Ogród Jane Austen

Strona poświecona Jane Austen

Nie jesteś zalogowany.

Ogłoszenie

#1 2006-02-17 22:38:40

caroline
Użytkownik

Gry komputerowe

Gracie w co??
Macie jakie? ulubione?

Tak mi si? temacik nasun??, bo jedn? z niewielu gier, która mnie wessa?a by?a "Syberia", a w?a?nie widzia?am screeny nowej gry jej twórcy.

#2 2006-02-17 22:42:06

Kazik
(Admin)

Re: Gry komputerowe

"Cywilizacja". Najd?u?ej w I cz???, najmniej w II, III mog?a by?. Podobno jest ju? czwarta, ale ja nie mam ju? czasu.

"Barbarzy?cami nazywamy tych, których zwyczaje ró?ni? si? od naszych" (Benjamin Franklin)

#3 2006-02-17 23:34:00

Caitriona
Użytkownik

Nie. Nigdy nie gra?am w jak?kolwiek gr?. Nie ci?gnie mnie ten rodzaj rozrywki. Staj? si? za bardzo nerwowa gdy mi co? nie wychodzi podczas grania. Czasem sobie tylko pasjansa u?o??... wink

The person, be it gentlemen or lady, who has not pleasure in a good novel, must be intolerably stupid - Northanger Abbey

#4 2006-02-17 23:43:46

Diana
Użytkownik

Caitriona, pasjans i freecell to moje ulubione karciano- komputerowe gry! Saper ju? troch? mniej.

Czym jest ?ycie- snem jedynie...
GG: 9031506

#5 2006-02-19 19:21:56

Caitriona
Użytkownik

A fakt zapomnia?am o freecell - te? jest dobre big_smile

The person, be it gentlemen or lady, who has not pleasure in a good novel, must be intolerably stupid - Northanger Abbey

#6 2006-02-19 19:31:35

Georginia
Użytkownik

Nie. Nigdy nie gra?am w jak?kolwiek gr?. Nie ci?gnie mnie ten rodzaj rozrywki. Staj? si? za bardzo nerwowa gdy mi co? nie wychodzi podczas grania. Czasem sobie tylko pasjansa u?o??... wink

he he widze,?e nie jestem sama....ja lubie tylko pasjansa i tylko jak wygrywam...inne gry bleee bo zawsze trace cierpliwos?.....i twierdze ze sa glupie:-)

#7 2006-02-19 20:11:34

niya
Użytkownik

ee, ja to nie lubie gier, bo mi sie mdlo robi jak sie tak obraz rusza wink kiedys w Wolfenstein gralam - taka straszna gra, co sie Niemcow zabija, jedyne co umialam i co mnie wciagnelo. Zaczelam od tego i na tym poprzestalam ;-)

A co si? staje to si? staje tylko raz w tym czasie
I tylko raz w tym miejscu...

#8 2006-02-19 20:40:23

Gosia
Użytkownik

No coz, grywam, ale moze nie bede sie przyznawac w co.
No wiecie, czasem trzeba odreagowac wink
Niya, Wolfenstein nie byl mi obcy big_smile

A jesli chodzi o takie spokojniejsze, to "Kulki" i rozne ich mutacje, a ostatnio gralam w cos prostego, co mnie wciagnelo: Xmas Bonus (ma 100 leveli).

#9 2006-02-19 21:03:21

Kazik
(Admin)

A ja zapomnia?em jeszcze o "Transport Tycoon Deluxe". Ka?dy facet lubi pobawi? si? kolejk?. Tam zabawa jest przednia, a w dodatku wydaje ci si? ?e naprawd? zarabiasz grube pieni?dze:) Gra jest dosy? stara, ale nie widzia?em jeszcze nowszej która mia?aby tak? miodno?? grania.

"Barbarzy?cami nazywamy tych, których zwyczaje ró?ni? si? od naszych" (Benjamin Franklin)

#10 2006-02-19 21:32:36

Kaziuta
Użytkownik

Nie gra?am, nie gram i nie zamierzam gra?, ale z zafascynowaniem patrz? jak robi to mój 10 letni chrze?niak. Poniewa? na jego komputerze nie "chodzi" jak trzeba to gra u mnie. Gra jest strategiczna i nazywa si? "Kozacy II". Pod jego nieobecno?c spróbowa?am gra?, ale nie umia?am nawet porusza? ?o?nierzem, a co dopiero wygra? jak?? bitw?.

#11 2006-02-19 22:52:30

AineNiRigani
Użytkownik

Ja te? nie gram. Chocia? zdarza?y mi si? chwile s?abo?ci.
Swego czasu nami?tnie gra?am w Wikingów. Ale jak nie mog?am przej?? jakiejs sceny, szybko si? irytowa?am i zmusza?am brata do informacji co dalej robi?. Zrezygnowa?am gdy dosz?am dalej ni? on i nie mia? mi kto podpowiada? big_smile
No i kurczaki. Wprawdzie jestem niedosz?ym weterynarzem i uwielbiam zwierzaki, ale ta gra mnie odpr??a. Nabijanie strzelby i te "kokokoko" po trafieniach. A? sie cz?owiek lepiej czuje big_smile

Nawet kojot na kamieniu mo?e dosta? wilka...
http://swiataine.blogspot.com/

#12 2006-02-20 19:22:08

caroline
Użytkownik

Te? gra?am w kurczaki wink Niech je ptasia grypa... smile Po pokonaniu Wielkiego Jaja da?am sobie spokój. Rzeczywi?cie fajny d?wi?k wydaj? jak dostaj? w ty?ek. big_smile

Stopka forum