Ogród Jane Austen

Strona poświecona Jane Austen

Nie jesteś zalogowany.

Ogłoszenie

#1 2006-01-24 20:10:17

Ammit
Użytkownik

Leniwe fanki

Tia... ja mia?am napisa? zeszyt praktyki zawodowej, bo jak tego nie zrobie, to nie dopuszcz? mnie do egzaminu... Ale nic to :oops:

~Ammit~
---------------
GG:5777025
Tlen: ammit

Nasz ?wiat jest w sercach tych, którzy nas kochaj?...

#2 2006-01-24 23:32:05

Diana
Użytkownik

Re: Leniwe fanki

Ja chyba te? nie jestem zbyt zdyscyplinowana; wol? czasem zrobi? co?, co mi poprawi nastrój i co zwi?zane jest z jak?? moj? pasj? ni? wykonywa? nieuniknione obowi?zki(czytaj: rozwi?zywa? testy na prawo jazdy). :?

Czym jest ?ycie- snem jedynie...
GG: 9031506

#3 2006-01-25 21:32:54

Ammit
Użytkownik

Dobrze, ?e nie tylko ja big_smile

~Ammit~
---------------

#4 2006-02-02 19:10:56

Julianna
Użytkownik

Mnie to mówicie! Pranie zalega od kilku dni, naczynia w zlewie nie pozmywane, a pies prosi o spacer... no, mo?e chocia? z nim wyjd?. A potem powróc? do swej ulubionej czynno?ci - ?ledzenia po raz n-ty losów moich ulubionych bohaterów! Pozdrawiam wszystkie uzale?nione od DiU! big_smile

Tylko wiara prowadzi do cudu...

#5 2006-02-02 19:58:31

AineNiRigani
Użytkownik

Ja powinnam zrobi? test, posprzatac mieszkanie, wyprowazic psa...
w zasadzie wszystko z 2 tyg. mi zalega.
I chyba nadal zalegnie :twisted:

Nawet kojot na kamieniu mo?e dosta? wilka...
http://swiataine.blogspot.com/

#6 2006-02-02 20:39:14

Ammit
Użytkownik

Mi zalega równie? pranie, sprz?tanie.. I jeszcze dwa egzamy na studia plus referat... smile

~Ammit~
---------------

#7 2006-02-02 20:58:55

Alison
Użytkownik

Czy?by pies od 2 tygodni sobie nie sikn??? wink
To? ma zaworek "z szwedzkiej stali" smile

Dusza moja na zawsze zostanie dziewczyn?, swoja, w?asna, niczyja, nie znana nikomu...

#8 2006-02-02 21:00:09

AineNiRigani
Użytkownik

:twisted: :twisted: :twisted:

#9 2006-04-24 10:55:55

bezpaznokcianka
Użytkownik

ufff... a ja myslalam, ze tylko ja tak mam... ze zamiast brac sie za cokolwiek innego, biore sie za Dume i wszystko co z nia zwiazane!
Radykalnym krokiem bylby odwyk, ale nie jestem w stanie sama go sobie narzucic, co niestety zle wrozy mojej przyszlosci na studiach hmm ech. A jak przyjdzie jeszcze mania na N&S w tym goracym okresie, to juz naprawde bedzie trzeba zasiegnac porady specjalisty i pojsc na odwyk!!! Ja juz naprawde czuje sie jak na "glodzie" w zwiazku z N&S... jeszcze tego nie widzialam, a juz nie moge bez tego wytrzymac... chyba ze mna gorzej big_smile

#10 2006-04-24 11:49:57

Alison
Użytkownik

To ja Ci dobrze radz? - przed sesj? do tego nie zagl?daj!!

Dusza moja na zawsze zostanie dziewczyn?, swoja, w?asna, niczyja, nie znana nikomu...

#11 2006-04-24 14:45:34

beju
Użytkownik

no ja sie do matury powinnam uczyc...

#12 2006-04-24 16:49:58

otherwaymistercollins
Użytkownik

No niestety sesyja sie zbli?a WIELKIMI krokami a ja potrafie mysle? tylko o JA, Dumie i od niedawna jeszcze o N&S big_smile Jako? nie wierz? ?e uda mi si? zda? te wszystkie egzaminy, a juz najbardziej przera?a mnie Historia teatru powszechnego. Ale nie b?de o tym teraz my?la?a. Id? sobie pu?ci? wywiad z Thorntonem big_smile

#13 2006-04-24 16:55:32

Monika24
Użytkownik

Radykalnym krokiem bylby odwyk, ale nie jestem w stanie sama go sobie narzucic, co niestety zle wrozy mojej przyszlosci na studiach hmm ech. A jak przyjdzie jeszcze mania na N&S w tym goracym okresie, to juz naprawde bedzie trzeba zasiegnac porady specjalisty i pojsc na odwyk!!! Ja juz naprawde czuje sie jak na "glodzie" w zwiazku z N&S... jeszcze tego nie widzialam, a juz nie moge bez tego wytrzymac... chyba ze mna gorzej big_smile

