Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Strony: 1 … 75 76 77 78 79 … 96
Wątek Zamknięty
Pasuje mu bardzo rola czarnego charakteru (ma m.in. nos czarnocharakterowy)
(i oczy i brwi, i w ogóle ma tak? urod?, ?e mo?e gra? mi?ego faceta, twardego fabrykanta lub na prawd? czarny charakter)
Oto ziarno oddzielone od plew czyli dzisiejszy wywiad z Richardem w Radio Five
(bez newsow i innych zbednych wstawek):
http://www.megaupload.com/cn/?d=4KKG0ZBH
16 MB
Milego sluchania
Wiem ze ktory z nich, chyba "Impresjonisci" bedzie mial premiere 30 kwietnia w BBC, bo to miniserial.
Hehe, (jesli dobrze zrozumialam) jakas fanka w mailu pytala czy jako Guy de Gisborne w Robin Hoodzie bedzie sie calowal Obsmial sie z tego
Wiem ze ktory z nich, chyba "Impresjonisci" bedzie mial premiere 30 kwietnia w BBC, bo to miniserial.
Hehe, (jesli dobrze zrozumialam) jakas fanka w mailu pytala czy jako Guy de Gisborne w Robin Hoodzie bedzie sie calowalObsmial sie z tego
Gosia, jak sie to uruchamia, ja mam na tej stronce znowu nieaktywn? nazw? tego pliczku 16 MB:-(
Pojawia Ci sie ramka po prawej (obok napisu Megaupload) w ktorej jest odliczanie (zamknij male okienko, ktore wyskakuje - Magauploads Linsk)), a jak sie skonczy to odliczanie, to klikasz w te puste kwadraciki i otwiera Ci sie: Zapisz jako
Na dole mozesz kliknac na flage angielska, to strona zmieni Ci sie na angielskojezyczna i bedzie Ci latwiej.
Bedzie napis zebys poczekala pare sekund a potem:: Click here to download
Pojawia Ci sie ramka po prawej (obok napisu Megaupload) w ktorej jest odliczanie (zamknij male okienko, ktore wyskakuje - Magauploads Linsk)), a jak sie skonczy to odliczanie, to klikasz w te puste kwadraciki i otwiera Ci sie: Zapisz jako
A no widzisz, a ja na tych kwadracikach mia?am jakie? reklamy panienek i nie zauwa?y?am, ?e to mozna zamkn??. dziekuj? Ci kochana, cos si? tam ci?gnie. Obaczym...
Ja Ci nieba chce przychylic! A co tam Megaupload ... to drobiazg..
No niestety?, mam tu jakie? limity sci?gania, których nie potrafie obej??.
No có?, mówi si? trudno, i kocha si? dalej...
a ja sobie sprawdzam na pewnej stronce czy ?ci?ga? jeszcze mog? czy ju? przekroczy?am swój limit, zazwyczaj si? jednak mieszcz? w miesi?cznym 15GB
A tak wygl?da? Rysio nasz s?odki w wywiadzie rok temu
Ciekawe czy z dzisiejszego wywiadu b?d? jakie? zdj?cia. Bo do tego wszystkiego przyda?yby si? jeszcze jakie? wizualne doznania
W trakcie samego wywiadu Webcam bylo wylaczona, chyba ze robili zdjecia w studiu.
No w?a?nie Lub muszka
Najpi?kniejszy jest we fraku i w bawe?nianym ?niegu
Zauwa?y?y?cie jakie ma tu zamglone spojrzenie? :oops:
pytanko.... co oni tam ca?y czas o tym Robin Hoodzie.... nie rozumiem...
Bo jego kolejn? rol? b?dzie Guy Gisbourne w filmie "Robin Hood"
Podobno ma by? czarnym charakterem 8)
Ej, ?wietnie! Mi on pasuje do roli czarnego charakterka.
Taki czarny charakter moze byc pociagajacy.
Byleby nie przescignal w atrakcyjnosci Robin Hooda.
O ile si? nie myl? nowym Robinem ma by? ten pan:
A to Marion:
Kochane Panie,
b?agam, zwolnijcie tempo!! W?asnie po 2 dniach intensywnego cztania dotar?am do ostatniej strony w?tku, skopiowa?am wszystkie t?umaczenia (do??czam si? z podzi?kowaniami) ale jutro wyje?d?am s?u?bowo na ca?y weekend. Boj? si?, ?e kiedy wróc?, stron b?dzie 127 i znowu b?d? opóxniona, jak Bridget Jones!
Obiecuje przeczyta? wszystkie nowe posty, tylko kiedy?? Kiedy?? Ju? i tak mam wra?enie, ?e biegn? za Wami z wywieszonym j?zykiem.
Pozdrawiam Was pi?knie i id? zapu?ci? ?ony i córki, ostatni ocinek (Gitko, macham Ci r?czk? ), a potem mo?e znów scena peronowa?
Pozdrawiam cale kó?ko ró?a?cowe - jam te? w nim, cho? milcz?co.
Nie znam A Wy?
Ona jest do?? ?adna. Ale toto - Rysio prze?cignie go jak nic. No normalnie wstyd porównywa? :? Cho? charakteryzacja czyni cuda. Ale nie wiem, czy a? takie
Ja tez nie znam. Doczyta?am, ?e jest z Irlandii i niedawno sko?czy? szko??. Gra? w jakim? serialu, a tak to w teatrze. A, i zwie si? Jonas Armstrong.
No, ja ju? te? pos?ucha?am tej wersji z przerwami, newsami itp., potem sobie ?ci?gn? t? "oczyszczon?" (dzi?ki, Gosiu :-)) Ciekawam tego Robina, tym bardziej, ?e posta? Guya zawsze lubi?am. A teraz to ju? si? pewnie przerzuc? ca?kiem na niego, co tam Robin! Ale? to go rozbawi?o, czy b?dzie si? z kim? ca?owa? w tym filmie ;-) Ale mam wra?enie, ?e troch? by? speszony, jak mu ten prowadz?cy kolejne maile czyta? - biedok, z cha?upy b?dzie si? ba? wyj?? i sko?czy si? podró?owanie publicznym transportem :-)
I przesta?cie si? ju? czepia?, ?e on taki bez fraka i krawatki. Ja te? s?dz?, ?e taki czarny jak wroniec jaki? najbardziej uroczy jest, ale we wspó?czesnych ubrankach nie jest mu ?le :-)
Trzykrotko, nie krepuj naszej inwencji i wyobrazni.
Na pewno wiesz o tym, ze tlumienie emocji jest niezdrowe.
My musimy nasze Feelings wyrazic
Ten Robin jakis mlody jest... hmm ciekawe jak bedzie wygladal Richard jako Gisborne.
Wlasnie tlumacze wywiad z Armitagem, w ktorym sam sie smieje ze swojego wygladu w Impresjonistach.
Pozdrawiam cale kó?ko ró?a?cowe - jam te? w nim, cho? milcz?co.
Trzykrotko, nasze ró?a?cowe kó?eczko jest bardzo rozbrykane, jak moherowe bereciki przed siedzib? ojca dyrektora, nie przymierzaj?c ;-) Tym bardziej, ?e ca?y czas mam przed oczami wczorajsz? wizj? Alison - bab wariatek szalej?cych przed o?tarzykiem z JT
Wątek Zamknięty
Strony: 1 … 75 76 77 78 79 … 96