Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Dzi?kuj?, dziewczyny, za wiadomo??. Przez t? ca?? dyskusj? strasznie nabra?am ochoty, by obejrze? ten serial. A jak ostatnio zobaczy?am zdj?cie M. Praeda, to w ogóle nabra?am ch?ci. A? si? za?lini?am! :oops:
Robin of Sherwood, serial mojego ?ycia, na pierwszym miejscu od 10 lat:D
Georginia, ja Ci? chyba znam... To znaczy nick "Moya" mi co? mówi:)
Hmm. Clannad zaistnia? od innej piosenki filmowej "Harry's Games", a Enya nagra?a z rodze?stwem tylko jedn? p?yt? - Fuaim. Ani by?cie jej tam nie rozpoznali
![]()
Ja rozpozna?am :mrgreen:
Chyba 3. Mia?a by? podobno 4 ze ?lubem Robina i Marion, ale zabrak?o kasy.
I chyba zamiast ?lubem, to klasztorem si? to sko?czy?o?
Hihi, tak. Ale nigdy nie zapomn? mojej dzikiej satysfakcji jak Marion zostawi?a blondyna :twisted:
A ca?o?? serii mo?na by?o naby? jaki? czas temu (nie chce mi si? sprawdza?, czy ta aukcja znowu tam jest) na Allegro, facet sprzedawa? wersj? oryginaln? plus p?ytk? z napisami polskimi zrobionymi domowym sposobem. Ale wgra? do DVD i tak ich nie mo?na by?o, wi?c da?am sobie spokój, zw?aszcza ?e do?? spore pieni??ki wchodzi?y tu w gr?
Gdyby co, to ja dysponuj? ca?? seri?... Na dvd, w formacie avi, na kasetach wideo... Do wyboru, do koloru...
Gdyby co, to ja dysponuj? ca?? seri?... Na dvd, w formacie avi, na kasetach wideo... Do wyboru, do koloru...
Reghina To ja si? u?miecham tak po cichutku...
Czy do avi masz polskie napisy? Bo ca?o?? na DVD to chyba tylko w oryginale wysz?a...
Niedawno ukaza?o si? polskie oficjalne wydanie dwóch pierwszych serii, tych z Michael'em Praed'em, w sumie 5 p?yt dvd:) Ale mam jeszcze serial tak jak pisa?am w formacie avi, i oczywi?cie ma polskie napisy Wi?c gdyby co... To ch?tnie s?u??
Bed? si? u?miecha? o avi wobec tego
Ile potrzebujesz czystych p?ytek na zgranie tego? Troch? tego by?o, o ile pami?tam?
Super by?oby sobie przypomnie? ca?o??
W sumie, wszystkie 3 serie zajmuj? 4 p?yty dvd, lub 14 zwyk?ych cd. Tak?e ju? jak Ci jest wygodniej
P?yty z Robinem w wersji Michala Preda s? w Media w Krakowie jak kto zainteresowany to mogie sprawdzi? cen?
W sumie, wszystkie 3 serie zajmuj? 4 p?yty dvd, lub 14 zwyk?ych cd. Tak?e ju? jak Ci jest wygodniej
To mo?e cztery p?ytki dvd Ci wy?l?, b?dzie mniejsza paczka
To co, reszt? ustalimy mailowo?
Mój adres to aragonte@autograf.pl
P?yty z Robinem w wersji Michala Preda s? w Media w Krakowie jak kto zainteresowany to mogie sprawdzi? cen?
A jest ca?a seria czy tylko niektóre odcinki?
Na dvd dotychczas ukaza?y sie tylko serie z Michaelem, ale pewnie z Connery'm te? si? uka?a, tyle ?e pó?niej...