Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Strony: 1 … 74 75 76 77 78 … 96
Wątek Zamknięty
Lo jej, chyba odpowiada na maile
Szkoda ze mu nie wyslalam ...
On w ogole w wywiadach czesto sie smieje.![]()
Uroczy jest![]()
"Oh my god" slyszalas jak to mowil?![]()
W wywiadach z nim to bym sie chyba zachowywala jak Bridget
Kobity gdzie Wy macie ten wywiad, gada ten Simon Mayo, pieprz? o sporcie, o palesty?czykach, a Ry?ka jak nie ma tak nie ma :-(
NO I PRZEGAPI?AM :cry:
mam tylko wielk? nadziej?, ?e kto? go zamie?ci w necie.... bo sobie strzel?...
co do pyta? do drogiego Ryszarda.... to faktycznie.. mo?e co? razem wymy?limy sensownego... Alison przet?umaczy... coby?my na gu?y ostatnie nie wysz?y... i pu?cimy poczt? mailow?... a jak odpowie to .... nie wiem co...
w ?yciu trzeba by? optymist?... i jaby? Marianno dobrze poszuka?a, to znalaz?aby? w zaro?lach jak?? ró??, która czyta platona i prowadzi biznes;)
No to id? na spacer pobuszowa? po krzakach (w?a?ciwie, to buszowanie, jak sama nazwa mówi powinno si? odnosi? tylko do krzaków hehe) No, mo?e tam si? jaki? zapl?ta?.
Dziewczyny, jak b?dziecie mia?y ten wywiad, to dajcie zna?, nie mog?am go ods?ucha? :cry: :cry:
Kobity gdzie Wy macie ten wywiad, gada ten Simon Mayo, pieprz? o sporcie, o palesty?czykach, a Ry?ka jak nie ma tak nie ma
Bo juz wywiad z nim sie skonczyl
Tam byl jeszcze facet od sportu i od transportu publicznego, zdaje sie.
A rozmowa wieksza z Ryskiem byla przed 16.00, a skonczyla sie bodajze o 16.15.
Wczesniej powiedzial tylko pare zdan.
Jak gdzies zamieszza, to dam linka.
Zapis wywiadu w Radio Cumbria znalazlam, ale tam nic takiego ciekawego nie mowil. Za to w Radio Kent sporo bylo o N&S, ale zapisu tekstowego nie ma, tylko audio.
On maili chyba dostaje na peczki i nie ma czasu odpowiadac, chyba ze zobaczy ze to nie z Anglii i moze wtedy..
Gosiu... ty szperaczu nasz wytrwa?y... b?d? ci? wspiera?a duchowo, aby? ten wywiad odnalaz?a w sieci... bo mnie bardzo bardzo zale?y....
co do pyta? do drogiego Ryszarda.... to faktycznie.. mo?e co? razem wymy?limy sensownego... Alison przet?umaczy... coby?my na gu?y ostatnie nie wysz?y... i pu?cimy poczt? mailow?...
a jak odpowie to .... nie wiem co...
Wiecie co, nie wiem czy powinny?my ryzykowa?, bo jak odpowie, to nasza zbiorowa histeria mo?e si? nasili? i przybra? niebezpieczne rozmiary. A obawiam si?, ?e thorntonizm jest zara?liwy. Na tym filmie powinna by? naklejka "Uwaga, uzale?nia!" (nie wiem jak wy, ale ja osobi?cie wol? Ry?ka jako Ja?ka ni? Ry?ka jako Ry?ka- wi?c jastem chyba chora na thorntonizm, a nie na...no nie wiem jak z jego nazwiska zrobi? zgrabn? nazw? choroby umys?owej, ale wiecie o co mi chodzi)
Wiecie co, nie wiem czy powinny?my ryzykowa?, bo jak odpowie, to nasza zbiorowa histeria mo?e si? nasili? i przybra? niebezpieczne rozmiary. A obawiam si?, ?e thorntonizm jest zara?liwy. Na tym filmie powinna by? naklejka "Uwaga, uzale?nia!" (nie wiem jak wy, ale ja osobi?cie wol? Ry?ka jako Ja?ka ni? Ry?ka jako Ry?ka- wi?c jastem chyba chora na thorntonizm, a nie na...no nie wiem jak z jego nazwiska zrobi? zgrabn? nazw? choroby umys?owej, ale wiecie o co mi chodzi)
dla mnie jest obojetne czy to Rysiek czy Jasiek (chocia? chyba raczej jasiek - tak po d?u?szym namy?le)... a je?eli chodzi o chorob?.. to tak .. pod wszystkim co piszesz Marianno podpisuj? si? w?asn? krwawic?....
