Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Ja Wam tu powiem pare srednio madrych slow ;-)
1. Nie mozemy zrobic z Keiry Paris Hilton, ktora nie ma talentu, a jest slawna poprzez plotki. A czy my wszystkie jestemy zawsze i wszedzie ogolone? ;P
2. Tak jak mowi Aine, mnie ona tez sie wydaje taka kochana jakas - fajna z niej kolezanka moglaby byc, zakladajac, ze jest taka jaka mi sie wydaje byc.
3. Role Audrey - ciekawe. Mysle, ze sie sprawdzi. Ma w twarzy cos do Audrey podobnego. Wazne tez jaki bedzie scenariusz filmu.
4. LubiÄ™ ja, tak czy siak
Knightley przewiduje również, że już za kilka lat będzie się poddawać operacjom plastycznym. - Wiem, że nie zachowam młodego wyglądu na zawsze. Za pięć lat zapewne będę już musiała stosować kuracje z Botoxem, robić liftingi twarzy, poprawiać sobie nos i nosić peruki. .
a w lutowym "Twoim Stylu" jest z nią wywiad, gdzie mówi, że się boi bólu i nie będzie nic robić...
Wiecie co? A mnie się wydaje , że ta "płaskość" Keiry to wina kostiumów w P&P . W "Piratach" z Deepem miała ładny biust i cała była taka zgrabna i apetyczna.
Bardotka???
Wiecie co? A mnie się wydaje , że ta "płaskość" Keiry to wina kostiumów w P&P . W "Piratach" z Deepem miała ładny biust i cała była taka zgrabna i apetyczna.
biust w filmie tak jak zresztą chyba wszystko to kwestia pomysłu - choć nie wiem czy scenarzysty, reżysera czy aktora
Angelina Jolie w Thomb Rider miała taaki biust, że jak ją zobaczyłam w innym filmie (hmm co to było, z Denzelem W. na łóżku inwalidzkim) to się mocno zdziwiłam :twisted:
więc może to idea reżysera... może miało być naturalnie, zgrzebnie i ...płasko
Ja wiem! To pewnie miało podkreślać to, że milość Darcy'ego była całkowicie czysta i intelektualna, nic go w tym szkielecie nie pociągało fizycznie, bo przecież nie była wystarczajaco ładna by go skusić ;-)
Ale podczas wizyty w Pemberley powiedział pannie Bingley, że uważa Lizzy na jedną z najpiękniejszych kobiet jakie zna. Chociaż jak mówią miłość jest ślepa.....
W Piratach miała ładnie skrojone sukienki i widoczny biust,
zobaczcie same na tym plakacie.
http://www.filmweb.pl/Piraci,z,Karaib%F … ,id=107404
A to o niej piszÄ… w Onecie w artykule "Utalentowane gwiazdy"
Kto: Ta zaledwie dwudziestoletnia drobna Brytyjka jest jednÄ… z ulubionych gwiazd Hollywood od czasu, gdy pojawiÅ‚a siÄ™ w komedii „Podkręć jak Beckham” (2002) oraz filmie przygodowym „Piraci z Karaibów: KlÄ…twa Czarnej PerÅ‚y” (2003). Jako Elizabeth Bennett w filmie „Duma i uprzedzenie” na podstawie powieÅ›ci Jane Austin udowodniÅ‚a, że doskonale czuje siÄ™ także w rodzimych produkcjach.
Nie można przegapić: Knightley daje z siebie wszystko w “Podkręć jak Beckham”, gdzie odgrywa rolÄ™ nastolatki odkrywajÄ…cej tajniki sportu i przeżywajÄ…cej pierwsze mÅ‚odzieÅ„cze uniesienia.
Warto też zobaczyć: Z wdziÄ™kiem radzi sobie z rolÄ… w awanturniczym filmie “Piraci z Karaibów: KlÄ…twa Czarnej PerÅ‚y", natomiast prawdziwie urzeka w sÅ‚odko-gorzkiej historii, bÄ™dÄ…cej jednym z wÄ…tków komedii romantycznej „Tylko miÅ‚ość” (2003).
więcej o innych
http://film.onet.pl/0,0,1315721,1,600,artykul.html
"Tylko miłość"...
Taaa... jak my lubimy nierzetelnych dziennikarzy :?
Tiaaa... I Austin prawda? :?
Ja wiem! To pewnie miało podkreślać to, że milość Darcy'ego była całkowicie czysta i intelektualna, nic go w tym szkielecie nie pociągało fizycznie, bo przecież nie była wystarczajaco ładna by go skusić ;-)
No Alison uśmiałam się do łez!!!
Keira Knightley: rozdanie Oscarów przypomina wystawę psów
"Czuję się jak brytyjski pudel medalista" - powiedziała w jednej z amerykańskich stacji telewizyjnych aktorka, nominowana za rolę w "Dumie i uprzedzeniu". 'Paradujesz w sukni, a oni ci przyznają od zera do 10 punktów za kreację i biżuterię" - żaliła się dalej Knightley, ale szybciutko dodała - "w tym roku będę po raz pierwszy na ceremonii i jestem przerażona".
Brytyjskie gazety opublikowały tymczasem zdjęcia Keiry Knightley całującej się z Rupertem Friendem, który w ekranizacji "Dumy i Uprzedzenia" zagrał pana Wickhama. Zdjęcia zrobiono na Karaibach, gdzie Knightley gra w sequelu do "Piratów z Karaibów".
Więcej w artykule z Gazety wyborczej:
http://serwisy.gazeta.pl/kultura/1,3416 … 3-04-03-05
Bond, jako plotkara, znalazla zdjęcie Keiry z Rupertem. O, tu:
http://fametastic.co.uk/archive/2006022 … rt-friend/
(Jestem straszna :oops: )
Oj, jakoś mu się najlepiej na tym zdjęciu nie wyszło (hihi)
Keira otrzymała Oscara od internautów:
http://film.wp.pl/p/id,66724,wiadomosc. … B53y3zCnTJ
Oj, jakoś mu się najlepiej na tym zdjęciu nie wyszło (hihi)
Czy zauważyłyście to co ja? Czy...to ja już się lepiej nie będę odzywać 8O
Odzywaj siÄ™, odzywaj
Ja tylko dodam, że... wygłada inaczej niż w filmie... bardziej męsko :twisted:
Faktycznie wyszedł nienajlepiej.
Alison co masz na myśli? Spodenki?
Faktycznie wyszedł nienajlepiej.
Alison co masz na myśli? Spodenki?
Raczej zawartość :twisted:
E tam, to tylko material tak sie uklada, a Wy tak zaraz ....
A czy ja coś mówiłam w ogóle?
Miałam na myśli zawartość człowieka, wnętrze znaczy, stronę duchową...
która mu z ócz przeziera...
A Ty co miałaś na myśli?