Ogród Jane Austen

Strona poświecona Jane Austen

Nie jesteś zalogowany.

Ogłoszenie

#101 2006-04-19 14:24:21

Gosia
Użytkownik

Re: sny

No, niemilosiernie sie znecal....
Ale i tak ze sie przysnil - to cud big_smile

#102 2006-04-19 14:41:30

Alison
Użytkownik

No wiec, dziewczynki, snil mi sie dzis Armitage big_smile
A temu skubancowi tak sie to spodobalo, ze nie chcial mnie puscic ze sceny, caly czas sie na mnie patrzyl, widownia sie bawila, on sie smial. W koncu rozwiazalam to zadanie.

Gosiu wyra?nie, Twoja pod?wiadomo?? ma dosy? Rysia, czujesz, ?e Ci? m?czy, podejrzewasz, ?e innych ?miesz? Twoje dzia?ania, przestaje Ci by? z tym dobrze, cho? na jawie jeszcze temu zaprzeczasz....
I jak si? Wam podobam jako t?umaczka snów ;-)

Dusza moja na zawsze zostanie dziewczyn?, swoja, w?asna, niczyja, nie znana nikomu...

#103 2006-04-19 14:46:44

Gosia
Użytkownik

Gosiu wyra?nie, Twoja pod?wiadomo?? ma dosy? Rysia, czujesz, ?e Ci? m?czy, podejrzewasz, ?e innych ?miesz? Twoje dzia?ania, przestaje Ci by? z tym dobrze, cho? na jawie jeszcze temu zaprzeczasz....

1. Moja podswiadomosc nie ma dosyc Rysia (no przeciez nie mialam mu za zle ze sie przysnil, tylko mogl wybrac inne okolicznosci przyrody)
2. Innych z pewnoscia smiesza moje dzialania (to oczywiste) i ciesze sie ze nikt mnie tu nie zna, bo bym spalila sie ze wstydu (no to moze byc powod, ze zle sie z tym czulam i chcialam uciec ze sceny)

Poki co jest mi z tym dobrze (na jawie i we snie).
Przeciez czulam ze jest mi jednak milo, ze skupil na mnie swoja uwage i nawet chyba zlapal mnie za reke big_smile

#104 2006-04-19 14:49:27

Alison
Użytkownik

1. Moja podswiadomosc nie ma dosyc Rysia (no przeciez nie mialam mu za zle ze sie przysnil, tylko mogl wybrac inne okolicznosci przyrody)
2. Innych z pewnoscia smiesza moje dzialania (to oczywiste) i ciesze sie ze nikt mnie tu nie zna, bo bym spalila sie ze wstydu (no to moze byc powod, ze zle sie z tym czulam)

Poki co jest mi z tym dobrze (na jawie i we snie). big_smile

1. Nie mo?esz by? pewna czego chce twoja pod?wiadomomo??, bo tego nikt o sobie nie wie.
2. No comments ;-)
3. Twoja ?wiadomo?? jest wci?? na etapie silnego wypierania pod?wiadomo?ci.
Poczekajmy na kolejne sny.... wink

Dusza moja na zawsze zostanie dziewczyn?, swoja, w?asna, niczyja, nie znana nikomu...

#105 2006-04-23 19:34:02

Diana
Użytkownik

Mia?am dzi? cudny sen nad ranem. ?ni?o mi si?, ?e, jad?c poci?giem,przegapi?am moj? stacj? i chcia?am ju? nawet wyskoczy? z ruszaj?cego poci?gu, ale si? rozmy?li?am. Przejecha?am jeszcze t? jedn? stacj?, wysiad?am na jakim? polu i niedaleko spotka?am mojego WF- ist? z liceum wraz z dru?yn? i autem!!! Poprosi?am, by mnie podwie?li we wskazane miejsce albo chocia? troch?. Na to pan WF- ista mówi mi z u?miechem na ustach, ?e id?c w tym kierunku, dojd? bez problemów, a to przecie? tylko 120 km- bu?ka z mas?em! :evil: W ko?cu jako? go uprosi?am, a po 5 minutach zorientowa?am si?, ?e wcale nie przegapi?am mojej stacji i tamci mog? mnie wysadzi?. Reszty snu nie pami?tam...

Czym jest ?ycie- snem jedynie...
GG: 9031506

#106 2006-04-29 15:45:08

Jeanne
Użytkownik

Tak my?lisz Guniu? No nie wiem.......ale patrz?c na Twój ostatni post to dobrze, ?e nie pami?tam....... lol

"Lasy by?y doko?a. I po?ó?k?e li?cie
Jak blade meteory przez pó?mrok spada?y."

[img]http://img232.imageshack.us/img232/821/kjykpa8.jpg[/img]

#107 2006-04-29 17:51:09

Narya
Użytkownik

Guniu a gra?a tam Catherine Zeta- Jones? Je?li tak, to by? to"Nawiedzony".

http://www.filmweb.pl/Film?id=776

Mnie te? nie zachwyci?. Ale te g?ówki dzieci by?y straszne - szczególnie te z kominka, co si? same odwróci?y 8O Jak ju? gdzie? pisa?am - nie lubi? si? ba? na filmach. A ten mia? straszne momenty, cho? mo?na si? by?o z niego po?mia?.

#108 2006-04-29 18:26:54

Narya
Użytkownik

Ja próbowa?am obejrze? jako? niedawno, ale skapitulowa?am. Na usprawiedliwienie mog? powiedzie?, ?e by?o to ciemn? noc? i by?am sama w domu. roll Mo?e nast?pnym razem....

#109 2006-05-03 12:53:41

Diana
Użytkownik

"Oszuka? przeznaczenie ll" zrobi?o na mnie wra?enie ju? od pocz?tku- ten wypadek na autostradzie! Ale w sumie to si? na tym nie ba?am; raczej dziwi?am si? pomys?owo?ci filmowców, którzy wymy?lali tak "skomplikowane" rodzaje ?mierci. wink

Czym jest ?ycie- snem jedynie...
GG: 9031506

Stopka forum