Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Có? Ty za herezje prawisz? Takie seksowne, pi?kne, mroczne spojrzenie tu ma, a Ty go od czarownic... A kysz! ;-)
Colin jako Van der Meer podoba mi sie, ale akurat nie an tym zdjeciu. Wprawdzie i w filmie mial fryz ala Miss Jaga 2003, ale by?o mu z tym bardzo do twarzy. Nadawalo mu w?asnie tej mroczno?ci.
Natomiast to zdjecie - sorry Winnetou.
och nie wiem czego wy od niego chcecie
jest ujmuj?cy, mo?e odstrasza was ilo?? dzieci???
![]()
Ilo?? dzieci w normie, posta? - mniam, wyglad postaci - tez. Ale tamto konkretne zdjecie - zgrozo!!!
w?a?nie jestem po filmie What a girl wants" z Colinem. Jako? nie mog?am przesta? si? u?miecha? podczas sceny gdy udawa? przed lustrem ?e gra na gitarze b?d?c w spodniach typowych dla motocyklisty (nie wiem czy one s? skórzane czy nie...) ale i tak ?wietnie wygl?da?
w?a?nie jestem po filmie What a girl wants" z Colinem.
Co to za film?
Co to za film?
O czym marzy dziewczyna.
Caitri, a mo?e przegladniesz jeszcze raz moja liste, ktora Ci wyslalam?
Co to za film?
O czym marzy dziewczyna.
Caitri, a mo?e przegladniesz jeszcze raz moja liste, ktora Ci wyslalam?
Eeee... By? i ja go nie wy?apa?am?! Tzn. w sumie nie wiem co to za film (komedia?). No ale z boskim C. Chyba sie znów do Ciebi? odezw?...
Dobra, to przegladnij jeszcze raz, zgadamy sie i dosle Ci jeszcze godzine swini i Czarna zmije z Colinem
No io tego Robina z Wildem
Czarna ?mija z Colinem? Super!
Napisz?
Colin wyst?powa? w TEJ "Czarnej ?mii" z Jasiem Fasol?? :?:
Film o dziewczynie (amerykance) ktora postanawia poleciec do Anglii aby spotka? si? ze swoim ojcem (w?a?nie tego ojca gra Boski C.) z ktorym nigdy wcze?niej si? nie spotka?a. Nie chce wi?cej opowiada? bo to bez sensu. Jest to komedia romantyczna. Inne osoby graj?ce w tym filmie to Amanda Bynes (nastoletnia gwiazda w ameryce u nas znania z jednego z seriali komediowych o siostrach na tvn 7, lecialo to jakis czas temu), Kelly Preston.
Beju - dzi?kuj? serdecznie za opis
Diana - konkretnie w filmie "Czarna ?mija: Tam i z powrotem" i boski C. zagra? Williama Shakespeare'a.
Diana - konkretnie w filmie "Czarna ?mija: Tam i z powrotem" i boski C. zagra? Williama Shakespeare'a.
1. Z wszystkich komedii z Colinem, To w?asnie mi?o?? i O czym marzy... s? moimi ulubionymi ?wietny scenariusz, fajna akcja, dobrze zagrane.
2. Tyle ze to jest bez polskiej wersji Jeszcze.
No moj opis byl wielce niedoskonaly, mimo wszystko mam nadzieje ze nie zniechecilam nikogo do tego filmu.
Niestety jestem pozbawiona daru dobrego opowiadania.
Daphne (Amanda Bynes), ameryka?ska nastolatka, mieszka z matk? w Nowym Jorku i nawet jej nie jest ?le... ale ma do?? ?ycia bez ojca (Colin Firth). Wyrusza do Wielkiej Brytanii, w poszukiwaniu Lorda Dashwooda (ubiegaj?cego si? o miejsce w sejmie), a pomaga jej w tym poznany ch?opak, Ian (Oliver James). Daphne w ko?cu znajduje ojca i zamieszkuje z nim, jego narzeczon? oraz przysz?? pasierbic?. Niestety zachowanie Amerykanki daleko odbiega od zachowania, jakie przystoi córce kandydata na pos?a, co powoduje wiele zabawnych sytuacji...
z filmwebu
Daphne (Amanda Bynes), ameryka?ska nastolatka, mieszka z matk? w Nowym Jorku i nawet jej nie jest ?le... ale ma do?? ?ycia bez ojca (Colin Firth). Wyrusza do Wielkiej Brytanii, w poszukiwaniu Lorda Dashwooda (ubiegaj?cego si? o miejsce w sejmie), a pomaga jej w tym poznany ch?opak, Ian (Oliver James). Daphne w ko?cu znajduje ojca i zamieszkuje z nim, jego narzeczon? oraz przysz?? pasierbic?. Niestety zachowanie Amerykanki daleko odbiega od zachowania, jakie przystoi córce kandydata na pos?a, co powoduje wiele zabawnych sytuacji...
z filmwebu
wysz?o na kasetach u nas i by?o dost?pne na pewno w sieci Beverly Hills.