Dziewczynki, oto wywiad do pos?uchania od pocz?tku do ko?ca, trzeba tylko troch? przewin??, bo na pocz?tku pa??ta si? g?os kogo? innego
http://www.floatingblue.com/richard-arm … -19-06.mp3
Na tym filmie powinna by? naklejka "Uwaga, uzale?nia!"
Tez jestem tego zdania, ale chyba to by zwiekszylo sprzedaz
nie wiem jak wy, ale ja osobi?cie wol? Ry?ka jako Ja?ka ni? Ry?ka jako Ry?ka- wi?c jastem chyba chora na thorntonizm,
Alez my tez jestesmy podobnego zdania, ale w koncu to on gral Thorntona
No z tym glosem, to zawsze nim bedzie
Ja juz czytalam o Thorntonmanii
A tutaj mo?na sobie zapisa? ten wywiad na mp3 (czytaj: nagra? na p?ytk? i s?ucha? na okr?g?o)
http://www.megaupload.com/?d=O2S2L498
http://www.megaupload.com/?d=DPDPXGLS
http://www.megaupload.com/?d=57D4F827
http://www.megaupload.com/?d=UQKY9V8W
W?a?nie s?ucham pierwszej ?ci?gni?tej serii i có? - moje modlitwy zosta?y wys?uchane Czysty, g??boki g?os Armitage'a i nic poza tym
le?? u twych stóp Moniko... ?ci?ga si?... idzie ?lamazarnie, ale co tam...
nie jestem angielskoj?zyczna, ale pos?ucham sobie... a mo?e znajdzie si? jaka? dobra duszyczka co prze?o?y go na nasze...
Ja ju? s?ucham :!: Bo?e, TEN g?os.... Ale po co ten redaktor :? Za du?o go - przeszkadza Ry?kowi :!: A Jego mog? s?ucha? - nawet jak mówi o transporcie w Londynie A te wiadomo?ci to po co :x
Przyjemnie posluchac
Jak on sie smieje ... i w ogole TEN jego glos...
chyba wszystkie w tej chwili robimy to samo....
No dobra, to ja mo?e wtr?c? cichutko, ?e wywiad z Richardem zaczyna si? od PART 2 8)
Ja pomijam sobie wszystkie newsy i slucham tylko Richarda
Pewnie potem oddziela ziarna od plew i dadza samego Richarda
Simon Mayo czyta mu maile od fanek i pokresla ilosc wykrzyknikow w nich
A Richard sie smieje
Juz ja sobie wyobrazam co w Anglii sie dzieje ...jak nas tak daleko wzielo.. choc nie znamy angielskiego
na pewno tak zrobi?... przecie? zdaj? sobie spraw? z naszego szale?stwa...
Simon Mayo czyta mu maile od fanek i pokresla ilosc wykrzyknikow w nich
A Richard sie smieje
Juz ja sobie wyobrazam co w Anglii sie dzieje ...jak nas tak daleko wzielo.. choc nie znamy angielskiego
nie chc? o tym my?le?.... nied?ugo og?osz? w Anglii epidemi?, która niebezpiecznie zbli?a si? w kierunku Polski....
jestem chora..usiad?am do kompa zeby popracowa?, min?lo prawie 2 godziny i co robi????
ciekawe migotko co ty takiego teraz porabiasz....
o w?a?nie czyta mu maile... ju? 4 raz...
pytanko.... co oni tam ca?y czas o tym Robin Hoodzie.... nie rozumiem...
nie mog? si? doczeka? tego Impresjonisty (studiuj? histori? sztuki)...aaaaaa!!! i on mówi, ?e troch? maluje...chcia?abym to zabaczy? (sko?czy?am Liceum Plastyczne, ch?tnie bym si? z nim wybra?a gdzie? w plener.....ehhh. Firth zagra? jednego mojego ulubionego malarza, Armitage drugiego!!!...jestem w raju!!!
Firth zagra? jednego mojego ulubionego malarza, Armitage drugiego
dzisiaj jest nast?pny cudowny dzie?....ja te? nie mog? si? ju? doczeka?...
jaki on jest boski na tym zdj?ciu.....
jestem chora..usiad?am do kompa zeby popracowa?, min?lo prawie 2 godziny i co robi????
ciekawe migotko co ty takiego teraz porabiasz....
![]()
o w?a?nie czyta mu maile... ju? 4 raz...
pytanko.... co oni tam ca?y czas o tym Robin Hoodzie.... nie rozumiem...
Bo jego kolejn? rol? b?dzie Guy Gisbourne w filmie "Robin Hood"
Podobno ma by? czarnym charakterem 8)
Wątek Zamknięty
Strony: 1 … 74 75 76 77 78 … 96