Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteÅ› zalogowany.
Ale na zdjęciu w podpunkcie c (u Aine) boski Mati ma cerę taką sobie. Jakbym ja miała lepszą czasem? :? Może powinien coś zadziałać z maseczką? Ale za to z komórką w ręku- rozbrajające!
Kochana i co ma mu się twarz sciągnąć jak u Keiry? O nie nie, lepsza już cera jak u ściera.
W to, ze mamy odchyły nie watpie:D (wiem ze jestesm tutaj nowa ale czuje jakies dziwne poczucie wspolnoty i nie moge nie pisac w liczbie mnogiej - wybaczce)
Nie zrobilam jeszcze zadnego artworka z samym panem Darcym, ale chcialabym nad tym popracowac w najblizsz weekend. Teraz jednak chcialabym wam pokazać moje coś
Praca została wykonana dosc dawno temu, kiedy jeszcze pracowałam z photoshopem6. Teraz korzystam z cs2 i mam nadzieje ze w przyszlosci jakosc moich prac sie polepszy ![]()
Georgiano super!!! Bradzo mi się podoba, gdyby tak to sie dało zamienić w haft. Mmmm marzenie.
Georgiano super!!! Bradzo mi się podoba, gdyby tak to sie dało zamienić w haft. Mmmm marzenie.
Żaden problem. Zrobić Ci wzór do haftu z tego zdjęcia?
W to, ze mamy odchyły nie watpie:D (wiem ze jestesm tutaj nowa ale czuje jakies dziwne poczucie wspolnoty i nie moge nie pisac w liczbie mnogiej - wybaczce)
Nie zrobilam jeszcze zadnego artworka z samym panem Darcym, ale chcialabym nad tym popracowac w najblizsz weekend. Teraz jednak chcialabym wam pokazać moje cośPraca została wykonana dosc dawno temu, kiedy jeszcze pracowałam z photoshopem6. Teraz korzystam z cs2 i mam nadzieje ze w przyszlosci jakosc moich prac sie polepszy
Kochana do ściągnika wrzuć. Tutaj się zmarnuje, nie do każdej dotrze ;D
Żaden problem. Zrobić Ci wzór do haftu z tego zdjęcia?
Jeżeli jeszcze Twój programik dobierze mi kolory muliny DMS to bardzo, bardzo proszę
DMC oczywiście
I DNC i Achor, Ariadny nie jestem pewna (zwykle i tak sama dobieram sobie odcienie z palety).
Już się biorę do roboty. Rzuc jeszcze mailem
Właściwie to nie wiem do jakiej kategorii to dodac. Tapeta to nie jest, a ikona tym bardziej
W sobote postaram sie znalezc czas i zrobic tapety. Nie zauwazylam ze mamy tu dzial "sciagnij sobie cos.."
Zawale Kazikowi serwer moimi artworkami
P.S. Kaziuta, pochlebia mi, ze chcesz wychaftowac "moje cos" ![]()
Pięknie się tu zrobiło od zdjęć Matthew'a.
Fotki w kostiumie rozmawiającego przez komórkę, (połączenie dawnego z terażniejszością) - coś pięknego.
Widziałyście go z żoną?
http://www.gruntmedia.co.uk/events/prem … html#_self
Śliczny, ale wole go z dłuższymi włosami. I co z tym deszczem. Ciągle w deszczu.Przeziębi się biedaczek
To zdjęcie w deszczu zapewne z jakiegoś filmu? Ciekawe jakiego, fajnie tam wygląda, tak jakoś normalnie, nieupozowany jest. ![]()
To zdjęcie w deszczu zapewne z jakiegoś filmu? Ciekawe jakiego,
Wichrowe Wzgórza
Zaczynam się przekonywać do jego krótkich włosów...
Zdjęcia extra, poproszę o więcej.
Fajne zdjęcia
podoba mi siÄ™ na tym drugim
Cudnie wygląda na tym pierwszym zdjęciu filmowym ![]()
http://bestof.provocateuse.com/show/matthew_mcfadyen
podoba mi siÄ™ na tym drugim![]()
No coz, zostaniesz dziewczyna gangstera ![]()
Giteczko skontaktuj sie ze mna na maila, ok?
http://bestof.provocateuse.com/show/matthew_mcfadyen
podoba mi siÄ™ na tym drugim![]()
No coz, zostaniesz dziewczyna gangstera
A czemu Gosiu tak sÄ…dzisz? ![]()
Pisalam juz - bo wyglada jak wyrokowiec.
Tylko jak wy sie poznacie? ![]()
Pisalam juz - bo wyglada jak wyrokowiec.
Tylko jak wy sie poznacie?
Jak wyrokowiec, mówisz... No nie wiem. Choć jak mu się przyjrzeć to może
Jak sie poznamy - dobre pytanie. Chyba musiałabym zejść na złą drogę, ale to mi się nie uśmiecha... Ech...