Ale raczej z gatunku filmów dla nastolatek
faktycznie film typowy dla nastolatek, co mnie w sumie nie przeszkadza bo do tego filmu mam odpowiedni wiek, a poza tym ja moge obejrzec kazdy film, nie ma to jak uzaleznienie od filmow i kina
Dla mnie to jest film przede wszystkim dla kobiet. I nie ma tutaj granic wiekowych. No mo?e jedynie w dó?.
Moze jakis szczesliwiec ma taki kanal:
Cinemax
28 kwietnia, Pi?tek
20:00 Donovan Quick
film jest z 1999 r.
http://hem.passagen.se/lmw/dq.html
http://www.imdb.com/title/tt0213623/
http://www.britfilms.com/britishfilms/c … oGtSCEEB5C
Moze kolejny szczesliwiec ma to:
"6 maja, Sobota HBO2
08:25 B?d?my powa?ni na serio" (Importance of Being Earnest 2002)
A ja u nas w serwisie trafi?am ostatnio na takiego newsa:
Colin Firth w musicalu o Abbie
Colin Firth do??czy? do gwiazdorskiej obsady filmowej wersji musicalu z piosenkami szwedzkiego zespo?u Abba "Mamma Mia!".
Historia opowiada o przygotowuj?cej si? do ?lubu dziewczynie (Amanda Seyfried) i jej matce (Meryl Streep), która nigdy nie powiedzia?a córce, kto jest jej ojcem. Dlatego dziewczyna szuka go na w?asn? r?k?, a nast?pnie zaprasza na ?lub trzech m??czyzn, których podejrzewa o ojcostwo. By?y Bond, Pierce Brosnan, zagra jednego z nich. W kolejnego "podejrzanego" wcieli si? w?a?nie Firth. B?dzie to jego pierwsza rola musicalowa. Trzecim kandydatem na ojca b?dzie aktor Stellan Skarsgard.
W musicalu autorstwa Judy Craymer i Catherine Johnson wykorzystano 22 przeboje Abby, m.in. "Dancing Queen," "Take a Chance on Me" i "The Winner Takes It All". Film wyre?yseruje re?yser teatralny Phyllida Lloyd. Produkcj? zajm? si? cz?onkowie nieistniej?cego ju? zespo?u - Benny Andersson i Bjoern Ulvaeus.
Spektakl "Mamma Mia!" wystawiano m.in. w Londynie, Nowym Jorku i Las Vegas.
Zdj?cia do filmu rozpoczn? si? latem w Londynie.
Colin bedzie ?piewa?? Nie wiem czy to dobry pomys? ;)
Znowu jaka? zaginiona córka? Czyzby wpada? w kolejny schemat? Hm, zobaczymy...
Pierce, Skelan i Streep (no i Colin - niech bedzie ) w jednym!!!
I dlaczego ja tego nie ogl?dn?? H??
AineNiRigani napisał:
Pierce, Skelan i Streep (no i Colin - niech bedzie
) w jednym!!!
I dlaczego ja tego nie ogl?dn?? H??
A ja owszem , z czystej ciekawo?ci. Wszystko co z Colinem ogladam z czystej ... ciekawo?ci.
Lizzy, S?o?ce, to by?o pytanie retoryczne, gdzie odpowiedz jest z góry znana - poniewa? nie wierz?, aby ten film do nas dotar?. Ot co!!!
AineNiRigani napisał:
Lizzy, S?o?ce, to by?o pytanie retoryczne, gdzie odpowiedz jest z góry znana - poniewa? nie wierz?, aby ten film do nas dotar?. Ot co!!!
A mo?e dotrze, sk?d takie pesymistyczne nastawienie.
Dzisiaj Colin w telewizorze o 20.00 na Ale Kino, ale nie obejrz?. No, jestem z?a.
Kolejne emisje 14 czerwca, czwartek, godz. 16:15, 20 czerwca, ?roda, godz. 21:55. Mo?e mi si? uda kiedy? zobaczy?... Dzisiaj tylko pocz?tek...