Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Strony: 1 … 51 52 53 54 55 … 96
Wątek Zamknięty
Szykuje dla Was pewna mala niespodzianeczke. Jak Kazik zdazy odebrac dzis poczte ode mnie, to moze jeszcze to sie zdarzy dzisiaj ...
... w jednej chwili jest powa?ny, zamy?lony taki niedost?pny... by po chwili rzuci? mnie na kolana tym swoim zawadiackim u?miechem... :oops:
my?l?, ?e na Margaret musia? dzia?a? podobnie....
porównuj?c t?umaczenia Alison z filmem to Armitage stworzy? rewelacyjn? i jak?e wiern? ksi??ce posta? Thorntona...
no prosz? Ma?gosiu... musz? m??owi po?ciemnia?, ?e mam wa?n? prac? na kompku, bo juz mnie goni abym ko?czy?a... 8)
prawd? mówi?c nie dziwi mnie to jego rozdra?nienie.... to co zawsze robi?am w kilka godzin.... robi? ju? drugi dzie?
Mam dla Was te niespodzianke, o ktorej wspominalam.
Zrobilam SPECIAL FOR YOU dziewczeta screensaver z Thorntonem.
Jest dostepny pod adresem:
http://www.janeausten.pl/pics/thornton-with-love.scr
Mam nadzieje, ze bedzie sie Wam podobal
Dziekuje Kazikowi za udostepnienia miejsca na serwerze
Uprzedzam: plik ok. 7 MB
Milego ogladania
Mo?e Ci jaki? wirtualny pomniczek wystawimy, co?![]()
Nooooo
Ma?gosiuuuuuuuu.... jeszcze nie mog? doj?? do siebie.... SUPERRRRRR po stokro? SUPERRRR... :oops:
taka dawka emocji na ?wi?t? noc to zabójstwo....
nie znajduj? s?ów, aby opisa? to co stworzy?a?... ka?de uj?cie ... jak?e mi zapad?o w sercu... a te oczy.... no nie .... naprawd? jestem pod wielkim wra?eniem....
nie wiem czy da?a? jaki? podk?ad muzyczny bo wy??czy?am g?os, aby si? nikt nie pokapowa? co ja tutaj robi?...... :oops: bo mnie z domu wyrzuc?...
To gra razem z muzyka! Trzeba bylo na sluchawkach. Ja tak zwykle robie
Dziekuje
GosiaJ napisał:
I to jak powiedziane! Ta pasja w g?osie i oczach... Ech :-) Ja mam sporo ulubionych kwestii - w scenie o?wiadczyn lubi? te?, kiedy panna Hale zaj?kuje si?, gdy mówi, ?e nie nauczy?a si? odmawia?.Och przepadam za tym , ona ?licznie si? j?ka, jest taka bezradna i tak jej przykro, jakbym by?a nim, to bym pieprzy?a konwenanse i bym j? porwa?a w obj?cia. Siarczysty ca?us za?atwi?by spraw?, jeno by dwa odcinki filmu siem zjad?y ;-)
Aaa niech juz jest tak jak jest :-)
Dusza moja na zawsze zostanie dziewczyn?, swoja, w?asna, niczyja, nie znana nikomu...
Ali, kiedy ona na calus to wcale nie byla przygotowana. Jeszcze by dostal po buzi
no niestety nie mam przy kompku s?uchawek, a za du?o bym zrobi?a zamieszania szukaj?c ich teraz... ( przecie? ca?y czas ci??ko pracuj?)....
zachowam sobie t? przyjemno?? zmuzyczk? na najbli?sz? okazj?.... i b?d? t?skni? i t?skni?.... :oops: woow
A wracaj?c do w?tku o?wiadczyn, czy wam te? ci?gle po g?owie chodz? s?owa "I don't want to posses you, I want to marry you"??
...because I love you!!
Och jakim on to dramatycznym g?osem wykrzykuje! Te? ca?y czas s?ysz? to w czaszce. Ale najwi?kszego dramatyzmu tej scenie dodaje muzyka, która nagle pot?guje si? po s?owach - I understand you, I understand you completely...
