Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Strony: 1 … 84 85 86 87 88 … 96
Wątek Zamknięty
My tak tylko z tej milosci to wszystko robimy
Bo gdybysmy nie kochaly, to co by nas obchodzilo czy biegnie czy nie?
A tak widac, ze obchodzi!
![]()
Bo gdybyscie nie kochaly, to co by nas obchodzilo czy biegnie czy nie?
Ot i tu sedno poleguje...
Bo czasem kobieta musi faceta przycisnac, zeby dal ze siebie wszystko
niektórzy faceci lubi? takie przyciskanie
Jak swiat istnieje to te g?upie ch?opy robi? wszystko dla bab
Tylko im si? wydaje , ?e jest inaczej
A w katowickich empikach od d?u?szego czasu wypatruj? "P&P" i nic...
Ale w Empiku mo?na sobie zamówi?. Je?li maj? w innym punkcie, to sprowadzaj? do 4 dni. I nic za sprowadzanie nie bior?
![]()
takie czepianie si? szczególików tylko umacnia nasze uczucia.... bo troszk? go krytykujemy a potem bronimy jak lwice....
Evo, moze popraw ten post, bo my tu same baby nie jestesmy i i sama wiesz... mozna zakonczyc zywot w tym przybytku rozkoszy
rysy na pos?gowym wizerunku Thorntona mi nie przeszkadzaj?, jak powiedzia?am - czyni? go bardziej cz?owiekiem.
To Ty w takich bardziej porysowanych gustujesz? ;-)
I nadgryzionych z?bem czasu, hehe ;-)
Ale w Empiku mo?na sobie zamówi?. Je?li maj? w innym punkcie, to sprowadzaj? do 4 dni. I nic za sprowadzanie nie bior?
Serdecznie dzi?kuj? za cenn? informacj?, czyta?am te og?oszenie, ale jako? mi nie przysz?o do g?owy... Dzi?ki :-)
Naprawde nie ma za co. Powodzenia na 'polowaniu'
![]()
A tak widac, ze obchodzi!Ot i tu sedno poleguje...
Ale? jasne, ladies, okrutnie nas obchodzi, jak biegnie, stoi, patrzy, wychodzi z poci?gu, schodzi po schodach, patrzy, MÓWI, wchodzi do drzwi, patrzy, zdejmuje krawat, MÓWI, siada na ?aweczce, patrzy, MÓWI... ;-)
Ale? jasne, ladies, okrutnie nas obchodzi, jak biegnie, stoi, patrzy, wychodzi z poci?gu, schodzi po schodach, patrzy, MÓWI, wchodzi do drzwi, patrzy, zdejmuje krawat, MÓWI, siada na ?aweczce, patrzy, MÓWI... ;-)
Gosiu i jeszcze MÓWI Nigdy za wiele jego MÓWIENIA
Gosiu i jeszcze MÓWI
Aaaa, gard?o Rysia dobrem ogólnoludzkim, g?os Rysia jak ten wzorzec metra z Sevres (co go podobno wcale tam nie ma zreszt?)! Czy ja ju? rymuj?? ;-)
Z tym zdejmowaniem krawata, to wiecie, ze jestem w szoku.
Bo ja sadzilam na poczatku, ze to tylko na mnie takie wrazenie robi.
A tu na forach i w artykulach glosno o tym pisza i porownuja z kapiela Colina w jeziorze.
Okazuje sie, ze wiele babek ma podobne sklonnosci
Nie jestem oryginalna ...
Oj, bardzo, bardzo ON ci nas obchodzi
Aaaa, gard?o Rysia dobrem ogólnoludzkim, g?os Rysia jak ten wzorzec metra z Sevres (co go podobno wcale tam nie ma zreszt?)! Czy ja ju? rymuj??
Kontynuuj kochana, kontunuuj Beda Cie cytowac!
Kontynuuj kochana, kontunuujBeda Cie cytowac!
