Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Strony: 1 … 52 53 54 55 56 … 96
W±tek Zamkniêty
Wykonuje ja Keri Noble, a tytul ... wiadomo ....
Ale to przeciez nie moja zasluga .... tylko Jego...
prawda, ale ty wybrałaś wszystko co najlepsze w nim było, jest i będzie... takim go zapamiętamy na zawsze... :oops:
Ale to przeciez nie moja zasluga .... tylko Jego...
prawda, ale ty wybrałaś wszystko co najlepsze w nim było, jest i będzie... takim go zapamiętamy na zawsze... :oops:
Kobiety, dajcie spokój, chcecie mnie zabić?
Zaraz będzie, ale jak mi się z jakiegoś powodu nie odpali....rzucam się z balkonu :cry:
Ali, najwyzej obejrzysz jutro. A moze sie rozczarujesz?
już siedzę cicho puki nie oglądniesz... 8)
A moze sie rozczarujesz?
Gosiu... proszÄ™ tylko bez takich.... nie doceniasz sama siebie nasz skarbie...
Gosia! Toż to wspaniałe dzieło jest! No po prostu cudowne. Wybrałaś świetne ujęcia i bardzo ładną piosenkę. Od dziś nie ma dla mnie innego wygaszacza - istnieje tylko twój!
Jestem pod wrazeniem, ogromnym wrazeniem! Dzięki!
Dzieki, dzieki, Caitie, i dziewczeta jestem wzruszona
To ujecia, ktore najbardziej mi sie podobaly, ciesze sie ze i Wy jestescie podobnego zdania... On na tych zdjeciach jest.... no... nie mam slow...
dlatego to nie moja zasluga...
Bardzo wielką zasługa Thorntona jest to, że możemy się wszystkie w nim kochać.... i nie jesteśmy o siebie zazdrosne.... fajnie nie?
A nawet dzielimy sie ta miloscia z innymi. To bardzo wygodne
GoÅ›.................
I LOVE YOU.....
Completely, deeply, urgently and hopelessly.
You are the best of all debeściaks in the whole world.
Sorry, ale zawsze przechodzę na języki obce, jak mi w ojczystym słów brakuje.....
Matko boska, tyle dobra naraz.... Serce już mi chyba pękło, bo jakoś bić przestało od wrażeń.
Uffff, gdzie ja jestem, chyba zemdlałam...
Niech mnie ktoÅ› przytuli ...
:cry:
Sorry, ale zawsze przechodzę na języki obce, jak mi w ojczystym słów brakuje.....
Ali, ale chyba wszystko rozumiem
Czyli podobalo Ci sie?
no i jeszcze wspieramy siÄ™ nawzajem....
przytulamy cię wirtualnie.... powiedz Ali.... warto było
Ali, ale chyba wszystko rozumiem
![]()
Czyli podobalo Ci sie?
I jeszcze siÄ™ pytasz ty hipokrycki gigantyczny Gigancie? ;-)
Opuszczam Was. Same tego chciałyście. Już Wam nie będę nic tłumaczyć. Będę patrzeć.
Cześć!
Sobie tez tym sprawilam przyjemnosc, szczerze powiem.
Naprawde mi milo, ze i Wam
Ali, ja sobie takze jeszcze popatrze, bo tez mi sie jakos trudno oderwac.
A zanim wybralam ujecia, to ile sie ich naogladalam
Zreszta to powierdza moja i nie tylko moja opinie, ze zdjecia sa jedna z najwiekszych zalet tego filmu.
hipokrycki gigantyczny Gigancie?
podoba mi siÄ™ ....
no tak... ja już też spadam.... jutro jeszcze dzień roboczy.... miłej nocki...
mam nadzieję, że nie mówię przez sen... :oops: bo po tej dawce emocji to nie wieeeeeeem...
Gosiu! Ty od dzisiaj to normalnie naszym GURU zostaniesz
Nie wiem, co mam powiedzieć... Po prostu cudne cudeńko... miodzio ... Majstersztyk i arcydzieło...
Jak dotąd to chyba nawet nie miałam ustawionego wygaszacza - jakoś nie zwracałam uwagi na taki szczegół mając wspaniałą tapetkę (zgadnijcie z kim ). Teraz już mam wygaszacz - nie to jest WYGASZACZ. A nawet ustawię go tak, żeby jak najczęściej się włanczał 8)
Gosiu DZIĘKUJĘ :*
Oj dziewczyny i co ja bym bez was zrobiła...wszystkie jesteście cudowne...Alison- zrobiła napisy i tłumaczy teksty, Gosia- sama w sobie+jej wygaszacz,ewa7- to ona przysłała mi płytę z N&S . Wogóle wszystkie was dziewczynki bardzo koffam. Taki troche melanholijny nastrój mi się udzielił... Dziewczyny jesteście super
Oj dziewczyny i co ja bym bez was zrobiła...wszystkie jesteście cudowne...Alison- zrobiła napisy i tłumaczy teksty, Gosia- sama w sobie+jej wygaszacz,ewa7- to ona przysłała mi płytę z N&S
No i klops... O mnie i moich tapetkach już nikt nie pamięta...
:cry:
wróciłam tu na chwilkę.....
Caitriono... pamiętamy o Tobie... ale musisz przyznać, że to co zrobiła Gosia... wszystkich zakasowała jak na razie....
aż się boję co będzie dalej....
puściłam sobie wygaszacz razem z muzyką, bo już wszyscy śpią..... brak mi słów.... :oops: oczywiście N&S fragmentami też był....
a teraz już na prawdę dobranoc......
Tak, kilka kwestii z filmu mi chodzi po glowie ...hmmmm... glownie te wypowiadane glosem Thorntona ... zupelnie nie wiem czemu?
No właśnie - przecież Ty go "tylko" lubisz" ;-)
Mam dla Was te niespodzianke, o ktorej wspominalam.
Mam nadzieje, ze bedzie sie Wam podobal![]()
Dziekuje Kazikowi za udostepnienia miejsca na serwerze![]()
Uprzedzam: plik ok. 7 MB
Milego ogladania
Leżę przed monitorem padła z zachwytu. Dzięki, Gosiu :-) Cóż, w pracy autorki widać, ile serca włożyła w to, co zrobiła... :-)
W±tek Zamkniêty
Strony: 1 … 52 53 54 55 56 … 96