Na jej miejscu te? bym pobieg?a i mu wyci??a siarczystego ca?usa i uwis na szyi wykona?a, ale nie by?oby tych dwóch nast?pnych odcinków. Wi?c niech juz jest tak jak jest ;-)
Ali, kiedy ona na calus to wcale nie byla przygotowana. Jeszcze by dostal po buzi
pewnikiem.. zamiast siarczystego ca?usa by?by siarczysty policzek
albo i jedno i drugie
Na TAKI ca?us co ja mam na my?li to si? nigdy nie jest przygotowanym i na tym polega jego ponadczasowa warto?? i uroda ;-)
A ja nie mog? tego cuda co je zamie?ci?a? obejrze? i wys?ucha?, bo mi pad? internet BUUUUUUUU :cry: :cry: :cry:
Internet? To jak do nas piszesz?
W razie czego, moge wyslac Ci mailem, o ile skrzynka przepusci
Ali... wierzaj mi ... zrób wszystko aby sobie to ?ci?gn?? z netu.... to co zrobi?a Gosia przesz?o moje naj?mielsze oczekiwania....
Internet? To jak do nas piszesz?
![]()
W razie czego, moge wyslac Ci mailem, o ile skrzynka przepusci
Przez modem, ale 7 mega, to bym z torabami posz?a :-(
Jutro popróbuj? siem zachwyci? :-)
Szkoda, bo to wieczorem najprzyjemniej jest obejrzec, jak sadze
Ali... wierzaj mi ... zrób wszystko aby sobie to ?ci?gn?? z netu.... to co zrobi?a Gosia przesz?o moje naj?mielsze oczekiwania....
Jezus mnie nie katujcie, bo wsi?d? w autko i pojad? do jakiej? kawiarenki internetowej!!!
Nie wiem czy w kafejce internetowej mozna sobie dzwiek puscic, no i sie skupic
Ten plik do Kazika poszedl w pare minut, ale prawdopodobnie oboje mamy stale lacza.
Nie wiem czy w kafejce internetowej mozna sobie dzwiek puscic, no i sie skupic
![]()
Ten plik do Kazika poszedl w pare minut, ale prawdopodobnie oboje mamy stale lacza.
Trudno darmo. Odpali?am. ?yje si? raz i w dodatku krótko.
Czego si? nie robi z mi?o?ci....
GOSIU :oops: :oops: Dos?ownie mnie zamurowa?o po pierwszych taktach tej cudnej piosenki, ju? chyba zawsze b?d? j? kojarzy?a z Thorntonem. Nawet nie wiesz jak mi umili?a? ten wieczór Naprawd? brak mi s?ów, pi?kne .... cudne .... niesamowite ... poprostu jestem zakochana i w tej muzyce i w oczach Johna i w ogóle unosz? si? w chmurach :oops: DZI?KUJ? ...
?e umili?a?, to jednak za ma?o powiedziane. B?d? to sobie chyba co wieczór puszcza?a na pi?kne sny :oops:
no niestety przez modem to fakycznie samobójstwo.... szkoda... wielka szkoda...
ale tak na pocieszenie.... jak tak popo?cisz troszk?, to jutro b?dziesz mia?a wspania?e wra?enia, które ci wszystko zrekompensuj?..... obiecuj?...
Gosia przesz?a sam? siebie... a mo?e jeszcze nie???
ja nie mog?am sobie odmówi? przyjemno?ci i jeszcze raz w??czy?am :oops:
Dziekuje bardzo Moniko .
Na mnie to tez robi wrazenie, choc sama to wszystko dobralam.
Efekt i mnie zaskakuje. Ale to przeciez nie moja zasluga .... tylko Jego...
Trudno darmo. Odpali?am. ?yje si? raz i w dodatku krótko.
Czego si? nie robi z mi?o?ci....
Hehe, Ali, wynagrodze Ci to poswiecenie, bo strasznie jestem ciekawa Twoich wrazen.
Gosie?ko kochana, tylko napisz jeszcze kto ?piewa t? piosenk?. Nigdy jej nie s?ysza?am dot?d, ale to chyba lepiej, bo ju? na zawsze b?dzie przypisana Thorntonowi, s?uchaj?c jej b?d? widzia?a te ocz?ta
Wątek Zamknięty
Strony: 1 … 51 52 53 54 55 … 96