Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Ale na zdj?ciu w podpunkcie c (u Aine) boski Mati ma cer? tak? sobie. Jakbym ja mia?a lepsz? czasem? :? Mo?e powinien co? zadzia?a? z maseczk?? Ale za to z komórk? w r?ku- rozbrajaj?ce!
Kochana i co ma mu si? twarz sci?gn?? jak u Keiry? O nie nie, lepsza ju? cera jak u ?ciera.
W to, ze mamy odchy?y nie watpie:D (wiem ze jestesm tutaj nowa ale czuje jakies dziwne poczucie wspolnoty i nie moge nie pisac w liczbie mnogiej - wybaczce)
Nie zrobilam jeszcze zadnego artworka z samym panem Darcym, ale chcialabym nad tym popracowac w najblizsz weekend. Teraz jednak chcialabym wam pokaza? moje co? Praca zosta?a wykonana dosc dawno temu, kiedy jeszcze pracowa?am z photoshopem6. Teraz korzystam z cs2 i mam nadzieje ze w przyszlosci jakosc moich prac sie polepszy
Georgiano super!!! Bradzo mi si? podoba, gdyby tak to sie da?o zamieni? w haft. Mmmm marzenie.
Georgiano super!!! Bradzo mi si? podoba, gdyby tak to sie da?o zamieni? w haft. Mmmm marzenie.
?aden problem. Zrobi? Ci wzór do haftu z tego zdj?cia?
W to, ze mamy odchy?y nie watpie:D (wiem ze jestesm tutaj nowa ale czuje jakies dziwne poczucie wspolnoty i nie moge nie pisac w liczbie mnogiej - wybaczce)
Nie zrobilam jeszcze zadnego artworka z samym panem Darcym, ale chcialabym nad tym popracowac w najblizsz weekend. Teraz jednak chcialabym wam pokaza? moje co?Praca zosta?a wykonana dosc dawno temu, kiedy jeszcze pracowa?am z photoshopem6. Teraz korzystam z cs2 i mam nadzieje ze w przyszlosci jakosc moich prac sie polepszy
Kochana do ?ci?gnika wrzu?. Tutaj si? zmarnuje, nie do ka?dej dotrze ;D
?aden problem. Zrobi? Ci wzór do haftu z tego zdj?cia?
Je?eli jeszcze Twój programik dobierze mi kolory muliny DMS to bardzo, bardzo prosz?
DMC oczywi?cie
I DNC i Achor, Ariadny nie jestem pewna (zwykle i tak sama dobieram sobie odcienie z palety).
Ju? si? bior? do roboty. Rzuc jeszcze mailem
W?a?ciwie to nie wiem do jakiej kategorii to dodac. Tapeta to nie jest, a ikona tym bardziej W sobote postaram sie znalezc czas i zrobic tapety. Nie zauwazylam ze mamy tu dzial "sciagnij sobie cos.."
Zawale Kazikowi serwer moimi artworkami
P.S. Kaziuta, pochlebia mi, ze chcesz wychaftowac "moje cos"
Pi?knie si? tu zrobi?o od zdj?? Matthew'a.
Fotki w kostiumie rozmawiaj?cego przez komórk?, (po??czenie dawnego z tera?niejszo?ci?) - co? pi?knego.
Widzia?y?cie go z ?on??
http://www.gruntmedia.co.uk/events/prem … html#_self
?liczny, ale wole go z d?u?szymi w?osami. I co z tym deszczem. Ci?gle w deszczu.Przezi?bi si? biedaczek
To zdj?cie w deszczu zapewne z jakiego? filmu? Ciekawe jakiego, fajnie tam wygl?da, tak jako? normalnie, nieupozowany jest.
To zdj?cie w deszczu zapewne z jakiego? filmu? Ciekawe jakiego,
Wichrowe Wzgórza
Zaczynam si? przekonywa? do jego krótkich w?osów...
Zdj?cia extra, poprosz? o wi?cej.
Fajne zdj?cia
podoba mi si? na tym drugim
Cudnie wygl?da na tym pierwszym zdj?ciu filmowym
http://bestof.provocateuse.com/show/matthew_mcfadyen
podoba mi si? na tym drugim![]()
No coz, zostaniesz dziewczyna gangstera
Giteczko skontaktuj sie ze mna na maila, ok?
http://bestof.provocateuse.com/show/matthew_mcfadyen
podoba mi si? na tym drugim![]()
No coz, zostaniesz dziewczyna gangstera
A czemu Gosiu tak s?dzisz?
Pisalam juz - bo wyglada jak wyrokowiec.
Tylko jak wy sie poznacie?
Pisalam juz - bo wyglada jak wyrokowiec.
Tylko jak wy sie poznacie?
Jak wyrokowiec, mówisz... No nie wiem. Cho? jak mu si? przyjrze? to mo?e Jak sie poznamy - dobre pytanie. Chyba musia?abym zej?? na z?? drog?, ale to mi si? nie u?miecha... Ech...