O Jesus, gdzie? Byle nie w pobli?u mojej pracy, bo przecie? uznaj?, ?e osoba niezrównowa?ona nie mo?e takiego powa?nego zawodu wykonywa?! ;-)
Co do tego halsztuka - te? czyta?am o tym wariactwie, nawet w fanfiku zajmuje poczesne miejsce ;-) Jako? mnie nie dziwi, ?e kobiety zwracaj? na to uwag?, faceci chyba potrzebuj? mocniejszych wra?e? - u nas uruchamia si? wyobra?nia :-)
Witam .
Dopiero dzisiaj do??czy?am do grona forumowiczek,z ogromn? pomoc? mojej drugiej po?owki. Musz? si? przyzna? ,?e czytuj? was ju? od jakiego? czasu . Niestety nie widzia?am filmu który budzi tu tyle emocji . Same wasze komenta?e spowodowa?y ,?e uszka mi p?on? z ciekawo?ci. Niestety nie jestem angielskoj?zyczna, dlatego nie b?d? mog?a pomuc przy ambitnym dziele t?umaczenia powie?ci . Tortonek z waszych wypowiedz wzbudzi? we mnie tak wielk? ??dz? posiadania tego filmu , ze ?mi? prosi? o lito?? i poratowanie mojej skromnej osoby przez jak?? szcz??liw? posiadaczk? serialu . Wybaczcie ,?e zaczynam moj? obecno?? na forum od takiej pro?by, ale moja niepochamowana ciekawo?? zosta?a rozbudzona w?a?nie przez wasze komenta?e. Pisz? strasznie chaotycznie ale zbyt du?o chcia?abym napisa? w tym pierwszym moim wyst?pienu.
Tortonek z waszych wypowiedz wzbudzi? we mnie tak wielk? ??dz?
W nas tez
Ca?uuuje... Mówi.... wnosi torb? do poci?gu, ca?uuuje, u?miecha si?, mo?e te? co? mówi....
Z tym zdejmowaniem krawata, to wiecie, ze jestem w szoku.
Bo ja sadzilam na poczatku, ze to tylko na mnie takie wrazenie robi.
Ach, móg?by ten krawat zdejmowa? co chwil?, i jeszcze podwija? r?kawy koszuli, prawy wy?ej, lewy ni?ej oczywi?cie
Ca?uuuje... Mówi.... wnosi torb? do poci?gu, ca?uuuje, u?miecha si?, mo?e te? co? mówi....
Patrzy na ni?... patrzy w dal... I ta muzyka... Amok i odlot pe?en! :-) Alison, czy Twoi studenci nie zauwa?yli, ?e jaka? dziwna ostatnio jeste?, czy dobrze si? maskujesz? ;-)
Ach, móg?by ten krawat zdejmowa? co chwil?, i jeszcze podwija? r?kawy koszuli, prawy wy?ej, lewy ni?ej oczywi?cie
Oj tak... Rozmarzy?am si? :-) I Wy si? dziwicie, ?e biedny Rysio woli nie czyta? komentarzy na forach? Przecie? jak by?my go dopad?y, to by?my go zam?czy?y ;-)
Patrzy na ni?... patrzy w dal... I ta muzyka... Amok i odlot pe?en! :-) Alison, czy Twoi studenci nie zauwa?yli, ?e jaka? dziwna ostatnio jeste?, czy dobrze si? maskujesz? ;-)
Generalnie jestem inna, ale nie tylko z powodu Thorntonmanii, ale te? innych wydarze? z ostatniego miesi?ca. Niestety. Ja nie bardzo potrafi? si? maskowa?. Z kilometra zawsze wida?, ?e "co? si? chyba sta?o"
Bo?e ?liczniusie?ka ta Daniela, (bo to chyba ona?). Niech to nie zabrzmi dwuznacznie, ale wcale si? nie dziwi?, ?e Rysiek tak j? chcia? ca?owa? i ca?owa? ;-)
Wątek Zamknięty
Strony: 1 … 84 85 86 87 88 … 96