Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Ależ! Oskarem mogłybyśmy sobie co najwyżej filmy podpierać! Phi! Wesołe emerytki, hihi!!
Ja tam bym Oskarka w doniczkę i pnącza bym do niego wiązał, a coooo ;-)
Dobre, dobre! Taki opleciony pnączem na pewno prezentowałby się godniej niz w Muzeum UJ
tym można straszyć dzieci...!!! 8O http://www.keiraknightley.net/gallery/s … mit/recent
Panna Knightley nie powinna sie tak szczerzyc.. bo usimechem to trudno nazwac. (rany jaka jestem wredna)
kolejne z cyklu bój siÄ™ boga http://www.keiraknightley.net/gallery/s … mit/recent
albo bój się Kiery
Nie wstydzi. Gdy sie nie szczerzy jest.... "znosna". Czyli chyba w sumie dobrze dobrana do roli Elizy Bennet.
Piosenka o Keirze Knightley
Były chłopak Keiry Knightley, Jamie Dornan napisał piosenkę o gwieździe i ich związku.
Model spotykał się z aktorką przez dwa lata. Związek rozpadł się, kiedy rosnąca sława Knightley stała się dla Dornana zbyt przytłaczająca. Swój ból postanowił opisać w piosence.
- Ten utwór sprawia mi wyjątkowy ból, kiedy go wykonuję - powiedział Irlandczyk w wywiadzie dla gazety "Daily Mirror". - Jego treść dotyczy trudnych momentów w związkach, a każdy tego doświadcza. Nadal utrzymuję kontakt z Keirą. Byliśmy tacy zakochani... Nadal trudno mi o tym mówić.
http://film.onet.pl/0,0,1320190,plotki.html
Hm, nie wstydzi siÄ™ dziewczyna swojego zgryzu
po prawdzie nie ma sie czego wstydzić - ząbki ma śliczne i proste
W życiu! Dolne kwalifikują się na stały aparat. Pochylone do wewnątrz, że też sobie nie zafundowała to tylko 1500 zł na pierwszej wizycie a potem po stówce co miesiąc przez 3 lata ;-)
W życiu! Dolne kwalifikują się na stały aparat. Pochylone do wewnątrz, że też sobie nie zafundowała to tylko 1500 zł na pierwszej wizycie a potem po stówce co miesiąc przez 3 lata ;-)
O mój Boże! to może i biel tylko taka z retuszu
[po prawdzie nie ma sie czego wstydzić - ząbki ma śliczne i proste
Alison... musze sie z toba zgodzic Jakbym ja miala tyle forsy ile z pewnoscia ma ona, juz dawno bym se krzywe zeby wyprostowala (gdybym oczywisice miala krzywe ) Przyznam sie jednak, ze ta kobieta mnie frapuje.. raz wyglada jak "idz i nie wracaj", a na innym zdjeciu (przykladowo tym czarno-bialym) wyglada naprawde ladnie. Kobieta kameleon. Zdecydowanie wole ja bez "usmiechu".
at coÅ› wybrzydzacie.
ładna dziouszka i uśmiechać się umie ładnie, a że ją jakiś ktoś rozśmieszył do żywego i się wyszczerzyła niekontrolowanie to jej się na plus liczyć powinno...
a może są to zdjęcia z reklamy pasty do zębów?
nie wiem, czy było, ale ładne:
m.
powiem więcej.... bardzo ładne....
Boze kochany patrzcie na te reke po prawej! Takie nieanatomiczne wygiecie.
Przepraszam, mialam sie nie czepiac Kiery (wszak wszyscy maja zdjecia na ktrych nie wyszlo sie ladnie), ale ta reka to kosmos!
Wszystkie ładne, zwłaszcza to czarno-białe.
zdjęcia znalezione na innych forach. Zastanawiam się, o co chodzi w pierwszym - może takie ustawienie było potrzebne do zdjęć promocyjnych?
m.
To poniżej - mam taki avatar w kolekcji.
Kilka zdjęć, mam nadz., że nieznanych:
i ostatnie, z miną pt. "Powtórka z nieprzyjętych oświadczyn Darycego" (wydaje mi się, że patrzyła na niego wtedy całkiem podobnie):
m.
m.
A to skąd Moniko? Czy ona grała jakąś wojowniczkę?
m.A to skąd Moniko? Czy ona grała jakąś wojowniczkę?
Izku,
przy tym zdjęciu nie był podany film, z którego ewent. pochodzi zdjęcie. Też mnie troszkę zdziwiło, bo nie słyszałam, żeby KK grała w takim filmie.Ale, kto wie?
pozdr. m.