Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Strony: 1 … 52 53 54 55 56 … 96
Wątek Zamknięty
Wykonuje ja Keri Noble, a tytul ... wiadomo ....
Ale to przeciez nie moja zasluga .... tylko Jego...
prawda, ale ty wybra?a? wszystko co najlepsze w nim by?o, jest i b?dzie... takim go zapami?tamy na zawsze... :oops:
Ale to przeciez nie moja zasluga .... tylko Jego...
prawda, ale ty wybra?a? wszystko co najlepsze w nim by?o, jest i b?dzie... takim go zapami?tamy na zawsze... :oops:
Kobiety, dajcie spokój, chcecie mnie zabi??
Zaraz b?dzie, ale jak mi si? z jakiego? powodu nie odpali....rzucam si? z balkonu :cry:
Ali, najwyzej obejrzysz jutro. A moze sie rozczarujesz?
ju? siedz? cicho puki nie ogl?dniesz... 8)
A moze sie rozczarujesz?
Gosiu... prosz? tylko bez takich.... nie doceniasz sama siebie nasz skarbie...
Gosia! To? to wspania?e dzie?o jest! No po prostu cudowne. Wybra?a? ?wietne uj?cia i bardzo ?adn? piosenk?. Od dzi? nie ma dla mnie innego wygaszacza - istnieje tylko twój!
Jestem pod wrazeniem, ogromnym wrazeniem! Dzi?ki!
Dzieki, dzieki, Caitie, i dziewczeta jestem wzruszona
To ujecia, ktore najbardziej mi sie podobaly, ciesze sie ze i Wy jestescie podobnego zdania... On na tych zdjeciach jest.... no... nie mam slow...
dlatego to nie moja zasluga...
Bardzo wielk? zas?uga Thorntona jest to, ?e mo?emy si? wszystkie w nim kocha?.... i nie jeste?my o siebie zazdrosne.... fajnie nie?
A nawet dzielimy sie ta miloscia z innymi. To bardzo wygodne
Go?.................
I LOVE YOU.....
Completely, deeply, urgently and hopelessly.
You are the best of all debe?ciaks in the whole world.
Sorry, ale zawsze przechodz? na j?zyki obce, jak mi w ojczystym s?ów brakuje.....
Matko boska, tyle dobra naraz.... Serce ju? mi chyba p?k?o, bo jako? bi? przesta?o od wra?e?.
Uffff, gdzie ja jestem, chyba zemdla?am...
Niech mnie kto? przytuli ...
:cry:
Sorry, ale zawsze przechodz? na j?zyki obce, jak mi w ojczystym s?ów brakuje.....
Ali, ale chyba wszystko rozumiem
Czyli podobalo Ci sie?
no i jeszcze wspieramy si? nawzajem....
przytulamy ci? wirtualnie.... powiedz Ali.... warto by?o
Ali, ale chyba wszystko rozumiem
![]()
Czyli podobalo Ci sie?
I jeszcze si? pytasz ty hipokrycki gigantyczny Gigancie? ;-)
Opuszczam Was. Same tego chcia?y?cie. Ju? Wam nie b?d? nic t?umaczy?. B?d? patrze?.
Cze??!
Sobie tez tym sprawilam przyjemnosc, szczerze powiem.
Naprawde mi milo, ze i Wam
Ali, ja sobie takze jeszcze popatrze, bo tez mi sie jakos trudno oderwac.
A zanim wybralam ujecia, to ile sie ich naogladalam
Zreszta to powierdza moja i nie tylko moja opinie, ze zdjecia sa jedna z najwiekszych zalet tego filmu.
hipokrycki gigantyczny Gigancie?
podoba mi si? ....
no tak... ja ju? te? spadam.... jutro jeszcze dzie? roboczy.... mi?ej nocki...
mam nadziej?, ?e nie mówi? przez sen... :oops: bo po tej dawce emocji to nie wieeeeeeem...
Gosiu! Ty od dzisiaj to normalnie naszym GURU zostaniesz
Nie wiem, co mam powiedzie?... Po prostu cudne cude?ko... miodzio ... Majstersztyk i arcydzie?o...
Jak dot?d to chyba nawet nie mia?am ustawionego wygaszacza - jako? nie zwraca?am uwagi na taki szczegó? maj?c wspania?? tapetk? (zgadnijcie z kim ). Teraz ju? mam wygaszacz - nie to jest WYGASZACZ. A nawet ustawi? go tak, ?eby jak najcz??ciej si? w?ancza? 8)
Gosiu DZI?KUJ? :*
Oj dziewczyny i co ja bym bez was zrobi?a...wszystkie jeste?cie cudowne...Alison- zrobi?a napisy i t?umaczy teksty, Gosia- sama w sobie+jej wygaszacz,ewa7- to ona przys?a?a mi p?yt? z N&S . Wogóle wszystkie was dziewczynki bardzo koffam. Taki troche melanholijny nastrój mi si? udzieli?... Dziewczyny jeste?cie super
Oj dziewczyny i co ja bym bez was zrobi?a...wszystkie jeste?cie cudowne...Alison- zrobi?a napisy i t?umaczy teksty, Gosia- sama w sobie+jej wygaszacz,ewa7- to ona przys?a?a mi p?yt? z N&S
No i klops... O mnie i moich tapetkach ju? nikt nie pami?ta...
:cry:
wróci?am tu na chwilk?.....
Caitriono... pami?tamy o Tobie... ale musisz przyzna?, ?e to co zrobi?a Gosia... wszystkich zakasowa?a jak na razie....
a? si? boj? co b?dzie dalej....
pu?ci?am sobie wygaszacz razem z muzyk?, bo ju? wszyscy ?pi?..... brak mi s?ów.... :oops: oczywi?cie N&S fragmentami te? by?....
a teraz ju? na prawd? dobranoc......
Tak, kilka kwestii z filmu mi chodzi po glowie ...hmmmm... glownie te wypowiadane glosem Thorntona ... zupelnie nie wiem czemu?
No w?a?nie - przecie? Ty go "tylko" lubisz" ;-)
Mam dla Was te niespodzianke, o ktorej wspominalam.
Mam nadzieje, ze bedzie sie Wam podobal![]()
Dziekuje Kazikowi za udostepnienia miejsca na serwerze![]()
Uprzedzam: plik ok. 7 MB
Milego ogladania
Le?? przed monitorem pad?a z zachwytu. Dzi?ki, Gosiu :-) Có?, w pracy autorki wida?, ile serca w?o?y?a w to, co zrobi?a... :-)
Wątek Zamknięty
Strony: 1 … 52 53 54 55 56 … 96