Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Strony: 1 … 84 85 86 87 88 … 96
W±tek Zamkniêty
My tak tylko z tej milosci to wszystko robimy
Bo gdybysmy nie kochaly, to co by nas obchodzilo czy biegnie czy nie?
A tak widac, ze obchodzi!
![]()
Bo gdybyscie nie kochaly, to co by nas obchodzilo czy biegnie czy nie?
Ot i tu sedno poleguje...
Bo czasem kobieta musi faceta przycisnac, zeby dal ze siebie wszystko
niektórzy faceci lubią takie przyciskanie
Jak swiat istnieje to te głupie chłopy robią wszystko dla bab
Tylko im się wydaje , że jest inaczej
A w katowickich empikach od dłuższego czasu wypatruję "P&P" i nic...
Ale w Empiku można sobie zamówić. Jeśli mają w innym punkcie, to sprowadzają do 4 dni. I nic za sprowadzanie nie biorą
![]()
takie czepianie się szczególików tylko umacnia nasze uczucia.... bo troszkę go krytykujemy a potem bronimy jak lwice....
Evo, moze popraw ten post, bo my tu same baby nie jestesmy i i sama wiesz... mozna zakonczyc zywot w tym przybytku rozkoszy
rysy na posągowym wizerunku Thorntona mi nie przeszkadzają, jak powiedziałam - czynią go bardziej człowiekiem.
To Ty w takich bardziej porysowanych gustujesz? ;-)
I nadgryzionych zębem czasu, hehe ;-)
Ale w Empiku można sobie zamówić. Jeśli mają w innym punkcie, to sprowadzają do 4 dni. I nic za sprowadzanie nie biorą
Serdecznie dziękuję za cenną informację, czytałam te ogłoszenie, ale jakoś mi nie przyszło do głowy... Dzięki :-)
Naprawde nie ma za co. Powodzenia na 'polowaniu'
![]()
A tak widac, ze obchodzi!Ot i tu sedno poleguje...
Ależ jasne, ladies, okrutnie nas obchodzi, jak biegnie, stoi, patrzy, wychodzi z pociągu, schodzi po schodach, patrzy, MÓWI, wchodzi do drzwi, patrzy, zdejmuje krawat, MÓWI, siada na ławeczce, patrzy, MÓWI... ;-)
Ależ jasne, ladies, okrutnie nas obchodzi, jak biegnie, stoi, patrzy, wychodzi z pociągu, schodzi po schodach, patrzy, MÓWI, wchodzi do drzwi, patrzy, zdejmuje krawat, MÓWI, siada na ławeczce, patrzy, MÓWI... ;-)
Gosiu i jeszcze MÓWI Nigdy za wiele jego MÓWIENIA
Gosiu i jeszcze MÓWI
Aaaa, gardło Rysia dobrem ogólnoludzkim, głos Rysia jak ten wzorzec metra z Sevres (co go podobno wcale tam nie ma zresztą)! Czy ja już rymuję? ;-)
Z tym zdejmowaniem krawata, to wiecie, ze jestem w szoku.
Bo ja sadzilam na poczatku, ze to tylko na mnie takie wrazenie robi.
A tu na forach i w artykulach glosno o tym pisza i porownuja z kapiela Colina w jeziorze.
Okazuje sie, ze wiele babek ma podobne sklonnosci
Nie jestem oryginalna ...
Oj, bardzo, bardzo ON ci nas obchodzi
Aaaa, gardło Rysia dobrem ogólnoludzkim, głos Rysia jak ten wzorzec metra z Sevres (co go podobno wcale tam nie ma zresztą)! Czy ja już rymuję?
Kontynuuj kochana, kontunuuj Beda Cie cytowac!
Kontynuuj kochana, kontunuujBeda Cie cytowac!
O Jesus, gdzie? Byle nie w pobliżu mojej pracy, bo przecież uznają, że osoba niezrównoważona nie może takiego poważnego zawodu wykonywać! ;-)
Co do tego halsztuka - też czytałam o tym wariactwie, nawet w fanfiku zajmuje poczesne miejsce ;-) Jakoś mnie nie dziwi, że kobiety zwracają na to uwagę, faceci chyba potrzebują mocniejszych wrażeń - u nas uruchamia się wyobraźnia :-)
Witam .
Dopiero dzisiaj dołączyłam do grona forumowiczek,z ogromną pomocą mojej drugiej połowki. Muszę się przyznać ,że czytuję was już od jakiegoś czasu . Niestety nie widziałam filmu który budzi tu tyle emocji . Same wasze komentaże spowodowały ,że uszka mi płoną z ciekawości. Niestety nie jestem angielskojęzyczna, dlatego nie będę mogła pomuc przy ambitnym dziele tłumaczenia powieści . Tortonek z waszych wypowiedz wzbudził we mnie tak wielką żądzę posiadania tego filmu , ze śmię prosić o litość i poratowanie mojej skromnej osoby przez jakąś szczęśliwą posiadaczkę serialu . Wybaczcie ,że zaczynam moją obecność na forum od takiej prośby, ale moja niepochamowana ciekawość została rozbudzona właśnie przez wasze komentaże. Piszę strasznie chaotycznie ale zbyt dużo chciałabym napisaś w tym pierwszym moim wystąpienu.
Tortonek z waszych wypowiedz wzbudził we mnie tak wielką żądzę
W nas tez
Całuuuje... Mówi.... wnosi torbę do pociągu, całuuuje, uśmiecha się, może też coś mówi....
Z tym zdejmowaniem krawata, to wiecie, ze jestem w szoku.
Bo ja sadzilam na poczatku, ze to tylko na mnie takie wrazenie robi.
Ach, mógłby ten krawat zdejmować co chwilę, i jeszcze podwijać rękawy koszuli, prawy wyżej, lewy niżej oczywiście
Całuuuje... Mówi.... wnosi torbę do pociągu, całuuuje, uśmiecha się, może też coś mówi....
Patrzy na nią... patrzy w dal... I ta muzyka... Amok i odlot pełen! :-) Alison, czy Twoi studenci nie zauważyli, że jakaś dziwna ostatnio jesteś, czy dobrze się maskujesz? ;-)
Ach, mógłby ten krawat zdejmować co chwilę, i jeszcze podwijać rękawy koszuli, prawy wyżej, lewy niżej oczywiście
Oj tak... Rozmarzyłam się :-) I Wy się dziwicie, że biedny Rysio woli nie czytać komentarzy na forach? Przecież jak byśmy go dopadły, to byśmy go zamęczyły ;-)
Patrzy na nią... patrzy w dal... I ta muzyka... Amok i odlot pełen! :-) Alison, czy Twoi studenci nie zauważyli, że jakaś dziwna ostatnio jesteś, czy dobrze się maskujesz? ;-)
Generalnie jestem inna, ale nie tylko z powodu Thorntonmanii, ale też innych wydarzeń z ostatniego miesiąca. Niestety. Ja nie bardzo potrafię się maskować. Z kilometra zawsze widać, że "coś się chyba stało"
Boże śliczniusieńka ta Daniela, (bo to chyba ona?). Niech to nie zabrzmi dwuznacznie, ale wcale się nie dziwię, że Rysiek tak ją chciał całować i całować ;-)
W±tek Zamkniêty
Strony: 1 … 84 85 86 87 88 … 96