Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
milosz napisa³:
W głosowaniu przeprowadzonym przez magazyn "FHM", Keira Knightley została uznana za najseksowniejszą kobietę świata.
Podoba mi się na tych zdjęciach.
m.
To drugie jest bardzo Å‚adne....
a tego nie umiem zmniejszyć, ale podoba mi się ta tapeta:
http://img81.imageshack.us/img81/1144/0 … 4ny4bm.jpg
m.
^^ śliczne zdjęcia.....
Owszem, zdjęcia ładne, ale nadal uważam, że najseksowniejsza kobieta świata w odniesieniu do Keiry to trochę za dużo powiedziane :?
Ona jest taka swojska......jak każda zwykła kobieta......i to ma swój urok.
Na tym zdjęciu powyżej wygląda jak taka porcelanowa laleczka - dotkniesz, to sie rozsypie. Aż za ładna. Te włoski to jej pewnie przez dwie godziny czesali ;-) Na dodatek to zdjęcia utwierdza mniew przekonaniu, że panna KK lepiej wyglada w jasnych włosach. Na ciemne jest za szczupła.
ładna to owszem, ale nie najseksowniejsza. Kobieta sexy kojarzy mi się z zupełnie innym wyglądem.
http://www.pudelek.pl/artykul/600
artykuł i sporo zdjęć Keiry
Dziewusia.........
Keira jest tajemnicza i fascynujaca, dopoki...sie nie odezwie. Nie wiem, czy ja slyszeliscie, ale choc ma glos cudowny, to niewiele do powiedzenia.
Ale moze sie wyrobi za pare lat, mlodziutka jest.
choc ma glos cudowny, to niewiele do powiedzenia.
Ale to nie tylko ona, za wczesne zrezygnowanie ze szkoły na rzecz kariery niestety daje się usłyszeć w wywiadach. Keira pytana o to, jaka jest jej Elizabeth powiedziała, że nosi pończochy w paski. No.....!! To naprawdę rzuca nowe światło na moją ulubiona postać literacką!
http://community.livejournal.com/artic_ … tml#cutid1
m.
Trzykrotka napisa³:
choc ma glos cudowny, to niewiele do powiedzenia.
Ale to nie tylko ona, za wczesne zrezygnowanie ze szkoły na rzecz kariery niestety daje się usłyszeć w wywiadach. Keira pytana o to, jaka jest jej Elizabeth powiedziała, że nosi pończochy w paski. No.....!! To naprawdę rzuca nowe światło na moją ulubiona postać literacką!Trzykrociu, nie bądź złośliwa bestyjko, toż to dzieciak jeszcze ta Keirusia, ona jeszcze się może troszkę wyrobi. A kiedy ona ma czas na przemyślenia i lekturę, skoro ona od nastolatki wiecznie tylko - filmy, bankiety, promocje, gale, sesje zdjęciowe itp...
Dusza moja na zawsze zostanie dziewczyną, swoja, własna, niczyja, nie znana nikomu...
No fakt, Alison. Tylko się martwię, że z potencjalnie miłej dziewczyny wyrośnie potem taka.... Twoja studentka na zajęciach w plenerze
Tak się składa, że Keira nie lubi wychodzić z domu na różnego rodzaju imprezy w Hollywood. Czytałam gdzieś artykuł i sama Keira twierdzi, że uwielbia czytać w domu niż bywać na wystawnych galach.
Tak się składa, że Keira nie lubi wychodzić z domu na różnego rodzaju imprezy w Hollywood. Czytałam gdzieś artykuł i sama Keira twierdzi, że uwielbia czytać w domu niż bywać na wystawnych galach.
Hmmm, Trzykrocie moje, jakiż teraz mamy argument na rzecz Keirusi :?
No i proszę - accomplished! Pan Darcy byłby zadowolony.
A serio: ona jest podobno chorobliwie nieśmiała, pewnie dlatego nie przepada za imprezami. Opowiadała w wywiadzie, że kiedy podszedł do niej Clooney, to nie wykrztusiła ani słowa, tak ją spięło.
Wcale się nie dziwię, że spięło.
Ani ja. Ale powinna wykorzystać okazję. :twisted:
No i proszę - accomplished! Pan Darcy byłby zadowolony.
A serio: ona jest podobno chorobliwie nieśmiała, pewnie dlatego nie przepada za imprezami. Opowiadała w wywiadzie, że kiedy podszedł do niej Clooney, to nie wykrztusiła ani słowa, tak ją spięło.
Wcale się nie dziwię, że spięło.
Gupia jakaś! Każdą inną by na widok Dżordżyka rozpięło a ją spięło, mówiłam, że dzieciuch z niej jeszcze. My Trzykrotka to byśmy od razu zaintelektualizowały Dżordżysia, żeby się rozumem zachwycił jakby tak w razie czego, ten... nie było czym... ;-)
O tak, Alison, padłby przed potęgą naszego rozumu. Podoba mi się ta wizja. "Takich trzech jak nas dwóch to nie ma ani jednego"
A Keira musi się jakoś przełamywać, bo na razie kosi na partnerów ekranowych brzoskwinki z samego czubka drzewa.
O tak, Alison, padłby przed potęgą naszego rozumu. Podoba mi się ta wizja. "Takich trzech jak nas dwóch to nie ma ani jednego"
A Keira musi się jakoś przełamywać, bo na razie kosi na partnerów ekranowych brzoskwinki z samego czubka drzewa.
Ale jej nie zazdrościmy ;-)
Zna się tę swoją wartość i bez nominacji do Oskara. Nieprawdaż? 8)
Ależ! Oskarem mogłybyśmy sobie co najwyżej filmy podpierać! Phi! Wesołe emerytki, hihi!!