Ogród Jane Austen

Strona poświecona Jane Austen

Nie jesteś zalogowany.

Ogłoszenie

#1 2006-02-21 22:01:45

caroline
Użytkownik

Przepraszam

Z pokoju "Duma i uprzedzenie" znikn?? w?tek "profanacja???" za?o?ony przez AineNiRigani i jest to moja wina.
Próba przesuni?cia w?tku do "Og?osze?" zako?czy?a si? fatalnie. Jest mi bardzo przykro, bo rozmowa by?a bardzo ciekawa z w?oskimi wstawkami. Przepraszam szczególnie Aine, Alison i Arydno oraz oczywi?cie Kazika, któremu mia?am pomóc a narobi?am bryndzy.
W?tku niestety nie uda si? odzyska?.
Je?li Wasza z?o?? jest tak du?a jak mój wstyd to doskonale j? rozumiem. Przepraszam jeszcze raz.
Caroline-Ania
sad

#2 2006-02-21 22:38:08

Alison
Użytkownik

Re: Przepraszam

Ale? Caroline, ja si? nie gniewam, Dziewczyny na pewno te? nie, nawet mo?e by?o mu pisane znikn??, bo?my tam za bardzo znowu brykn??y od zasadniczego w?teczku ;-)

Dusza moja na zawsze zostanie dziewczyn?, swoja, w?asna, niczyja, nie znana nikomu...

#3 2006-02-21 23:20:18

Kazik
(Admin)

To ja Was przepraszam (w??cznie z caroline). W ko?cu za b??dy uczniów odpowiada ich nauczyciel smile

"Barbarzy?cami nazywamy tych, których zwyczaje ró?ni? si? od naszych" (Benjamin Franklin)

#4 2006-02-22 02:03:06

AineNiRigani
Użytkownik

Eee tam i czym si? tu przejmowa?? Z?o?? pi?kno?ci szkodzi, wi?c unikam tej zmory jak ?wi?conej wody.
Nie martw si?, wszystko mo?na uzupe?ni?. Rzu? tematem, a tak pi?knie od niego odejdziemy, ?e nadrobimy tamten z nawi?zk? big_smile

Nawet kojot na kamieniu mo?e dosta? wilka...
http://swiataine.blogspot.com/

#5 2006-02-22 21:38:53

caroline
Użytkownik

Dzi?ki za wyrozumia?o??...

Stopka forum