Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
W którym? z w?tków pojawi? si? link do strony Keiry. Przeg?adn??am i znalaz?am cude?ko - jak kr?cili scen? na stoku z rozwianym p?aszczem (te o której wszystkie pia?y?my )
http://www.keiraknightley.net/gallery/s … hp/cat/596
Hehe, Keira na sznurku
Jak w teatrze lalek
jak zobaczy?am ta scene to sie zastanawialam jak on sie nie boi tam stac!....no a teraz sznurek!to juz mi ulzylo;-)
Ja mam l?k wysoko?ci i nawet podpi?ta takim sznurkiem za nic w ?wiecie nie stan??abym na urwisku :!:
Ja mam l?k wysoko?ci i nawet podpi?ta takim sznurkiem za nic w ?wiecie nie stan??abym na urwisku :!:
Ja te? mam lek wysoko?ci, ale ci?gnie mnie do nich Mam do?? du?o brawury i zawsze staram si? prze?amywa? swoje l?ki
Scena warta sznurka
Leku wysokosci nie mam, ale kiedy znajduje sie w wysoko nad ziemia w nie dosc pewnej sytuacji (np. na wyciagu, skarpie, wiezy etc), to zaczynam sobie wyobrazac ze spadam i wtedy odczowam lek. Trzeba miec zaufanie do rzeczy martwych. W kazdej chwili moga nam sprawic zawod. Moze nastapic zmeczenie materialu, lub inny przypadek moze zadecydowac nad naszym losem. Wtedy czlowiek zdaje sobie sprawe z swojej bezsilnosci i jest juz za pozno.
kiedy znajduje sie w wysoko nad ziemia to zaczynam sobie wyobrazac ze spadam i wtedy odczowam lek.
ja te? to odczuwam. Ale ten l?k sprawia mi dziwn? przyjemno??. To jest dziwne uczucie, ale poci?ga mnie my?l, ?e jeszcze tylko kroczek ...
Ta scena na stoku z Lizzy przypomina mi Rose i jej rozpiete ramiona na dziobie Titanica...odwazne sceny, ile w nich powietrza i wolnosci...
Lizzy z serialu te? sta?a w jednej ze scen na wzniesieniu, ale to nie by?a tak stroma pó?ka skalna, no i widoki nie by?y tak zapieraj?ce dech w piersiach.
Ta scena na stoku z Lizzy przypomina mi Rose i jej rozpiete ramiona na dziobie Titanica...odwazne sceny, ile w nich powietrza i wolnosci...
Tyle ?e podczas krecenia Titanica, Winslet ma?o si? nie utopi?a
Lizzy z serialu te? sta?a w jednej ze scen na wzniesieniu, ale to nie by?a tak stroma pó?ka skalna, no i widoki nie by?y tak zapieraj?ce dech w piersiach.
Za to by?y ?ydki a'la Szewi?ska
E tam, chyba lydek w tej scenie widac nie bylo
E tam, chyba lydek w tej scenie widac nie bylo
Ech nawet je?li si? chowaj?, to ONE TAM S?!!!
Aine, co chcesz od Ehle, w koncu dziewczyna wysportowana jest
To chyba dobrze
Aine, co chcesz od Ehle, w koncu dziewczyna wysportowana jest
![]()
To chyba dobrze
A czy ja pisz?, ?e ?le? PIsze jedyni?, ?e tam sa.
a ja z moim analitycznym umyslem pomyslalam inaczej widzac te zdjecia... "kurcze to zeby az tak rozwiac ten plaszcz, potrzebny im byl sznurek" - nie skumalam, ze to zabezpieczenie ;d wstyd sie przyznac, ale coz ;-)
swoja droga - cudownie, czujecie zapach tego swiezego powietrza i tych uczuc wokol siebie... ach
swoja droga - cudownie, czujecie zapach tego swiezego powietrza i tych uczuc wokol siebie... ach
Przyznam si?, ?e chcia?abym byc Lizzy/Keir? wy??cznie dla tej sceny.
Ja tez chcialabym byc Lizzy, ale z 1995 r., i tez dla paru scen
A ja bym chciala byc soba na tym wzgorzu... Na dobra sprawe, Dziewczyny, mysle, ze jest to realne - przeciez to zaledwie kawalek drogi od nas...
Swoja droga, jak ogladam te krajobrazy w DiU 1995 i DiU 2005, to mam ochote pojechac do Anglii.
W niektorych rejonach musi tam byc pieknie.
Fajnie by by?o zrobi? takie babskie kolonie "?ladami bohaterów Jane Austen". Ja jako Matka Prze?o?ona prowadzi?abym Was tu i ówdzie jak panienki z pensji parami sznureczkiem, ale by ?adnie by?o ;-) i wszystkie Angole by si? za nami ogl?dali, bo tyle pi?kna naraz to oni w ?yciu nie widzieli - ja cie przepraszam... 8)
Swoja droga, jak ogladam te krajobrazy w DiU 1995 i DiU 2005, to mam ochote pojechac do Anglii.
W niektorych rejonach musi tam byc pieknie.
Dla mnie Anglia ze swoim klimatem jest wprost wymarzona