Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Hej, wiecie co? o tym drugim, ameryka?skim zako?czemiu nowej wersji Dumy?? Wiecie gdzie znajduj? si? Darcy i Lizzy podczas poca?unku??
Ten temat ju? by? na forum, prawie pod takim samym tytu?em. Poszukaj troche ni?ej, a wszystkiego sie dowiesz
hej a mo?e kto? podrzuci? dok?adny link, gdzie mo?na obejrze? t? scen?, ale dok?adny, bym niem usia?a szuka? dalej, bo na keiraweb nie mog? znale??
Hej, ju? wys?a?m ci wiadomo?? na maila, to pmi prze?lij, z góry dzikuj?
Nom, miejmy nadziej?
Serio nie chcia?aby? kkontynuacji (nie to forum!!!)
Kaziuta, czy moglabys i mi wyslac zakonczenie na tarasie w Pemberley? (jak dotad nie wiedzialam ze istnieja dwie wersje zakonczenia).
Ju? wys?a?am, ale musisz byc cierpliwa bo jak pisa?am wy?ej d?ugo idzie
Przepraszam ale chyba wróci?a poczta wysy?ana do Ciebie. Spróbuj? znowu ale dopieo w niedziele (wyje?d?am na weekend)
Bardzo dziekuje Na maila bede czekac, a tobie zycze mile spedzonego weekendu (oo jak ja sie ciesze z soboty
).
cze?c jestem tu nowa... i te? chcia?am prosi? o linka do tej sceny:) b?de bardzo ,,d?wi?czna:
mój mail to justa-justa1@o2.pl
ja te? bym poprosi?a o podes?anie aktualnego linka
Ech wiele powiedziano na temat miziania po nó?ce, spodenkach Janka Muzykanta i oczywi?cie masakrycznym st??eniu cukru w tej scenie, ale prosz?:
http://youtube.com/watch?v=QEHMaJsrcyI& … 0prejudice
Niby blogos?awieni Ci co nie widzieli a uwierzyli ale w moim wypadku nie sprawdza si? to czesto
Jakie s?odkie
nagram sobie wysle na komórke i ustawie jako budzik cuuudne bez przesady ale s?odkie
Dziekuje za wybaczenie
po kilkukrotnym ogladnieciuuznaj? ?e troszeczk? przegieli. Zgas mia?am bo do pokoju mi wleziono jak ogl?da?am I raz z hm dziwn? min?.
Teraz to siedze i wyszydzam towarzystwo bo to smieszy mnie bardzo bo tam w jakim? uj?ciu jest tak pokazane ?e nie wiadomo gdzie s? r?ce Lizzy mo?na si? tylko domysla? :twisted: (jakie zoboczenie)<ucieka bo nie wypada>