Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Strony: 1 … 80 81 82 83 84 … 96
Wątek Zamknięty
A jedn? z g?ównych ról gra Anna Martin Maxwell (czyli Bessy)
http://img388.imageshack.us/img388/7735/esther17so.jpg
Te? mam limit i chyba jedyne co robi? nam zosta?o to cierpliwie poczeka?. Wczoraj te? mia?am limit, a ju? dwie godziny pó?niej znikn??
Te? mam limit i chyba jedyne co robi? nam zosta?o to cierpliwie poczeka?. Wczoraj te? mia?am limit, a ju? dwie godziny pó?niej znikn??
Czyli pozostaje mi cierpliwie :twisted: czeka? i próbowa? co chwil?? Ale ja ju? próbuj? od 2godzin :cry: ?ci?gn? to dzisiaj - cho?bym miala siedzie? do rana.
A po co komu spokój!?
W dodatku Henryczek wyci?ty :twisted:
Teraz dopiero wida? w pe?nej krasie jak ta jego facjatka tam bru?dzi!
Och yeah, bez Henryczka, dopiero teraz zauwa?y?am, masz racj?! Ja w ogóle dopiero zauwa?y?am, czy mWy si? fascynujecie - Moniko, co? Ty z nami zrobi?a?? :oops:
Gosiu, a widzisz jakie to ... intensywne
No teraz WIDZ?, oczu nie mog? oderwa?... :oops: :oops:
A takie to proste bylo, wystarczylo nieco przyspieszyc cala scene
A takie to proste bylo, wystarczylo nieco przyspieszyc cala scene
Ech, teraz mo?na ogl?da? j? w dwóch wersjach. I w obu jest ekscytuj?ca! Rozumiem, ?e w wiktoria?skiej Anglii nie mo?na by?o jej tak nakr?ci? - ale ciesz? si?, ?e s? techniczne mo?liwo?ci, aby zaczarowa? :-) :oops:
Ech, teraz mo?na ogl?da? j? w dwóch wersjach. I w obu jest ekscytuj?ca!
Dokladnie tak! Jak ktos ma ochote romantycznie, to bierze wolniejsza wersje,
A jak ktos chce namietnie - to bierze przyspieszona.
I wszelkie gusta sa zaspokojone
No, 132 MB z 181 mam na razie sciagniete z tych Deleted Scenes.
Byleby nie zerwalo, bo sie zaplacze!
Mnie si? ?ci?gn??o w pó? godziny
O jakich ograniczeniach w ?ci?ganiu piszecie?
Jest tam zupe?nie nowa scena rozmowy Margaret z ojcem w Helston- oczywiscie nic nie rozumiem
Scena gdy matka Margaret siedzi ju? w Milton na kufrach
Scena gdy Margaret idzie w tej balowej sukni do Higginsów
I scena o?wiadczyn . Ale albo juz dzi? nie kontaktuj?, albo nie dostrzeg?am ró?nicy mi?dzy scen? w tym filmiku a scen? w filmie
Ju? si? ?ci?ga! Ju? nie ma limitu! Oby si? nic nie podzia?o...
Ju? mam 5%
W scenie o?wiadczyn jest wi?cej o owocach (i dobrze, bo wcze?niej to by?o jakie? oderwane), i jest mowa o matce T., Margaret wypomina mu jej s?owa, jak? to on nie jest ?wietn? parti? i jak wiele dziewcz?t w Milton marzy o tym, ?eby go "z?apa?". A na koniec ona z tak? czu?o?ci? dotyka jego r?kawiczek-szkoda, ?e te r?kawiczki wycieli, bo kiedy je odk?ada wygl?da jakby sobie zda?a spraw? co straci?a. Najbardziej mi si? podoba, ?e s?ycha? ka?de skrzypni?cie pod?ogi pod ich stopami- czuj? si? jakbym tam by?a czasem takie "przeszkadzaj?ce" d?wi?ki dodaj? realizmu
GosiuJ widz?, ?e zmieni?a? swój avatarek. A gdzie piegusek?
Cholerka, zerwalo! a mialam ponad 80%!
Gosiu, jak chcesz, jutro zapakuj? w kopert? i wy?l? te sceny, mi si? sci?gn??y. Daj zna? na priva, jakby co :-)
GosiuJ widz?, ?e zmieni?a? swój avatarek. A gdzie piegusek?
Och, ju? si? t?umaczy?am w innym w?tku :-) Piegusek na dysku spokojnie czeka, mam kup? jego ?licznych pieguskowych zdj??, wi?c na pewno jeszcze tu zawita, bo nie umiem by? wierna d?ugo avatarkom, jak Gosia jest wierna Lizzie :-) Tymczasem moja choroba, o której w podpisie, kaza?a mi zmieni? avatar na taki. Mam nadziej?, ?e Wam si? podoba nasza powie?ciowa imienniczka :-)
Probuje sciagac programem a nie przez IE, moze pociagnie.
Jakby co, to dam znac, dzieki
Jasne Gosiu, ladny avatarek z nasza imienniczka.
Czuje sie jakby Thornton do mnie mowil: Margaret!
Ktos tu mowil, ze ja niewierna jestem (to a propos Colina) , a tu prosze - dowod. Od poczatku mam ten sam avatar i jakos nie chce go zmieniac, choc kusi mnie, zeby w sygnaturce za to sie wyzyc
Ktos tu mowil, ze ja niewierna jestem (to a propos Colina) , a tu prosze - dowod. Od poczatku mam ten sam avatar i jakos nie chce go zmieniac, choc kusi mnie, zeby w sygnaturce za to sie wyzyc
Oj, Twój avatar jest prze?liczny, uwielbiam Lizzy na tym zdj?ciu, podobnie jak t? z avatarka Maryann. A co do sygnaturki, to dawaj! Chocia? tego "ca?u?nego" i tak nie przeskoczysz! :-)
Dzieki
Musze znalezc tylko cos odpowiedniego
Tralala, sciagnelo mi sie juz prawie 50%!
No, jakas szansa jest
Ps.. Po napisaniu tych slow, komputer mi sie zawiesil, hehe, ale na szczescie program zapamietal to co zostalo juz sciagniete i podjal na nowo
Wątek Zamknięty
Strony: 1 … 80 81 82 83 84 … 96