Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Strony: 1 … 75 76 77 78 79 … 96
W±tek Zamkniêty
Pasuje mu bardzo rola czarnego charakteru (ma m.in. nos czarnocharakterowy)
(i oczy i brwi, i w ogóle ma taką urodę, że może grać miłego faceta, twardego fabrykanta lub na prawdę czarny charakter)
Oto ziarno oddzielone od plew czyli dzisiejszy wywiad z Richardem w Radio Five
(bez newsow i innych zbednych wstawek):
http://www.megaupload.com/cn/?d=4KKG0ZBH
16 MB
Milego sluchania
Wiem ze ktory z nich, chyba "Impresjonisci" bedzie mial premiere 30 kwietnia w BBC, bo to miniserial.
Hehe, (jesli dobrze zrozumialam) jakas fanka w mailu pytala czy jako Guy de Gisborne w Robin Hoodzie bedzie sie calowal Obsmial sie z tego
Wiem ze ktory z nich, chyba "Impresjonisci" bedzie mial premiere 30 kwietnia w BBC, bo to miniserial.
Hehe, (jesli dobrze zrozumialam) jakas fanka w mailu pytala czy jako Guy de Gisborne w Robin Hoodzie bedzie sie calowalObsmial sie z tego
Gosia, jak sie to uruchamia, ja mam na tej stronce znowu nieaktywnÄ… nazwÄ™ tego pliczku 16 MB:-(
Pojawia Ci sie ramka po prawej (obok napisu Megaupload) w ktorej jest odliczanie (zamknij male okienko, ktore wyskakuje - Magauploads Linsk)), a jak sie skonczy to odliczanie, to klikasz w te puste kwadraciki i otwiera Ci sie: Zapisz jako
Na dole mozesz kliknac na flage angielska, to strona zmieni Ci sie na angielskojezyczna i bedzie Ci latwiej.
Bedzie napis zebys poczekala pare sekund a potem:: Click here to download
Pojawia Ci sie ramka po prawej (obok napisu Megaupload) w ktorej jest odliczanie (zamknij male okienko, ktore wyskakuje - Magauploads Linsk)), a jak sie skonczy to odliczanie, to klikasz w te puste kwadraciki i otwiera Ci sie: Zapisz jako
A no widzisz, a ja na tych kwadracikach miałam jakieś reklamy panienek i nie zauważyłam, że to mozna zamknąć. dziekuję Ci kochana, cos się tam ciągnie. Obaczym...
Ja Ci nieba chce przychylic! A co tam Megaupload ... to drobiazg..
No niestetyż, mam tu jakieś limity sciągania, których nie potrafie obejść.
No cóż, mówi się trudno, i kocha się dalej...
a ja sobie sprawdzam na pewnej stronce czy ściągać jeszcze mogę czy już przekroczyłam swój limit, zazwyczaj się jednak mieszczę w miesięcznym 15GB
A tak wyglądał Rysio nasz słodki w wywiadzie rok temu
Ciekawe czy z dzisiejszego wywiadu będą jakieś zdjęcia. Bo do tego wszystkiego przydałyby się jeszcze jakieś wizualne doznania
W trakcie samego wywiadu Webcam bylo wylaczona, chyba ze robili zdjecia w studiu.
No właśnie Lub muszka
Najpiękniejszy jest we fraku i w bawełnianym śniegu
Zauważyłyście jakie ma tu zamglone spojrzenie? :oops:
pytanko.... co oni tam cały czas o tym Robin Hoodzie.... nie rozumiem...
Bo jego kolejną rolą będzie Guy Gisbourne w filmie "Robin Hood"
Podobno ma być czarnym charakterem 8)
Ej, świetnie! Mi on pasuje do roli czarnego charakterka.
Taki czarny charakter moze byc pociagajacy.
Byleby nie przescignal w atrakcyjnosci Robin Hooda.
O ile się nie mylę nowym Robinem ma być ten pan:
A to Marion:
Kochane Panie,
błagam, zwolnijcie tempo!! Własnie po 2 dniach intensywnego cztania dotarłam do ostatniej strony wątku, skopiowałam wszystkie tłumaczenia (dołączam się z podziękowaniami) ale jutro wyjeżdżam służbowo na cały weekend. Boję się, że kiedy wrócę, stron będzie 127 i znowu będę opóxniona, jak Bridget Jones!
Obiecuje przeczytać wszystkie nowe posty, tylko kiedy?? Kiedy?? Już i tak mam wrażenie, że biegnę za Wami z wywieszonym językiem.
Pozdrawiam Was pięknie i idę zapuścić Żony i córki, ostatni ocinek (Gitko, macham Ci rączką ), a potem może znów scena peronowa?
Pozdrawiam cale kółko różańcowe - jam też w nim, choć milcząco.
Nie znam A Wy?
Ona jest dość ładna. Ale toto - Rysio prześcignie go jak nic. No normalnie wstyd porównywać :? Choć charakteryzacja czyni cuda. Ale nie wiem, czy aż takie
Ja tez nie znam. Doczytałam, że jest z Irlandii i niedawno skończył szkołę. Grał w jakimś serialu, a tak to w teatrze. A, i zwie się Jonas Armstrong.
No, ja już też posłuchałam tej wersji z przerwami, newsami itp., potem sobie ściągnę tę "oczyszczoną" (dzięki, Gosiu :-)) Ciekawam tego Robina, tym bardziej, że postać Guya zawsze lubiłam. A teraz to już się pewnie przerzucę całkiem na niego, co tam Robin! Ależ to go rozbawiło, czy będzie się z kimś całował w tym filmie ;-) Ale mam wrażenie, że trochę był speszony, jak mu ten prowadzący kolejne maile czytał - biedok, z chałupy będzie się bał wyjść i skończy się podróżowanie publicznym transportem :-)
I przestańcie się już czepiać, że on taki bez fraka i krawatki. Ja też sądzę, że taki czarny jak wroniec jakiś najbardziej uroczy jest, ale we współczesnych ubrankach nie jest mu źle :-)
Trzykrotko, nie krepuj naszej inwencji i wyobrazni.
Na pewno wiesz o tym, ze tlumienie emocji jest niezdrowe.
My musimy nasze Feelings wyrazic
Ten Robin jakis mlody jest... hmm ciekawe jak bedzie wygladal Richard jako Gisborne.
Wlasnie tlumacze wywiad z Armitagem, w ktorym sam sie smieje ze swojego wygladu w Impresjonistach.
Pozdrawiam cale kółko różańcowe - jam też w nim, choć milcząco.
Trzykrotko, nasze różańcowe kółeczko jest bardzo rozbrykane, jak moherowe bereciki przed siedzibą ojca dyrektora, nie przymierzając ;-) Tym bardziej, że cały czas mam przed oczami wczorajszą wizję Alison - bab wariatek szalejących przed ołtarzykiem z JT
W±tek Zamkniêty
Strony: 1 … 75 76 77 78 79 … 96