Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Czytaj?c to forum mam ?wietn? zabaw? w "na co tym razem zejdzie rozmowa" . Forum o aktorach - rozwa?ania na temat kanonów pi?kna (ze szczególnym akcentem na biust
) , Ludzki charakter bohaterów(czy jako? tak) - to w rzeczywist?ci "czy Charlotta dobrze zrobi?a..." , wra?enia po obejrzeniu dumy 2005 - jak przyrz?dzi? ?limaka na 1000 sposobów
.
Ciekawe co b?dziej dalej.....
Czytaj?c to forum mam ?wietn? zabaw? w "na co tym razem zejdzie rozmowa"
. Forum o aktorach - rozwa?ania na temat kanonów pi?kna (ze szczególnym akcentem na biust
) , Ludzki charakter bohaterów(czy jako? tak) - to w rzeczywist?ci "czy Charlotta dobrze zrobi?a..." , wra?enia po obejrzeniu dumy 2005 - jak przyrz?dzi? ?limaka na 1000 sposobów
.
Ciekawe co b?dziej dalej.....
Wszystko Moja Droga, wszystko. Tu wszystko jest mo?liwe, bo wi?kszo?ci si? wszystko ze wszystkim kojarzy ;-)
wszystko wszystkim zw?aszcza z jednym...ewentualnie z dwoma:-) jak kto? nie jest do ko?ca zdecydowany na kogo postawi?....ale to w?tek starcia bogów a nie wra?e? z filmu ;-)
Teraz wesz?y?my na nowy poziom offtopicowania, zbaczaj?c z tematu pytamy dlaczego zbaczamy z tematu.
Deseczko kochana, ka?dy temat zawsze schodzi na jeden i ten sam - faceci. Z szczególnym uwzgl?dnieniem Boskiego "C" i Boskiego Mateusza. To na tym forum normalne. Ot takie zboczenie :twisted:
Na ka?dym forum, na którym dominuj? kobiety
Na innym forum, na którym bywam, wiekszo?? dyskusji tez sprowadza si? do rozwa?a?: David czy James (Angel czy Spike), czy Jamesowi lepiej w utlenionych w?osach czy w naturalnych, David powinien schudn?? i za co ich kochamy
Zboczenie zawodowe Aine..... A niby o czym mówi si? na "m?skich" forach???
O samochodach..... :? Ewentualnie o pi?ce no?nej
Nie nie. Na pewno o kobietkach
chocia? istniej? takie fora tematyczne, gdzie tematem jest "opel vectra A" albo "dvd yamaha 550" i tam ogromna wi?kszo?? to m??czy?ni, w dodatku tacy co mówi? na temat ?adnego zbaczania
M??czy?ni? To proste - o rz?dzie lub o nierz?dzie
M??czy?ni? To proste - o rz?dzie lub o nierz?dzie
Czyli jednak zboczenia