Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Czytając to forum mam świetną zabawę w "na co tym razem zejdzie rozmowa" . Forum o aktorach - rozważania na temat kanonów piękna (ze szczególnym akcentem na biust
) , Ludzki charakter bohaterów(czy jakoś tak) - to w rzeczywistści "czy Charlotta dobrze zrobiła..." , wrażenia po obejrzeniu dumy 2005 - jak przyrządzić ślimaka na 1000 sposobów
.
Ciekawe co będziej dalej.....
Czytając to forum mam świetną zabawę w "na co tym razem zejdzie rozmowa"
. Forum o aktorach - rozważania na temat kanonów piękna (ze szczególnym akcentem na biust
) , Ludzki charakter bohaterów(czy jakoś tak) - to w rzeczywistści "czy Charlotta dobrze zrobiła..." , wrażenia po obejrzeniu dumy 2005 - jak przyrządzić ślimaka na 1000 sposobów
.
Ciekawe co będziej dalej.....
Wszystko Moja Droga, wszystko. Tu wszystko jest możliwe, bo większości się wszystko ze wszystkim kojarzy ;-)
wszystko wszystkim zwłaszcza z jednym...ewentualnie z dwoma:-) jak ktoś nie jest do końca zdecydowany na kogo postawić....ale to wątek starcia bogów a nie wrażeń z filmu ;-)
Teraz weszłyśmy na nowy poziom offtopicowania, zbaczając z tematu pytamy dlaczego zbaczamy z tematu.
Deseczko kochana, każdy temat zawsze schodzi na jeden i ten sam - faceci. Z szczególnym uwzględnieniem Boskiego "C" i Boskiego Mateusza. To na tym forum normalne. Ot takie zboczenie :twisted:
Na każdym forum, na którym dominują kobiety
Na innym forum, na którym bywam, wiekszość dyskusji tez sprowadza się do rozważań: David czy James (Angel czy Spike), czy Jamesowi lepiej w utlenionych włosach czy w naturalnych, David powinien schudnąć i za co ich kochamy
Zboczenie zawodowe Aine..... A niby o czym mówi się na "męskich" forach???
O samochodach..... :? Ewentualnie o piłce nożnej
Nie nie. Na pewno o kobietkach
chociaż istnieją takie fora tematyczne, gdzie tematem jest "opel vectra A" albo "dvd yamaha 550" i tam ogromna większość to mężczyźni, w dodatku tacy co mówią na temat żadnego zbaczania
Mężczyźni? To proste - o rządzie lub o nierządzie
Mężczyźni? To proste - o rządzie lub o nierządzie
Czyli jednak zboczenia