Ogród Jane Austen

Strona poświecona Jane Austen

Nie jesteś zalogowany.

Ogłoszenie

#51 2006-03-05 23:16:00

Trzykrotka
Użytkownik

Re: O?wiadczyny w ekranizacjach i ksi??kach Jane Austen

Poza tym - mimo, ?e mo?e i za s?odkie by?y te o?wiadczyny i sceneria tak ?liczna, ?e wr?cz nierealna i bajkowa, to mnie pozosta?o w pami?ci owo "po?lub mnie. Po?lub mnie moja cudowna przyjació?ko". ?adne to by?o smile

#52 2006-03-06 13:13:50

milosz
Użytkownik

Poza tym - mimo, ?e mo?e i za s?odkie by?y te o?wiadczyny i sceneria tak ?liczna, ?e wr?cz nierealna i bajkowa, to mnie pozosta?o w pami?ci owo "po?lub mnie. Po?lub mnie moja cudowna przyjació?ko". ?adne to by?o smile

Oj ?adne wink

Cho? mnie wogóle srednio sie podabaja sceny oswiadczynowe - i w sumie ani w seralu DiU z Collinem ani w DiU z Mathew - :oops: :oops: (tylko na taczkach mnie nie wywozi? prosz?)- znalaz?abym dziesiatki (!?) ?adniejszych scen wink

[img]http://img113.imageshack.us/img113/9518/windelwinnie21df3bg.gif[/img]

#53 2006-03-06 14:20:34

Alison
Użytkownik

W "Przemin?lo z wiatrem" wszystkie o?wiadczyny i te damskie i te m?skie s? najlepsiejsze, a i tak Reth wszystkich bije na g?ow? ;-)

Dusza moja na zawsze zostanie dziewczyn?, swoja, w?asna, niczyja, nie znana nikomu...

#54 2006-03-06 19:05:17

izek
Użytkownik

W "Przemin?lo z wiatrem" wszystkie o?wiadczyny i te damskie i te m?skie s? najlepsiejsze, a i tak Reth wszystkich bije na g?ow? ;-)

czy?by? by?a na bie??co z kolekcj? GW wink

gg 5425654

#55 2006-03-06 19:09:55

Alison
Użytkownik

czy?by? by?a na bie??co z kolekcj? GW wink

Nie, "buchn??am" z netu, ale o tym sza.......

Dusza moja na zawsze zostanie dziewczyn?, swoja, w?asna, niczyja, nie znana nikomu...

#56 2006-03-06 19:34:56

izek
Użytkownik

big_smile

gg 5425654

#57 2006-03-06 19:59:52

AineNiRigani
Użytkownik

Cho? mnie wogóle srednio sie podabaja sceny oswiadczynowe - i w sumie ani w seralu DiU z Collinem ani w DiU z Mathew - :oops: :oops:

Ju? co? kiedy? pisa?am o ?limakach big_smile

Nawet kojot na kamieniu mo?e dosta? wilka...
http://swiataine.blogspot.com/

#58 2006-03-06 20:20:26

Alison
Użytkownik

Cho? mnie wogóle srednio sie podabaja sceny oswiadczynowe - i w sumie ani w seralu DiU z Collinem ani w DiU z Mathew - :oops: :oops:

Ju? co? kiedy? pisa?am o ?limakach big_smile

Nieee, tylko ju? nie wracajmy do ?limaków! Ten w?tek nam si? wtedy strasznie ?limaczy? nieprawda?? ;-)

#59 2006-03-06 21:00:31

AineNiRigani
Użytkownik

Nieee, tylko ju? nie wracajmy do ?limaków! Ten w?tek nam si? wtedy strasznie ?limaczy? nieprawda?? ;-)

wink

Nawet kojot na kamieniu mo?e dosta? wilka...
http://swiataine.blogspot.com/

Stopka forum