Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=85568616
to dla zainteresowanych z poka?nym zasobem gotówki....mnie cena zabi?a...lekka przesada jak na ksi??ke która normalnie 9 z? kosztuje...tyle,?e nak?ad wyczerpany st?d pewnie to podbijanie ceny...No nic mo?e której? z was si? przyda ta informacja
Ale rozczarowanie.
Myslalam, ze posiadlosc sprzedaja
Ale rozczarowanie.
A by?aby? ch?tna? Mam nadziej?, ?e urz?dzi?aby? jakie? ma?e "parten-gardy" dla forumowiczek w ramach parapetówki ;-)
Ale rozczarowanie.
no jasne...tylko musia?aby? jeszcze kilka zer doda? do tej kwoty.BTW czytal to mo?e kto??warto?
A by?aby? ch?tna? Mam nadziej?, ?e urz?dzi?aby? jakie? ma?e "parten-gardy" dla forumowiczek w ramach parapetówki ;-)
Alez oczywiscie i obwozilabym malym faetonikiem wokol klombiku (czy jakos to tak bylo)
BTW czytal to mo?e kto??warto?
Chyba czytalam, nie warto ....
A kucyki, oczywiscie
BTW czytal to mo?e kto??warto?Chyba czytalam, nie warto ....
A kucyki, oczywiscie
I pochodnie odbijaj?ce si? w tafli jeziora. Bardzo prosz?. Chyba, ?e wyrzucisz nas przed zmrokiem...
Tylko byle nie MM bosiutki, w koszulince przebrany za Janko Muzykanta (jak w tym ameryka?skim zako?czeniu), mo?e by? Colin w koszuli jako atrakcja wieczoru. Obiecujesz?
pochodnie odbijaj?ce si? w tafli jeziora. Bardzo prosz?. Chyba, ?e wyrzucisz nas przed zmrokiem...
Jak bym smiala! Alez oczywiscie, pochodnie tez
mo?e by? Colin w koszuli jako atrakcja wieczoru. Obiecujesz?
hehehe, chyba nie sadzisz ze tak ekscytujacym widokiem dzielilabym sie z innymi
Tylko byle nie MM bosiutki, w koszulince przebrany za Janko Muzykanta (jak w tym ameryka?skim zako?czeniu), mo?e by? Colin w koszuli jako atrakcja wieczoru. Obiecujesz?
Dziewcz?ta, ja wol? boskie stopy Boskiego Mateusza ni? bosk? koszul? Boskiego "C"
Dziewcz?ta, ja wol? boskie stopy Boskiego Mateusza ni? bosk? koszul? Boskiego "C"
Nie dziwi? si?, ?e wolisz stopy, skoro masz taka s?abo?? do ?limaków. W ko?cu ?limak to g?ównie stopa z czu?kami i domkiem "na podbiciu" ;-)
Nie dziwi? si?, ?e wolisz stopy, skoro masz taka s?abo?? do ?limaków. W ko?cu ?limak to g?ównie stopa z czu?kami i domkiem "na podbiciu" ;-)
?limak ma nog? bez stopy, a Boski Mateusz ma nogi (ca?kiem zgrabne)ze stopami, za to bez czu?ek.
A poza tym najwiekszym plusem P&P 2005 jest taka ma?a ilo?? ?limaków
"AineNiRigani
?limak ma nog? bez stopy
Masz racj?, za to ma podeszw?.
, a Boski Mateusz ma nogi (ca?kiem zgrabne)ze stopami, za to bez czu?ek.
A poza tym najwiekszym plusem P&P 2005 jest taka ma?a ilo?? ?limaków[/quote napisał:
A ja zaraz zawo?am jak Meg Ryan we "Francuskim poca?unku" - uwaga ?luz nadchodzi!!! W kwestii ?limaczej nie zabieram ju? g?osu.
Dusza moja na zawsze zostanie dziewczyn?, swoja, w?asna, niczyja, nie znana nikomu...
te? mnie ta cena dziwi...he he pewnie ludzie w kinie byli i zawiedli sie zakonczeniem to teraz chca wiedziec oc bylo dalej;-)
Moze mysla, ze to poradnik jak stac sie wlascicielem tej posiadlosci
he he raczej poradnik jak sta? si? w?a?cicielka w?a?ciciela posiad?o?ci;-) gdyby taki istnia? to mog?abym te 50 z? zap?acic...niech strace...pono? poradniki s? skuteczne;-)
Co tam 50, ja bym 100 dala
Moze zrobimy licytacje
oooo za poradnik jak zdoby? w?a?ciciela tej uroczej posiad?o?ci oddalabym wszystkie stypendia,oszcz?dno?ci ze ?winki skarbonki i mo?e roczne dochody z pracy przy myciu kufli w jakim? barze w Irlandii.
Warunek jest jeden:
1.trzeba rozbic skarbonke
2.wyjechac do Eire
3.znale?? tego co napisze poradnik....
Ja za poradnik odda?abym moj? szabl?. I uwierzcie mi, by?oby to dla mnie straszliwe po?wi?cenie.
Aine wiedzia?y?my, ?e jeste? wielbicielk? bia?ej broni, ale posiadaczk???? Wisi na poczesnym miejscu nad kominkiem?
Na temat "Pemberley" bardzo dosadnie wypowiedzia?y sie dziewczyny w w?tku "Kontynuacje powie?ci JA" w Innych powie?ciach, nie wiem, kto jest tak zdesperowany na tym allegro. W ka?dym razie sprzedaj?cy trafi? w dobry moment, jak puszczali "Przystanek Alaska" ksi??ka "Chris o poranku" posz?a (nie chc? sk?ama?), ale chyba za 400 zeta!
Aine wiedzia?y?my, ?e jeste? wielbicielk? bia?ej broni, ale posiadaczk???? Wisi na poczesnym miejscu nad kominkiem?
Jestem. Kosztowa?a mnie wiele pieni?dzy i wysi?ku aby j? uzyska?. Wisi, niczym w staropolskim dworku, na makatce, skrzy?owana z atrap? (na drug? na razie mnie nie sta? ), wy?ej skrzy?owane dwa sztylety (do przecinania papieru
), a nad tym jeszcze rogi jelonka
P.S. Makatka , niestety równie? nie staropolska, a jedynie nawajska Ale klimacik wschodnio-turecki daje
Aine, ma nadzieje ze jej nie uzyjesz, jak mocniej skrytykujemy Mathew
Aine, ma nadzieje ze jej nie uzyjesz, jak mocniej skrytykujemy Mathew
Hmmm :twisted: :twisted: :twisted:
Boskiego Mateusza mo?ecie krytykowa? ile chcecie, ni mi? grz?bi, ni zieje ()
Ale w obronie czci Seana Beana i Seana Connerego b?d? broni? m??nie niczym lwica (niekoniecznie w zimie )!!!
Co do Conneryego nie mam zastrzezen.
Jesli chodzi o Seana Beana, nie bede komentowac, bo wole sie nie narazac
Jesli chodzi o Seana Beana, nie bede komentowac, bo wole sie nie narazac
Nooo!!!