Alison dobrze Ci radzi big_smile Schowaj p?ytki gdzie? g??boko, a najlepiej oddaj komu? na przechowanie, by za bardzo Ci? nie kusi?o. Szkoda, ?e mi kto? wcze?niej takich rad nie dawa? 8)

'Ilekro? opar?em si? pokusie, by?o to pi?kne. Ilekro? pokusie uleg?em, by?o to stokro? pi?kniejsze' Heine

#14 2006-04-24 16:57:11

Monika24
Użytkownik

No niestety sesyja sie zbli?a WIELKIMI krokami a ja potrafie mysle? tylko o JA, Dumie i od niedawna jeszcze o N&S big_smile Jako? nie wierz? ?e uda mi si? zda? te wszystkie egzaminy, a juz najbardziej przera?a mnie Historia teatru powszechnego. Ale nie b?de o tym teraz my?la?a. Id? sobie pu?ci? wywiad z Thorntonem big_smile

Dzielimy ten sam los, tyle ?e ja mam do wykucia co? znacznie nudniejszego :? I dlatego ci?gle sk?aniam si? ku N&S zamiast czyta? podr?czniki z prawa :cry:

'Ilekro? opar?em si? pokusie, by?o to pi?kne. Ilekro? pokusie uleg?em, by?o to stokro? pi?kniejsze' Heine

#15 2006-04-24 17:49:16

bezpaznokcianka
Użytkownik

hahaha.. plytki sa daaaaleko ode mnie... niestety (albo i stety) wszystkie odcinki mam zgrane na kompie.. i to jest problem big_smile ale jeszcze na sile umiem sie zmusic do czegokolwiek innego niz Duma... wiec poki co poczekam z tym odwykiem big_smile

#16 2006-04-25 22:11:44

ewelinka
Użytkownik

Ja te? jestem zupe?nie zalatana i tylko jak mam woln? chwilk? to wol? (sto razy) posiedzie? z Wami tutaj ni? sprz?ta? lub pisa? prac? licencjack? marz? ju? o wakacjach bo wtedy mam nadziej?,?e znajd? wiecej wolnego czasu chocia? moja córeczka mo?e co? wymy?le? wink

#17 2006-04-25 23:14:06

AineNiRigani
Użytkownik

A ja zwykle siedze przy kompie: to konspekty, to testy, to przygotowanie materialow do lekcji. Wiec jak tylko przychodzi powiadomienie o nowej odpowiedzi z dzika rozkosza odrywam sie od tego wszystkiego i klepie big_smile Co chyba widac. POnad 2300 odpowiedzi wink wink

#18 2006-04-28 18:09:39

frycia
Użytkownik

no no no ale pies to ci chyba nie zalega od dwócz tygodni co wink

,, ?ycie to ?art i wszystko temu dowodzi" (GG)

#19 2006-05-04 11:25:15

ewelinka
Użytkownik

A ja zwykle siedze przy kompie: to konspekty, to testy, to przygotowanie materialow do lekcji. Wiec jak tylko przychodzi powiadomienie o nowej odpowiedzi z dzika rozkosza odrywam sie od tego wszystkiego i klepie big_smile Co chyba widac. POnad 2300 odpowiedzi wink wink

Masz fajnie.Teraz ju? rozumi? sk?d tak du?o postów u Ciebie. wink

#20 2006-05-10 21:15:31

otherwaymistercollins
Użytkownik

Z leniwej fanki chcia?abym si? przeistoczy? w fank? pracowit? big_smile Jak kto? wie jak tego dokona? niech da zna?. Zap?ac? ka?d? cen?!

#21 2006-05-10 21:28:25

bezpaznokcianka
Użytkownik

Oterwaymistercollins! Przeciez to takie proste - wystarczy odlaczyc kabel z netu big_smile albo kategorycznie zabronic bratu i mamie wpuszczania ciebie na kompa <lol>

#22 2006-05-11 23:22:43

bezpaznokcianka
Użytkownik

Oterwaymistercollins! Przeciez to takie proste - wystarczy odlaczyc kabel z netu big_smile albo kategorycznie zabronic bratu i mamie wpuszczania ciebie na kompa <lol>

Latwo powiedziec a trudniej zrobic! Podobno SWOICH rad najtrudniej sie slucha. Ech... to gdzie mozna sie zapisac na odwyk? big_smile Dzien dobry.. jestem bezpaznokcianka i jestem uzalezniona od DiU. yikes

Stopka forum