Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
W poscie Moniki jest linka, po otwarciu której mo?na ?ci?n?c filmik. Ja zapisa?am go komputerze. ?ci?ga? si? d?ugo bo u mnie ponad godzine, ale warto.
Dziewczyny - tak pi?knie wypowiadacie sie o tym serialu... Nigdy niestety nie mia?am szansy go obejrze? :? Dlatego mam pytanie: czy któras z Was mog?a by podzieli? si? swoj? kopi?? Mail podany na dole
Gitko, gdyby? mia?a jakie? problemy ze ?ci?gni?ciem to mog? Ci wys?a? te 4 odcinki, to ?aden problem
![]()
Bardzo, ale to bardzo by?abym wdzi?czna.
Strasznie powoli mi si? ?ci?ga. Szkoda tylko, ?e jak mówisz nie mo?na znale?? napisów (mój angielski jest kiepski)
Jakbys mog?a to to mój e-mail
gitka.sz@wp.pl
Gitko i Caitriono wys?a?am do Was maila, je?li jeste?cie ch?tne na p?ytki to dajcie na siebie namiary to wy?l? N&S, pozdrawiam
Gitko i Caitriono wys?a?am do Was maila, je?li jeste?cie ch?tne na p?ytki to dajcie na siebie namiary to wy?l? N&S, pozdrawiam
Hmmm, zastanawiam si?, czy te? mog?abym si? pod??czy? do pro?by o serial? :-) Jesli to problem, to b?d? nadal grzecznie ?ci?ga?, chocia? chyba wtedy to b?d? mie? na Wielkanoc...
Moniczko nic mi nie przysz?o na poczt?.
A ja niecierpliwie czekam. P l i s!
Hej Gitka, wys?a?am wiadomo?? na email, który poda?a?. Dziewczyny, mo?e zrobimy tak ?e wy?l? p?ytki do Gitki i Caitriony, które prosi?y o nie wcze?niej i one roze?l? dalej, co Wy na to?
Gitko i Caitriono - mo?emy tak zrobi??
Catri, ty juz moj adres masz, tak wiec wszystko pozostanie w rodzinie
Oj moniczkowi sie nie chce przegrywowywa?
Oj moniczkowi sie nie chce przegrywowywa?
Moniczkowi chce si? przegrywowywa? Tylko biedny ciu?a grosz do grosza na oryginalne p?ytki N&S
A tak powa?nie mówi?c to moim zdaniem taka wspólna, solidarna pomoc zbli?a ludzi. Nie s?dzicie?
1. Matko ?wi?ta, ojcze z corka!!! To jak to tak? My?la?a?, ?e jeszcze musia?aby? za te p?ytki i przesy?k? zap?aci?? Skandal!!!
2. Zbli?a
3. Przecie? zartowa?am
Monika dosta?a? moje e-maile?
Bo ja od Ciebie nie.
Aine, przecie? wiem, ?e ?artowa?a?
A co do op?aty za przesy?k?, to bez przesady, Gitko i Caitriono, nie zbankrutuj? od tych kilku z?otych
Gitko, dzi?ki za maila, napisz tylko jeszcze swój adres
Zmykam ogl?da? 4 odcinek N&S, nie wiem który to ju? raz, ale jak szale? to na ca?ego :oops:
Heh,równie? aplikuj? sobie 4-godzinny szo?.
Przygotowa?am ju? pyszne sa?atki. "Let's get started" .
Catri, ty juz moj adres masz, tak wiec wszystko pozostanie w rodzinie
To w takim razie czy ja mog?abym u?miechn?? si? do Ciebie w sprawie p?ytki z serialem, kiedy ju? j? dostaniesz? :-)
To w takim razie czy ja mog?abym u?miechn?? si? do Ciebie w sprawie p?ytki z serialem, kiedy ju? j? dostaniesz? :-)
Jak zawsze
P.S. P?yta w drodze.
Witam!
Sorki za opó?nion? odpowied? ale nie zagl?da?am tu przez jaki? czas...
Oczywi?cie - baaardzo dzi?kuj? Monice - dzi?ki
Oczywi?cie - Aine mam adres - prze?l?
Hej Gitka, wys?a?am wiadomo?? na email, który poda?a?. Je?li nic nie dosz?o, to mo?e napisz do mnie na maila: monika51@interia.pl.
Moniko, do mnie równie? nie doszed? Twój mail. Wys?a?am wi?c sama wiadomo?? do Ciebie na ten adres, który tu poda?a?.
Caitriono, dzi?ki za maila, nie wiem co si? dzieje z moj? poczt?, ?e ?aden z maili do Was nie dotar? :?
Caitriono, mog?aby? wys?a? jeszcze na mojego maila swój adres?
Pozdrawiam
Ale? oczywi?ciwe - ju? to robi?
Dzi?ki, ju? dosta?am i jeszcze w tym tygodniu wy?l? do Was p?ytki.
A co do kosztów, to mo?e umówmy si?, ?e je?li macie jaki? ?adny kostiumowy film to mog?yby?my si? wymieni?, co Wy na to? Bo my?l? ?e wysy?anie pieni?dzy nie ma sensu, to raptem kilka z?otych razem za p?ytk? i koszt przesy?ki. Pozdrawiam
Dzi?ki, ju? dosta?am i jeszcze w tym tygodniu wy?l? do Was p?ytki.
Super! Dzi?ki
A co do kosztów, to mo?e umówmy si?, ?e je?li macie jaki? ?adny kostiumowy film to mog?yby?my si? wymieni?, co Wy na to?
Nie ma sprawy! Cosik si? znajdzie
Richard Armitage b?dzie w BBB Prime 15.03 ok 23,50
w filmie Sparkhouse (2002)
Dom na wrzosowisku
Wielka Brytania, 2002
Osadzona w?ród pi?knych wiejskich krajobrazów ponura opowie?? o parze urodzonych pod nieszcz??liw? gwiazd? kochanków oraz o potwornym sekrecie. Po przerwie Carol i Andrew znów s? razem i odbywaj? spotkanie na wrzosowisku podczas burzliwej nocy.
http://www.filmweb.pl/Film?id=119825
Wielkie dzi?ki Gitka za informacj? To chyba Tobie podoba? si? Armitage w ubraniu roboczym, w czapeczce - z tego co wiem to w?a?nie by?o ze "Sparkhouse"
Wreszcie na BBC co? ciekawego obejrzenia, bo ostatnio puszczaj? same sitcomy :?
Gitko, dosta?am dwa maila z tytu?ami filmów, dzi?ki Wys?a?am do Ciebie odpowied? z linkiem do forum z t?umaczeniem N&S. Mam nadziej? ?e dotar?o? :?