma maila .....wi?c
Mo?e Kazik Ci pomo?e, bo jest dla nas taaaaki dobry
Mo?e szanowny Admin mi pomo?e(ju? mi pomagal wi?c mo?e jeszcze raz?
Ps:.... w tle s?ycha? gor?ce pro?by forumowiczek"pomó? jej, bo znowu zas?oni forum..." :oops:
W?a?nie poratowa? mnie kolega jak Wam si? podoba?
<-----
PS: konkurs: "czyje to plecy?"
PS: konkurs: "czyje to plecy?"
![]()
Prosimy o trudniejszy zestaw pyta?
Wiesz, teoretycznie moglby to byc Hugh
Wiesz, teoretycznie moglby to byc Hugh
No wiesz! My?lalam, ze poznasz te plecy i...w nocy o pó?nocy
No przeciez pisze, ze "teoretycznie" moglby, ale nie jest.
A co do tej nocy o pólnocy, to .... pomarzyc mozna