Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Niania od piatku w kinch, ja oczywi?cie sie wybieram. Nie jestem pewna czy i?? z ca?? gromadk?, czy tylko z moj? m?od?. Czy która? z Was ju? widzia?a i mo?e mi co? na temat tego filmu powiedzie?? A mo?e znacie jakie? strony, gdzie s? dobre recenzje? Przyznam, ?e ja sprawdzi?am tylko na filmwebie, bo nie bardzo mam czas szuka? - wola?am pój?c na ?atwizne i zapyta? na forum.
Swoj? drog?, nie uwa?acie, ?e mimo koszmarnych zdj?? z planu (które krytykowa?ysmy w w?tku "Brzydki Colin"), na plakatach Mr Firth prezentuje sie stylowo i apetycznie? Mam przyjemno?c podziwiania z bliska codziennie w metrze
Swoj? drog?, nie uwa?acie, ?e mimo koszmarnych zdj?? z planu (które krytykowa?ysmy w w?tku "Brzydki Colin"),
O Boze, jest taki watek? 8O
Kto go zalozyl? Przyznawac sie zaraz!
http://www.janeausten.pl/modules.php?na … c&t=14
S?owo daj?, ?e nie ja
Przeczytalam. Autorka watku przezyje
Mowa tam byla tez o Darcym jako ideale meskosci
Jaka Niania ze tak spytam?
http://niania.filmweb.pl/
Kto? tu jest nie na bie??co, wszak Colin kr?ci? to juz dawno temu, a premiera na ?wiecie, hoho, w pa?dzierniku!
No i jak wra?enia? Qurcze, dlaczego nikt mi nie powiedzia?, ?e to jest film dla dzieci? Zabra?am kumpel?, co to za ostatni grosz kupi?a ten bilet do kina, chcia?a i?? na "Ja wam poka??", ale j? przekona?am do Colina, a w kinie my?la?am, ze si? ze wstydu spal?. Colinowi do twarzy z t? gromadk? dzieci, zreszt? w realu niewiele mu ju? brakuje, wcale bym si? nie obrazi?a jakby si? hajtn?? z Emm? Thompson na koniec, a w ogóle, to po co on grywa w takich filmach? I nawet g?os mu zabrali, tylko niejaki Kocio si? stara? jak móg?, ale tak w ogóle... to Colin pi?knie biega, ju? to zauwa?y?am w Bridget Jones, szczególnie w zestawieniu z po?amanym Hugh Grantem, ale w tych ubrankach w przedziwnych kolorkach wygl?da? ...dziwnie. Hm...
Nanny McPhee to s? w?a?nie jakie? takie wariacje na temat Mary Poppins. Ja te? si? zaczytywa?am ;-) ach gdzie te czasy
Jak dla mnie fabu?a nie jest wa?na, gdy gra w tym filmie Colin. Problem robi si? gdy pomysl? z kim pój?? (raczej ch?opaka zabra? nie mog? :twisted:???) , bo przecie? niewiele jest takich maniaczek colinowych jam my . Ha, wymy?li?am - pójd? z siostrze?cem...
Filmu nie widzialam i tak sie zastanawiam, jak czytam to co piszesz, czy w ogole sie na niego wybrac, zeby nie stracic dobrej opinii o wiadomej osobie
No coz, moze postanowil zrobic cos dla dzieci....
Jak widac nie dba o swoj wizerunek amanta i nie przejmuje sie ze jego wielbicielki ujrza go w takim wcieleniu
Ale ze glos mu zabrali, to jestem w szoku ..
Trzeba bylo t? kumpele w ramach rekompensaty zaprosic chociaz do kafejki na ciacho i kawe, zeby miala choc jakas przyjemnosc
Problem robi si? gdy pomysl? z kim pój?? (raczej ch?opaka zabra? nie mog? :twisted:???) , bo przecie? niewiele jest takich maniaczek colinowych jam my
Ja nie jestem maniaczka, ale ogl?dam wszystko przez sentyment
Nie mam pojecia kogo wyciagne na Nianie. Pewnie kolezanke z dzieciarnia, ktora bedzie wolac jesc, pic, siku, a kto to jest, a dlaczego to tak jest, mamo/ciociu powiedz co dalej bedzie itd
ale tak w ogóle... to Colin pi?knie biega, ju? to zauwa?y?am w Bridget Jones, szczególnie w zestawieniu z po?amanym Hugh Grantem,
Zgodz? si? podwójnie!!! I co do Colina i co do Granta.
ogolnie musze przyzna?, ?e wasze bo?yszcze, bo?ek Pan, ma ?wietn? koordynacj? ruchow?. To i pewnie nie?le ta?czy
Trzeba bylo t? kumpele w ramach rekompensaty zaprosic chociaz do kafejki na ciacho i kawe, zeby miala choc jakas przyjemnosc
Daj spokój, to by?a w ogóle towarzyska pora?ka, bo "po wszystkiemu" musia?a mnie jeszcze do gara?u wpycha?, bom si? zakopa?a u samego wjazdu :oops: . Po prostu dramat prawdziwy z Colinem w roli g?ównej. I nie ciacho i kawa, ale tort i dobre wino jej si? po tym wszystkim nale?y :-/
Kupilam ta "Pania", ktora mi polecalas, z wywiadem z Colinem.
Facet jest naprawde do rzeczy. Ma dystans do siebie, co bardzo cenie i nie boi sie wyzwan.
A okazuje sie, ze "Niani?" zrobil glownie dla Emmy Thompson, ktora bardzo ceni..
W?asnie obejrza?am "Nianie". Fajny film dla dzieci, ale warto zobaczy?!
Histria ojca 7 dzieci, który nie radzi sobie z ich wychowaniem.
Wi?cej nic nie powiem. Wymienimy pogl?dy jak jeszcze kto? obejrzy.
Colin jak zwykle fantastyczny mimo fryzury a la "fircyk w zalotach".
Wasze pochwa?y s? jak zwykle zbyt oszcz?dne dla mnie
Mnie si? Colin bardzo podoba?, zw?aszcza jak sobie pomy?l? ?e 10 lat temu zagra? pos?pnego Darcyego, mojego ulubionego romantycznego bohatera
Scenografia by?a ?wietna, zw?aszcza kolory i pomys?owa sypialnia dzieci. Zabawna by?a historia z t? obrzydliw? bab? o koszmarnym gu?cie w zakresie ubra?... Bardzo sympatyczna komedyjka, mo?e odrobink? zbyt moralistyczna, ale dla dzieci - super.