Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Strony: 1 … 24 25 26 27 28 … 96
W±tek Zamkniêty
O MAMO!!
Gosia, cóż za cudo znalazłaś!! Jak on pięknie to czyta! I to jeszcze scena tuż przed oświadczynami (o ile się nie mylę).
Dzięki!!
Wiem kto to Grunwald Ja kiedys kochalam sie w Strasburgerze
Mialam fotke na macie. Ale to zamierzchle czasy Karino.
Potem jednak zupelnie wyroslam z takich rzeczy i do tej chwili nic mi nie wisi na scianie poza rodzinnymi zdjeciami...
Tapety w kompie tez nie zmienialam jeszcze.
Widzicie jaka twarda jestem
Caitriona, ja tez sie zauroczylam, choc pod koniec czyta troche za szybko jak dla mnie.
Ale jak ladnie o sobie czyta
Bardzo chetnie bym taki audio-book codziennie przesluchiwala
Caitriona, ja tez sie zauroczylam, choc pod koniec czyta troche za szybko jak dla mnie.
Ale jak ladnie o sobie czyta
Bardzo chetnie bym taki audio-book codziennie przesluchiwala
O, też bym chciała mieć taki audio-book... O, bardzo bym chciała...
Cudnie mu to wyszło. Chłopak ma niesamowity głos. Oj, przesłuchałam to już pięć razy
Gosia..... co mogę powiedzieć, DZIĘKI!
Wow!
A teraz niech mi ktoś pomoże zebrać szczękę z podłogi.
Fajnie mu wychodzÄ… kwestie Margaret
Ja chcę więcej!!...
Mnie tez wzielo, szkoda ze taki maly fragment
Wiem kto to Grunwald
Słowo się rzekło. Masz u mnie cappucinko s piankom ;-)
W maju mam być w Warszawie...
Armitage czyta fragment powiesci North & South:
http://www.richard-armitage.com/Multimedia/Clip%204.mp3
A mnie się znowu nic nie otwiera. Mam w górnym lewym rogu czerwony krzyżyczek, a na dole napis gotowe i po herbacie. Czego mi tu brakuje w tym kompiku?
A z tamtych 3 fragmentów co to wtedy mnie prosiłyście, udało mi się w końcu ściągnąć ten pierwszy ale tam wycięte były tylko 2 zdania Margaret, że jej mama jest chora i że są mu bardzo wdzięczne za te owoce, bo takich pieknych nie można dostać w mieście. Z tymi dwoma pozostałymi jeszcze muszę spróbować powalczyć, w sensie ściągnięcia...
To ja wpraszam się na kawkę,bo nie dość,że kochałam się w Grunwaldzie,to jeszcze bardziej lubiłam Jurka Krzemińskiego.Ale miał głos.I nie powiem,co wyczyniało się na ich koncercie w Kongresówce.
Co prawda to już nie North and South, tylko reklama, ale fajnie mu to wyszło
http://www.richard-armitage.com/Multimedia/Clip%202.mp3
Gosiu Armitage pięknie to czyta - fonia jest ale wizji nie ma (a szkoda)
Popsuty mam telewizorek 8O
Tam byly jeszcze na tej stronie reklamy radiowe czytane przez niego, ale ja wole N&S (takiego audiobooka sluchac. to sama rozkosz ):
http://www.richard-armitage.com/Multimedia.htm
Znalazlam informacje, co zawiera wersja DVD North&South:
"Extras
Menu
The menu included music, and the ability to select episodes, scenes and subtitles.
Disc 1
Commentary - Director Brian Percival, Producer Kate Bartlett & Writer Sandy Welch - Episodes 1 & 4
A very good quality commentary despite some pauses. All three contributors are interesting and are sitting together to record the commentary which to my mind gives a better quality commentary than one with pre-recorded snippets. They discuss the book, changes they made to the story, locations, editing issues, shooting issues, use of lighting and colour, the story and characters, accents and costumes. The only real difference between the commentaries on Episode 1 & 4 is that they seem to pause more during Episode 4.
Disc 2
Commentary - Director Brian Percival, Producer Kate Bartlett & Writer Sandy Welch - Episodes 1 & 4 (see above)
Deleted Scenes (11:39)
An interesting selection of deleted scenes, some of which probably should have been retained. Included are a scene where Mr Hale discusses the move with his daughter, an extended sequence about them searching for housing in Milton, some more of Mrs Hale, more of the relationship between Higgins and Boucher and an extended version of the proposal scene which adds some interesting dialogue. Presented 4x3.
