Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Ale?! Oskarem mog?yby?my sobie co najwy?ej filmy podpiera?! Phi! Weso?e emerytki, hihi!!
Ja tam bym Oskarka w doniczk? i pn?cza bym do niego wi?za?, a coooo ;-)
Dobre, dobre! Taki opleciony pn?czem na pewno prezentowa?by si? godniej niz w Muzeum UJ
tym mo?na straszy? dzieci...!!! 8O http://www.keiraknightley.net/gallery/s … mit/recent
Panna Knightley nie powinna sie tak szczerzyc.. bo usimechem to trudno nazwac. (rany jaka jestem wredna)
kolejne z cyklu bój si? boga http://www.keiraknightley.net/gallery/s … mit/recent
albo bój si? Kiery
Nie wstydzi. Gdy sie nie szczerzy jest.... "znosna". Czyli chyba w sumie dobrze dobrana do roli Elizy Bennet.
Piosenka o Keirze Knightley
By?y ch?opak Keiry Knightley, Jamie Dornan napisa? piosenk? o gwie?dzie i ich zwi?zku.
Model spotyka? si? z aktork? przez dwa lata. Zwi?zek rozpad? si?, kiedy rosn?ca s?awa Knightley sta?a si? dla Dornana zbyt przyt?aczaj?ca. Swój ból postanowi? opisa? w piosence.
- Ten utwór sprawia mi wyj?tkowy ból, kiedy go wykonuj? - powiedzia? Irlandczyk w wywiadzie dla gazety "Daily Mirror". - Jego tre?? dotyczy trudnych momentów w zwi?zkach, a ka?dy tego do?wiadcza. Nadal utrzymuj? kontakt z Keir?. Byli?my tacy zakochani... Nadal trudno mi o tym mówi?.
http://film.onet.pl/0,0,1320190,plotki.html
Hm, nie wstydzi si? dziewczyna swojego zgryzu
po prawdzie nie ma sie czego wstydzi? - z?bki ma ?liczne i proste
W ?yciu! Dolne kwalifikuj? si? na sta?y aparat. Pochylone do wewn?trz, ?e te? sobie nie zafundowa?a to tylko 1500 z? na pierwszej wizycie a potem po stówce co miesi?c przez 3 lata ;-)
W ?yciu! Dolne kwalifikuj? si? na sta?y aparat. Pochylone do wewn?trz, ?e te? sobie nie zafundowa?a to tylko 1500 z? na pierwszej wizycie a potem po stówce co miesi?c przez 3 lata ;-)
O mój Bo?e! to mo?e i biel tylko taka z retuszu
[po prawdzie nie ma sie czego wstydzi? - z?bki ma ?liczne i proste
Alison... musze sie z toba zgodzic
Jakbym ja miala tyle forsy ile z pewnoscia ma ona, juz dawno bym se krzywe zeby wyprostowala (gdybym oczywisice miala krzywe
) Przyznam sie jednak, ze ta kobieta mnie frapuje.. raz wyglada jak "idz i nie wracaj", a na innym zdjeciu (przykladowo tym czarno-bialym) wyglada naprawde ladnie. Kobieta kameleon. Zdecydowanie wole ja bez "usmiechu".
at co? wybrzydzacie.
?adna dziouszka i u?miecha? si? umie ?adnie, a ?e j? jaki? kto? roz?mieszy? do ?ywego i si? wyszczerzy?a niekontrolowanie to jej si? na plus liczy? powinno...
a mo?e s? to zdj?cia z reklamy pasty do z?bów?
nie wiem, czy by?o, ale ?adne:
![]()
m.
powiem wi?cej.... bardzo ?adne....
Boze kochany patrzcie na te reke po prawej! Takie nieanatomiczne wygiecie.
Przepraszam, mialam sie nie czepiac Kiery (wszak wszyscy maja zdjecia na ktrych nie wyszlo sie ladnie), ale ta reka to kosmos!
Wszystkie ?adne, zw?aszcza to czarno-bia?e.
zdj?cia znalezione na innych forach. Zastanawiam si?, o co chodzi w pierwszym - mo?e takie ustawienie by?o potrzebne do zdj?? promocyjnych?
m.
To poni?ej - mam taki avatar w kolekcji.
Kilka zdj??, mam nadz., ?e nieznanych:
i ostatnie, z min? pt. "Powtórka z nieprzyj?tych o?wiadczyn Darycego" (wydaje mi si?, ?e patrzy?a na niego wtedy ca?kiem podobnie):
m.
![]()
m.
A to sk?d Moniko? Czy ona gra?a jak?? wojowniczk??
m.A to sk?d Moniko? Czy ona gra?a jak?? wojowniczk??
Izku,
przy tym zdj?ciu nie by? podany film, z którego ewent. pochodzi zdj?cie. Te? mnie troszk? zdziwi?o, bo nie s?ysza?am, ?eby KK gra?a w takim filmie.Ale, kto wie?
pozdr. m.