Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Vasco napisa³:
Aine nie bije pokłonów przed Colinem, więc najlepszy film z nim to taki, gdzie go nie ma
A juści!!!
Kwintesenscja w jednym zdaniu
Żadna kwintesencja - zwykła herezja - żeby tak powiedziec o Colinie - matko! Naślę na Ciebie Vasco inkwizycję! ;P
Colin jest przecież uosobieniem tego, co najlepsze w facecie. Jest męski, a przy tym taaaki słodki...! Ja również jestem całym sercem za inkwizycją
Colin jest uosobieniem Darcy'ego. A Aine woli pewnego hotscota zwanego przez przyjaciół Tomem Lefroyem.
Eee, może Dżemik - jak go tutaj nazywacie - jest znośny, ale nie wystarczająco interesujący, by mnie skusić... że tak sobie pozwolę zacytować pana Darcy'ego...
I tuś mi siostrą Briget Ja ku zatroskaniu Aine jestem wciąż zaślepiona krzywymi nóżkami Colina, jako Darsika. Młotem mi go z głowy nie wybiją. ....[tu się ślini]... Taki jest faajny... [ślini się znowu, więc poszłą po czekoladę
]
A ja równocześnie uwielbiam Colina i cenię MacAvoy'a i dobrze mi z tym .
Bridget napisa³:
Colin jest przecież uosobieniem tego, co najlepsze w facecie. Jest męski, a przy tym taaaki słodki...! Ja również jestem całym sercem za inkwizycją
Ależ ja sie zgadzam. Colin jest słodki. Jak budyń z soczkiem, bitą śmietanką, czekoladą, karmelem, posypany cukrem pudrem. Razem stanowi mieszanke powodujaca mdłości.
Aczkolwiek zawsze powtarzałam, ze z braku lepszego kandyta - jest jedynym Darcym.
Dione napisa³:
I tuÅ› mi siostrÄ… Briget
Ja ku zatroskaniu Aine jestem wciąż zaślepiona krzywymi nóżkami Colina, jako Darsika. Młotem mi go z głowy nie wybiją. ....[tu się ślini]... Taki jest faajny... [ślini się znowu, więc poszłą po czekoladę
]
Siostro, ja sie nie troskam. Im wiecej Colina dla Ciebie, tym wiecej Dzemika dla mnie
A przede mnÄ… kompania braci. Caitus o mnie dba...
A bierz sobie Dzemika i smacznego, Aine
Dzieki Jest to jedny Dżem, ktory wart jest kosztowania
AineNiRigani napisa³:
Dzieki
Jest to jedny Dżem, ktory wart jest kosztowania
I tu się zgodzę, inne są ansolutnie za słodkie
Co to znaczy za słodki?!!! Sam męski urok , czy mężczyzna w tym wieku może być za słodki? Chyba,że nie myślałas o CF?
Słonko drogie, w tym momencie myślałam li i jedynie o Dżemikach maści wszelakiej, od truskawkowych, po wiśniowe, śliwkowe, brzoskwiniowe, malinowe i co tylko tam do nich dodasz. Uwielbiam je robić, ale nie jadam A jedyny, który faktycznie sobię mogę zaaplikować to Dzemik McAvoyowy
A CF ubóstwiam, jest jak najlepsze słodycze: paszteciki z pieczarkami
jeśli ze słodyczy najbardziej lubisz śledzika z cebulką...
AineNiRigani napisa³:
Im wiecej Colina dla Ciebie, tym wiecej Dzemika dla mnie
Ejże, ejże, nie wszystko dla Ciebie: zostaw trochę dla mnie
Jak dla mnie, to bierzcie sobie ile chcecie
Ha ha, zazdrośnik jeden! Tyle mu słodzicie a jemu wciąż mało i mało...
Oj, ciekawe co na to wszystko Colinek I Dżemik? Czy i oni chcieliby trafić w nasze spragnione szpony, tak jak my tego pragniemy?
Spróbowaliby powiedzieć "nie"...
Colin moze nie tylko probowac - ma moje blogoslawienstwo.
Pooky nawet nie pisnie
Colin jest wspanialym Darcym - to oczywista prawda .
Ale ja mam teraz pewien niesmak do tego aktora po obejrzeniu filmu "Where true lies"... brrr, po co ja to ogladalam? Musze przeczekac troche, nim znowu obejrze P&P i nie bede pamietac, ze widzialam Colina w innej niz Mr Darcy roli...