Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Mo?e i ?miec?, ale jako? ?aden z poni?szych tematów nie pasowa? mi do tego zdj?cia.
A uwa?am, ?e zdj?cie swietne - wszyscy nasi ulubiency razem wzi?ci
http://www.keiraknightley.net/gallery/s … 75/cat/541
Keira wysz?a bardzo ?adnie, ale Hugh... 8)
O jakie piekne!
Zwlaszcza ten fragment po prawej
Czy mi sie zdaje, czy Keira opiera lokiec o kolano Colina ...
Mozna by wyciac reszte
Nie widzialam tego filmu.
Moim zdaniem wszyscy bardzo ?adnie wyszli. Hugh równie?. Chocia? mo?e ciout dziwnie. Wszyscy si? ?miej? lub u?miechaja - a ten jak bridgetowy kij.
Nie widzialam tego filmu.
Gosie?ko, powa?nie?
Czy mi sie zdaje, czy Keira opiera lokiec o kolano Colina ...
... a on cnotliwie ucieka
Powaznie. A warto?
Co do Hugh, na tym zdjeciu wyglada jakby mial krzywy nos i zeza.
Zaraz, zaraz, a kto tam skrobie palcami po plecach Colina?
Powaznie. A warto?
Moim zdaniem bardzo bardzo warto. Rewelacyjne dialogi, Colin znowu sie kapie w ubraniu z ta mila Wloszk? (ehmm. Portugalk? :twisted: ) i gada (czy razczej usi?uje) po portugalsku
Naprawde polecam.
No to musze to zdobyc.
To jest ten film "To wlasnie milosc", o ktorym Colin mowi w wywiadzie?
No to tym bardziej
No to musze to zdobyc.
![]()
To jest ten film "To wlasnie milosc", o ktorym Colin mowi w wywiadzie?
No to tym bardziej
To jest wlasnie ten film. Moje GG aktualne
Przegladalam premiery tego roku.
Nasz (ze tak powiem) Colin wystapi w tym roku w dwoch premierach:
filmie familijnym "Niania" (premiera 17.02) :
http://www.firth.com/mcphee.html
Dodam ze w tym filmie gra mala aktorka o nazwisku ... Eliza Bennet
oraz w "Gdzie lezy prawda":
http://www.firth.com/truth.html
ten film ca?kiem niez?y,ogl?da?am dwa razy....bo taki pozytywny jest:-)
Dodam ze w tym filmie gra mala aktorka o nazwisku ... Eliza Bennet
A w tym drugim gra pana Collinsa
Bardzo lubi? ten film Moje ulubione w?tki to ten z Colinem (bo jak inaczej...) i z Hugh. Ale nadal twierdz?, ?e wyszed? on na tym cudownym zdj?ciu jako? dziwnie... 8)
A w tym drugim gra pana Collinsa
No wiesz?! :?
P.S.
A w tym drugim gra pana CollinsaNo wiesz?! :?
P.S.
A nie??? :twisted:
Mi najbardziej przypad? do gustu ten w?tek z Keir? i tym go?ciem, co filmowa? jej ?lub oraz taka mniej wyeksponowana historia dwojga aktorów, co grali w filmie erotycznym.
taka mniej wyeksponowana historia dwojga aktorów, co grali w filmie erotycznym.
Hmm... Powiadasz "mniej wyeksponowana" ta historia :twisted: Z kim nie rozmawiam nt tego filmu to zaczyna w?a?nie od tego w?tku...
A z Keir? te? by? ca?kiem zgrabnie zrobiony w?tek.
Mi najbardziej przypad? do gustu ten w?tek z Keir? i tym go?ciem, co filmowa? jej ?lub oraz taka mniej wyeksponowana historia dwojga aktorów, co grali w filmie erotycznym.
Cudny by? te? ten starzej?cy si? rockman, w?tek z Colinem BARDZO romantyczny, Hugh ta?cz?cy na schodach na oczach gospodyni (pop?akalam si? ze ?miechu), chyba najsmutniejszy by? ten w?tek z Emm? Th. i Rickmanem, jedyny który nie znalaz? szcz??liwego zako?czenia.... Nie wiem czy widzia?yscie dodatki, ta scena z laptopem, ktora nie wesz?a w ca?o?ci do filmu by?a przekomiczna ;-)
Hmm. Ja g?osuj? za Nilseenem i sercowymi problemami jego pasierba oraz premier i pani od kateringu.
Nie wiem czy widzia?yscie dodatki, ta scena z laptopem, ktora nie wesz?a w ca?o?ci do filmu by?a przekomiczna ;-)
Claudia Schiffer naked naked naked
A w tym drugim gra pana CollinsaNo wiesz?! :?
A nie??? :twisted:
A masz racje, sorry. :oops:
[Hmm. Ja g?osuj? za Nilseenem i sercowymi problemami jego pasierba
oraz premier i pani od kateringu.
A to nie by? Liam Nisson?Fakt by? ?wietny...w ogóle go uwielbiam i w Rob Royu i w Krolestwie Niebieskim-rasowy krzyzowiec z niego....Mateuszek te? mo?e wyrosn?? na takiego aktora z charakterem, takiego ch?opa co a? mu testosteron uszami wychodzi a jak przyjdzie co do czego to i zak?opota? si? potrafi ;-)
w?tek z Colinem BARDZO romantyczny
No to juz przes?dzone.
MUSZE to miec!
A to nie by? Liam Nisson?Fakt by? ?wietny...w ogóle go uwielbiam i w Rob Royu i w Krolestwie Niebieskim-rasowy krzyzowiec z niego....Mateuszek te? mo?e wyrosn?? na takiego aktora z charakterem, takiego ch?opa co a? mu testosteron uszami wychodzi a jak przyjdzie co do czego to i zak?opota? si? potrafi ;-)
Acha, si? pomyli?am. Odwyk?am ostatnio od angielskiej pisowni, a przyznaj?, le? jestem i nie chce mi si? sprawdza? :evil:
Lian jest cool