Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
A tak powa?nie co do "sportów", u nas w Polsce panienki mia?y du?o lepiej. Przez ca?y niemal okres staropolski uczono je i jazdy konnej i fechtunku i ?ucznictwa. Gry i zabawy ruchowe - jak najbardziej. Raczej propagowany by? typ zdrowego sarmackiego dziewcz?cia. Hajduczek to nie tylko bajka literacka
Co do JA, to spacery, czy ?ucznictwo jest naprawd? dobrym ?wiczeniem. Przy pierwszym pracuj? niemal wszystkie mi?snie, przy drugim pi?knie kszta?tuje si? biust i mi??nie ramion. Ogólnie dzia?aj? powi?kszaj?co
Co to za cenzura!? Pods?uchiwanie to chyba nie jest jeszcze wyraz uznany powszechnie za nieparlamentarny!
Bo si? powinno pisa? "pods?uchowywa?". Ot co!!!
W kwestii kopania, Alison, nie zaluje sobie, jak bedzie okazja!
A co do umiejetnosci w DiU mnie najbardziej bawi, jak Bingley mowi o wyksztalconych kobietach, ze potrafia grac, spiewac, haftowac i tam nie pamietam juz co, ale w tym stylu wlasnie
jak mi si? j? uda wyci?gn?? na ten koncert to j? kopn? od Ciebie ;-)
A Ty Aine nie pods?***** bo to by?o do Gosi :-)
Uda Ci si?, uda. B?d? pó?nym wieczorem. Na razie musia?am wy??czy? GG i do wieczora nie w??czam
A czego mam nie pod?uchowywa?? ?e mam wzi??? ze sob? uzbrojone spodnie?
Co to za temat: ?ydki??? Ja czegos takiego nie zakladalam.
Oj, cos Ksi??? Cenzor musial tu poszalec
Ciekawe co zostalo wyciete?
Co to za temat: ?ydki??? Ja czegos takiego nie zakladalam.
Oj, cos Ksi??? Cenzor musial tu poszalec![]()
Ciekawe co zostalo wyciete?
A mo?e to si? wzi??o z tych ?ydek Jennifer w grubych po?czoszkach. Nie zauwa?y?am czy to o sporcie jest jeszcze czy ju? nie, bo wyewoluowa?o w stron? ?ydek. Mo?e Ksi??e ma jakie? specyjalne preferencje...
Cielesne... 8)
Masz racje to bylo w trmacie o sporcie i doszlo do wysportowanych lydek Lizzy.
Ze watek lydek az awansowal do oddzielnego tematu ... ho...ho!
Masz racje to bylo w trmacie o sporcie i doszlo do wysportowanych lydek Lizzy.
Ze watek lydek az awansowal do oddzielnego tematu ... ho...ho!
Mówi? Ci co? w tym jest. By?o tam co? o zadzieraniu kiecki, ch?opy to lec? na takie historyjki jak muchi do miodku. ;-)
Chyba masz racje.
Legendarny Kazik chcial ten watek pewnie wyeksponowac ... w wiadomym sobie celu
Jak si? jest u kogo? go?ciem to mo?e lepiej nie nadu?ywa? go?cinno?ci i cierpliwo?ci?