Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Hej, wiecie coś o tym drugim, amerykańskim zakończemiu nowej wersji Dumy?? Wiecie gdzie znajdują się Darcy i Lizzy podczas pocałunku??
Ten temat już był na forum, prawie pod takim samym tytułem. Poszukaj troche niżej, a wszystkiego sie dowiesz
hej a może ktoś podrzucić dokładny link, gdzie można obejrzeć tą scenę, ale dokładny, bym niem usiała szukać dalej, bo na keiraweb nie mogę znaleźć
Hej, już wysłałm ci wiadomość na maila, to pmi prześlij, z góry dzikuję
Nom, miejmy nadziejÄ™
Serio nie chciałabyś kkontynuacji (nie to forum!!!)
Kaziuta, czy moglabys i mi wyslac zakonczenie na tarasie w Pemberley? (jak dotad nie wiedzialam ze istnieja dwie wersje zakonczenia).
Już wysłałam, ale musisz byc cierpliwa bo jak pisałam wyżej długo idzie
Przepraszam ale chyba wróciła poczta wysyłana do Ciebie. Spróbuję znowu ale dopieo w niedziele (wyjeżdżam na weekend)
Bardzo dziekuje Na maila bede czekac, a tobie zycze mile spedzonego weekendu (oo jak ja sie ciesze z soboty ).
cześc jestem tu nowa... i też chciałam prosić o linka do tej sceny:) będe bardzo ,,dźwięczna:
mój mail to justa-justa1@o2.pl
ja też bym poprosiła o podesłanie aktualnego linka
Ech wiele powiedziano na temat miziania po nóżce, spodenkach Janka Muzykanta i oczywiście masakrycznym stężeniu cukru w tej scenie, ale proszę:
http://youtube.com/watch?v=QEHMaJsrcyI& … 0prejudice
Niby blogosławieni Ci co nie widzieli a uwierzyli ale w moim wypadku nie sprawdza się to czesto
Jakie słodkie
nagram sobie wysle na komórke i ustawie jako budzik cuuudne bez przesady ale słodkie
Dziekuje za wybaczenie
po kilkukrotnym ogladnieciuuznaję że troszeczkę przegieli. Zgas miałam bo do pokoju mi wleziono jak oglądałam I raz z hm dziwną miną.
Teraz to siedze i wyszydzam towarzystwo bo to smieszy mnie bardzo bo tam w jakimś ujęciu jest tak pokazane że nie wiadomo gdzie są ręce Lizzy można się tylko domyslać :twisted: (jakie zoboczenie)<ucieka bo nie wypada>