Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Tia... ja mia?am napisa? zeszyt praktyki zawodowej, bo jak tego nie zrobie, to nie dopuszcz? mnie do egzaminu... Ale nic to :oops:
Ja chyba te? nie jestem zbyt zdyscyplinowana; wol? czasem zrobi? co?, co mi poprawi nastrój i co zwi?zane jest z jak?? moj? pasj? ni? wykonywa? nieuniknione obowi?zki(czytaj: rozwi?zywa? testy na prawo jazdy). :?
Dobrze, ?e nie tylko ja
Mnie to mówicie! Pranie zalega od kilku dni, naczynia w zlewie nie pozmywane, a pies prosi o spacer... no, mo?e chocia? z nim wyjd?. A potem powróc? do swej ulubionej czynno?ci - ?ledzenia po raz n-ty losów moich ulubionych bohaterów! Pozdrawiam wszystkie uzale?nione od DiU!
Ja powinnam zrobi? test, posprzatac mieszkanie, wyprowazic psa...
w zasadzie wszystko z 2 tyg. mi zalega.
I chyba nadal zalegnie :twisted:
Mi zalega równie? pranie, sprz?tanie.. I jeszcze dwa egzamy na studia plus referat...
Czy?by pies od 2 tygodni sobie nie sikn???
To? ma zaworek "z szwedzkiej stali"
ufff... a ja myslalam, ze tylko ja tak mam... ze zamiast brac sie za cokolwiek innego, biore sie za Dume i wszystko co z nia zwiazane!
Radykalnym krokiem bylby odwyk, ale nie jestem w stanie sama go sobie narzucic, co niestety zle wrozy mojej przyszlosci na studiach ech. A jak przyjdzie jeszcze mania na N&S w tym goracym okresie, to juz naprawde bedzie trzeba zasiegnac porady specjalisty i pojsc na odwyk!!! Ja juz naprawde czuje sie jak na "glodzie" w zwiazku z N&S... jeszcze tego nie widzialam, a juz nie moge bez tego wytrzymac... chyba ze mna gorzej
To ja Ci dobrze radz? - przed sesj? do tego nie zagl?daj!!
No niestety sesyja sie zbli?a WIELKIMI krokami a ja potrafie mysle? tylko o JA, Dumie i od niedawna jeszcze o N&S Jako? nie wierz? ?e uda mi si? zda? te wszystkie egzaminy, a juz najbardziej przera?a mnie Historia teatru powszechnego. Ale nie b?de o tym teraz my?la?a. Id? sobie pu?ci? wywiad z Thorntonem
Radykalnym krokiem bylby odwyk, ale nie jestem w stanie sama go sobie narzucic, co niestety zle wrozy mojej przyszlosci na studiach
ech. A jak przyjdzie jeszcze mania na N&S w tym goracym okresie, to juz naprawde bedzie trzeba zasiegnac porady specjalisty i pojsc na odwyk!!! Ja juz naprawde czuje sie jak na "glodzie" w zwiazku z N&S... jeszcze tego nie widzialam, a juz nie moge bez tego wytrzymac... chyba ze mna gorzej
Alison dobrze Ci radzi Schowaj p?ytki gdzie? g??boko, a najlepiej oddaj komu? na przechowanie, by za bardzo Ci? nie kusi?o. Szkoda, ?e mi kto? wcze?niej takich rad nie dawa? 8)
No niestety sesyja sie zbli?a WIELKIMI krokami a ja potrafie mysle? tylko o JA, Dumie i od niedawna jeszcze o N&S
Jako? nie wierz? ?e uda mi si? zda? te wszystkie egzaminy, a juz najbardziej przera?a mnie Historia teatru powszechnego. Ale nie b?de o tym teraz my?la?a. Id? sobie pu?ci? wywiad z Thorntonem
Dzielimy ten sam los, tyle ?e ja mam do wykucia co? znacznie nudniejszego :? I dlatego ci?gle sk?aniam si? ku N&S zamiast czyta? podr?czniki z prawa :cry:
hahaha.. plytki sa daaaaleko ode mnie... niestety (albo i stety) wszystkie odcinki mam zgrane na kompie.. i to jest problem ale jeszcze na sile umiem sie zmusic do czegokolwiek innego niz Duma... wiec poki co poczekam z tym odwykiem
Ja te? jestem zupe?nie zalatana i tylko jak mam woln? chwilk? to wol? (sto razy) posiedzie? z Wami tutaj ni? sprz?ta? lub pisa? prac? licencjack? marz? ju? o wakacjach bo wtedy mam nadziej?,?e znajd? wiecej wolnego czasu chocia? moja córeczka mo?e co? wymy?le?
A ja zwykle siedze przy kompie: to konspekty, to testy, to przygotowanie materialow do lekcji. Wiec jak tylko przychodzi powiadomienie o nowej odpowiedzi z dzika rozkosza odrywam sie od tego wszystkiego i klepie Co chyba widac. POnad 2300 odpowiedzi
no no no ale pies to ci chyba nie zalega od dwócz tygodni co
A ja zwykle siedze przy kompie: to konspekty, to testy, to przygotowanie materialow do lekcji. Wiec jak tylko przychodzi powiadomienie o nowej odpowiedzi z dzika rozkosza odrywam sie od tego wszystkiego i klepie
Co chyba widac. POnad 2300 odpowiedzi
![]()
Masz fajnie.Teraz ju? rozumi? sk?d tak du?o postów u Ciebie.
Z leniwej fanki chcia?abym si? przeistoczy? w fank? pracowit? Jak kto? wie jak tego dokona? niech da zna?. Zap?ac? ka?d? cen?!
Oterwaymistercollins! Przeciez to takie proste - wystarczy odlaczyc kabel z netu albo kategorycznie zabronic bratu i mamie wpuszczania ciebie na kompa <lol>
Oterwaymistercollins! Przeciez to takie proste - wystarczy odlaczyc kabel z netu
albo kategorycznie zabronic bratu i mamie wpuszczania ciebie na kompa <lol>
Latwo powiedziec a trudniej zrobic! Podobno SWOICH rad najtrudniej sie slucha. Ech... to gdzie mozna sie zapisac na odwyk? Dzien dobry.. jestem bezpaznokcianka i jestem uzalezniona od DiU.