Interview with Richard Armitage (11:33)
A reasonably interesting interview with the male lead about his role, casting, research he did, the novel, costumes, production style, locations, his favourite moments, funny moments during production and his character's links to Mr Darcy."
http://www.michaeldvd.com.au/Reviews/Re … PID=779708
Ali, no to bedzie maly zjazd w Warszawie
A tu jest wywiad z nim, mowi o N&S i m.in. o scenie peronowej i o swoich ulubionych roznych rzeczach, ale nic nie rozumiem
http://www.richard-armitage.com/Multime … umbria.mp3
Ali, ale Windows Media Player chyba masz? A w Opcjach zaznaczone wszystkie typy plikow?
Ali, no to bedzie maly zjazd w Warszawie
Jak się wyrobię w czasie z tym co mam tam do zrobienia, to nie możemy przepuścić okazyi. Chętne dziewuszki (Justyna, Caitie i Ty nie odmówisz mam nadzieję, oraz Gosiowa) bądźmy w kontakcie :-)
A tu jest wywiad z nim, mowi o N&S i m.in. o scenie peronowej i o swoich ulubionych roznych rzeczach, ale nic nie rozumiem
http://www.richard-armitage.com/Multime … umbria.mp3
Ali, ale Windows Media Player chyba masz? A w Opcjach zaznaczone wszystkie typy plikow?
Mam, mam. To drugie właśnie się ciągnie, ale czy coś się ściągnie, tego nikt nie wie...
Niestety. Na dole napis Gotowe. I biała strona. Już tak miałam z Shakepearem w wykonaniu MM.
BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
To niesprawiedliwe!!!!
Ja jestem taką wdzięczną słuchaczką!!!!!!!
:cry: :cry: :cry: :cry:
Wiem kto to Grunwald- piękna sztuka i nawet sie nie zamienił w starego kapcia jak inni
Ja tu jestem w takim razie najstarsza bo ja się na zabój kochałam w Krajewskim - te jego smutne oczy. Ach
Płyta ( czarna) Czerwonych gitar była zdarta na starym Bambino ( czy wiecie co to Bambino- nie mylić z włoskim -dziecko)
To ja się tez wprosze na to capucino w końcu mam blisko- autostrada 15 minut i jestem u Ciebie Alison
a probowalas po prostu kliknac, bez zapisywania???
Acha
Dziewczynki czy odtwarzajac wywiad z Armitage czy słuchając fragmentów książki macie samą fonię??
Bo może coś źle zrozumiałam z Waszych postów
Nie znam angielskiego , ale głos ma super
Alison ja klikam i włącza sie pobieranie plików :?
Bambino znam, niestety
Tak Evo7 to audiobook w koncu
Glos i obraz naraz - to chyba bysmy tego nie przezyly ...
Ali, no to bedzie maly zjazd w WarszawieJak się wyrobię w czasie z tym co mam tam do zrobienia, to nie możemy przepuścić okazyi. Chętne dziewuszki (Justyna, Caitie i Ty nie odmówisz mam nadzieję, oraz Gosiowa) bądźmy w kontakcie :-)
Super!! Jestem jak najbardziej za!
Wiem kto to Grunwald- piękna sztuka i nawet sie nie zamieniał w starego kapcia jak inni
Ja tu jestem w takim razie najstarsza bo ja się na zabój kochałam w Krajewskim - te jego smutne oczy. Ach
Płyta ( czarna) Czerwonych gitar była zdarta na starym Bambino ( czy wiecie co to Bambino- nie mylić z włoskim -dziecko)
To ja się tez wprosze na to capucino w końcu mam blisko- autostrada 15 minut i jestem u Ciebie Alison
HA! Wiem co to Bambinko, choć juz takiego nie mialam, bo na koniec VIII klasy dostałam juz taki bajer co sie sam wyłączał po skończeniu płyty i nie cykał kręcąc się w nieskończoność. Poza tym miał juz dwa osobne głośniki a nie głośnik w klapie jak Bambino :-)
No to jakiś zjaździk znowu? Śląsk najaktywniejszy!!! :-)
Ale w Warsaw City
Ten drugi wywiad tez dlugi i tez mowi o N&S , a ja nic nie rozumiem :cry:
http://www.richard-armitage.com/Multime … 20Kent.mp3
a probowalas po prostu kliknac, bez zapisywania???
Nie mam w co kliknąć, bo mam białą stronę i kwadracik z czerwonym x w lewym górnym rogu. Klikanie w krzyżyk nic nie uruchamia.
Szlag!!!
W±tek Zamkniêty
Strony: 1 … 24 25 26 27 28 … 96