Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Dziękuję, dziewczyny, za wiadomość. Przez tę całą dyskusję strasznie nabrałam ochoty, by obejrzeć ten serial. A jak ostatnio zobaczyłam zdjęcie M. Praeda, to w ogóle nabrałam chęci. Aż się zaśliniłam! :oops:
Robin of Sherwood, serial mojego życia, na pierwszym miejscu od 10 lat:D
Georginia, ja Cię chyba znam... To znaczy nick "Moya" mi coś mówi:)
Hmm. Clannad zaistniał od innej piosenki filmowej "Harry's Games", a Enya nagrała z rodzeństwem tylko jedną płytę - Fuaim. Ani byście jej tam nie rozpoznali
Ja rozpoznałam :mrgreen:
Chyba 3. Miała być podobno 4 ze ślubem Robina i Marion, ale zabrakło kasy.
I chyba zamiast ślubem, to klasztorem się to skończyło?
Hihi, tak. Ale nigdy nie zapomnę mojej dzikiej satysfakcji jak Marion zostawiła blondyna :twisted:
A całość serii można było nabyć jakiś czas temu (nie chce mi się sprawdzać, czy ta aukcja znowu tam jest) na Allegro, facet sprzedawał wersję oryginalną plus płytkę z napisami polskimi zrobionymi domowym sposobem. Ale wgrać do DVD i tak ich nie można było, więc dałam sobie spokój, zwłaszcza że dość spore pieniążki wchodziły tu w grę
Gdyby co, to ja dysponuję całą serią... Na dvd, w formacie avi, na kasetach wideo... Do wyboru, do koloru...
Gdyby co, to ja dysponuję całą serią... Na dvd, w formacie avi, na kasetach wideo... Do wyboru, do koloru...
Reghina To ja się uśmiecham tak po cichutku...
Czy do avi masz polskie napisy? Bo całość na DVD to chyba tylko w oryginale wyszła...
Niedawno ukazało się polskie oficjalne wydanie dwóch pierwszych serii, tych z Michael'em Praed'em, w sumie 5 płyt dvd:) Ale mam jeszcze serial tak jak pisałam w formacie avi, i oczywiście ma polskie napisy Więc gdyby co... To chętnie służę
Bedę się uśmiechać o avi wobec tego
Ile potrzebujesz czystych płytek na zgranie tego? Trochę tego było, o ile pamiętam?
Super byłoby sobie przypomnieć całość
W sumie, wszystkie 3 serie zajmują 4 płyty dvd, lub 14 zwykłych cd. Także już jak Ci jest wygodniej
Płyty z Robinem w wersji Michala Preda są w Media w Krakowie jak kto zainteresowany to mogie sprawdzić cenę
W sumie, wszystkie 3 serie zajmują 4 płyty dvd, lub 14 zwykłych cd. Także już jak Ci jest wygodniej
To może cztery płytki dvd Ci wyślę, będzie mniejsza paczka
To co, resztÄ™ ustalimy mailowo?
Mój adres to aragonte@autograf.pl
Płyty z Robinem w wersji Michala Preda są w Media w Krakowie jak kto zainteresowany to mogie sprawdzić cenę
A jest cała seria czy tylko niektóre odcinki?
Na dvd dotychczas ukazały sie tylko serie z Michaelem, ale pewnie z Connery'm też się ukaża, tyle że później...