Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
To pokazuj. Ch?tnie zmieni? zdanie w tej sprawie
Kiliknij jeszcze raz Enter w adres na gorze (w przegladarce), zaznaczajac go na niebiesko.
U mnie ten sposób nie dzia?a...
To sa 4 zdjecia ale odpowiednio wybrane i ulozone ze strony:
http://firthalbum.altervista.org/hs.htm
Wybralam tam te bardziej pikantne
dzi?ki
Podoba mi si? to zdj?cie przy drzwiach, w bia?ym r?czniku
HIhi! Uwielbiam desery
Pierwsze bylo to bez dolnej czesci garderoby (znalazlas?)
A dwa srodkowe w poscieli ...
w tym jedno z takim zachecajacym usmiechem
Jaki? pyzaty na tych zdj?ciach ten nasz Colin
To jak przyjedzie do Polski, mo?na rzuci? tytu?em na forum "Pyza na polskich dró?kach"
![]()
A dwa srodkowe w poscieli...
A widzia?a? film, z którego s? te zdj?cia? Nazywal si? Hope Spring.
Alicjo WITAM w krainie czarów!!!!
Alicjo WITAM w krainie czarów!!!!
O b?d? pozdrowiony Duchu Nieodgadniony ;-)
![]()
A dwa srodkowe w poscieli...
Znalaz?am, ale ostatnie by?o najlepsze!
O b?d? pozdrowiony Duchu Nieodgadniony ;-)
He he Nieodgadniony?
Jaki? pyzaty na tych zdj?ciach ten nasz Colin
To jak przyjedzie do Polski, mo?na rzuci? tytu?em na forum "Pyza na polskich dró?kach"
Hihi! Dobre! Jakby tylko przyjecha?...
Hihi! Dobre! Jakby tylko przyjecha?...
A w duchy wierzysz? :twisted: :twisted: :twisted:
He he Nieodgadniony?
Nooo, zawsze za tym kapturkiem schowana, taka zawsze pod pr?d (przynajmniej w sprawie Colina ;-)) no wi?c Nieodgadniony :-)
Dzi?ki za tyle zdj??, poklika?am sobie Ale musz? przyzna?, ?e broda bardzo go zmieni?a (by? niedopoznania) ciekawe co to za film by?, widzia? kto??
Witaj Alison. Ciesze sie, ze znowu jestes .
Widze, ze avatar zmienilas. A tamten (mimo to ze z Matthew ) nawet mi sie podobal, przywyczailam sie do niego.
Filmu o ktorym mowisz nie widzialam.
Ale przyznasz, ze zdjecia niczego sobie, zwlaszcza niektore
Ale jednak ta broda jakby go postarza?a; niewielu m??czyznom jest dobrze z brod? (moim zdaniem), teraz przychodzi mi do g?owy Sean Connery i Vigo Mortensen.
Witaj Alison. Ciesze sie, ze znowu jestes
.
Ano jestem, jestem ;-)
Widze, ze avatar zmienilas. A tamten (mimo to ze z Matthew) nawet mi sie podobal, przywyczailam sie do niego.
![]()
Zmieni?am, bo mam pocz?tek przednówkowej depresji (ju? nie mog? znie?? tego bia?ego.... zalegaj?cego wsz?dzie). Marz? o zielonym i postanowi?am porobi? troch? za stachurow? Ga??zk? Jab?oni to mo?e i wiosna szybciej przyjdzie...
Filmu o ktorym mowisz nie widzialam.
Ale przyznasz, ze zdjecia niczego sobie, zwlaszcza niektore![]()
Oj ?a?uj, bo by?a tam taka scena z Colinem bez spodni, ?e si? prawie pop?aka?am ze ?miechu jaki by? w niej cudnie bezradny, ?e a? si? musia? schowa? do ?ó?ka z t? panienk? co si? w nim schowa?a wcze?niej, bo jej by?o zimno, po tym jak zrzuci?a ?aszki z dzieci?cej rado?ci ;-) Rozumiesz co? z tego?
To na pewno nie dzie?o sztuki ale na pewno warto go zobaczy?, bo bardzo mi?o sie go ogl?da. bardzo mi si? w tym filmie podoba?a Minnie Driver i ten go??, który gra? burmistrza. By? równie boski jak Colin kiedy zachwyca? sie swoim portretem "wyp?dzlowanym" przez Colina, który gra tam portrecist?.
Niom. Minnie jest rewelacyjna.
Mnie sie jeszcze podoba?o to ma??e?stwo - w?asciciele moteliku I te wymowne spojrzenia
ach znowu artysta z tego Collina
Artysta jak si? patrzy - i cierpia? z mi?o?ci, i na?ladowa? Leosia z Titanica i w ogóle ró?ne takie, tylko na ko?cu ma?o romantycznie pad? na lumbago, ale to juz na szcz??cie by? koniec filmu, wi?c juz go tym po?ama?cem nie widzimy ;-)
Szkorbut, szkorbut!!! :twisted: :twisted:
a wy mówicie , ?e film nie porywajacy;)
Bo w zasadzier miejscami nudnawy by?. jaki? taki ma?o ekscytuj?cy. To ju? "O czym marzy dziewczyna" jest zdecydowanie lepszy. Fajne dialogi, fajny humor sytuacyjny, jaki? dramatyzm.