Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
No, niezupe?nie, zdarzaj? si? i pi?kne kreacje aktorskie. Natomiast ostatnio dominuje taka tendencja w wy?cigu o Oscary, ?e aktorki oszpecaj? si? dla danej roli, a nie eksponuj? swije wdzi?ki, czego przyk?adem N. Kidman czy Ch. Theron. A Keira w tym stylu chyba nie posz?a na wi?ksze wyeksponowanie swojego biustu.
Relacja z Oscarów jednak b?dzie, na TVP2:
http://film.wp.pl/p/id,66638,wiadomosc.html
W g?osowaniu Internautów Keira Knightley otrzymuje Oscara w kategorii "Najlepsza aktorka" (32 % g?osów).
http://film.wp.pl/p/id,66724,wiadomosc.html#
W?tpi?, by taka s?odka komedia zosta?a wyró?niona, a ju? zw?aszcza aktorka graj?ca w tej komedii. Faworytk? jest chyba jednak Reese Witherspoon za "Spacer po linie".
Keira zagra?a bardzo dobrze, nie przecz?, ale dla mnie to nie by?a oscarowa rola.
Jednak za muzyk? nagroda si? nale?y :mrgreen:
Tez mi si? zdaje, ?e Keira nie dostanie Oscara
Ale Reese nie znosz? ..............
W ogóle to mam wra?enie, ?e te Oscary juz dawno rozdane - wszystko wezm? "Kowboje" z Angiem ( z wy??czeniem pierwszoplanowej roli m?skiej - tu stawiam na Fenksa lub Hoffmana)
W ogóle to mam wra?enie, ?e te Oscary juz dawno rozdane - wszystko wezm? "Kowboje" z Angiem ( z wy??czeniem pierwszoplanowej roli m?skiej - tu stawiam na Fenksa lub Hoffmana)
Te? mam takie wra?enie - ale je?li tak si? stanie, to nie b?d? ?a?owa?, bo na pewno ten film zas?uguje, by go doceni?. A jesli dostanie za role m?skie i film roku, to na pewno powinno si? te? doceni? drugoplanow? rol? kobiec? - Michelle Williams.
Rzeczywi?cie Keira ma chyba marne szanse - bo te? rola jest "lekka", nie ma odpowiedniego ci??aru dramatycznego, a zazwyczaj nagradza si? aktorów graj?cych w dramatach. Ale to chyba dobrze, bez Oscara ma szanse si? rozwin??. Jak go dostanie, mo?e si? okaza?, ?e b?dzie gwiazd?, a nie ma mo?liwo?ci udowodni?, ?e rozwija si? jako aktorka.
To jest tak jak Depp w Piratach. By? nominowany za rol?, ale mimo ze zagrana mistrzowsko, postac malo refleksyjna, malo powazna, malo napuszona. I ma?o holywoodzka.
To jest tak jak Depp w Piratach. By? nominowany za rol?, ale mimo ze zagrana mistrzowsko, postac malo refleksyjna, malo powazna, malo napuszona. I ma?o holywoodzka.
Dok?adnie. My?l?, ?e po kilku latach panowania wielkich produkcji akademicy chc? teraz pokaza?, ?e b?d? nagradza? kino w jaki? tam sposób niszowe - gdzie? czyta?am, ?e ?aden z nominowanych filmów nie by? wielkim hitem w USA. Ale z drugiej strony - lubi? nagradza? "swoje", hollywoodzkie gwiazdy, a nie np. takiego Deppa, co to Hollywoodu nie lubi i do zmanierowanej Francji si? przeprowadzi? ;-)
My?l?,?e wi?kszo?? nagród zgarnie"BM" - ca?kowicie zas?u?enie.
Co do Oscara dla najlepszej aktorki,przewiduj? niespodziank?. Keira jest czarn?...klacz??
Co do Oskara za muzyke, to przewiduja go podobno za Wyznania gejszy, ewentualnie Monachium.
Och GosiuJ! Jaki ?liczny avatar! Kocham t? jego mink? jak przychodzi do Bridget z ?yczeniami i si? dopytuje czy aby nie przeszkadza... ;-)
Wiem, ze znowu si? posypi? na mnie gromy, ale te? lubi? t? min?. Tyle, ?e ona mi przypomina min? Myszki Miki
Och GosiuJ! Jaki ?liczny avatar! Kocham t? jego mink? jak przychodzi do Bridget z ?yczeniami i si? dopytuje czy aby nie przeszkadza... ;-)
Prawda? I ten g?os, mmmm :-)
Wiem, ze znowu si? posypi? na mnie gromy, ale te? lubi? t? min?. Tyle, ?e ona mi przypomina min? Myszki Miki
S?ysza?am, ?e s? plany zbiorowego napomnienia Ciebie za te wszystkie herezje, które g?osisz ;-)
Dobrze, ?e przez internet nikogo na stos pos?a? nie mo?na
S?ysza?am, ?e s? plany zbiorowego napomnienia Ciebie za te wszystkie herezje, które g?osisz ;-)
A co, lepiej ?ebym k?ama?a? Zreszt? kto? musi odbr?zawia? Bo?yszcze. Przecie? gdyby wszystkie tak "ach" i "och" to by?oby beznadziejnie. Zw?aszcza ?e jak kto? w moim towarzystwie na niego naskakuje, jestem pierwsz?, która broni chocia? bez wzdychania.
A co, lepiej ?ebym k?ama?a?
Eeee, nie, ja nie z tych, co zabraniaj? mie? w?asne zdanie :-)
Ja si? z ni? nied?ugo spotykam....
Przyjmuj? zamówienia na wszelkie mo?liwe tortury. W ostateczno?ci pomacham jej przed nosem biletem na Gaelforce Dance i jako „little pony” sprzedam pierwszemu lepszemu przechodniowi. Taka b?d? je?li Aine si? nie opami?ta.
Myszka Miki....wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr [zje?ona sier??]
Hmm. Przyznam, ze nie wiedzia?am, ze to jaka? obraz by? podobnym do Myszki Miki
Tak, jakies wciery by sie jej przydaly.
P.S.A ten avatar GosiJ faktycznie przyjemny
JW ostateczno?ci pomacham jej przed nosem biletem na Gaelforce Dance i jako „little pony” sprzedam pierwszemu lepszemu przechodniowi.
Szanta?owywanie?
Tak, jakies wciery by sie jej przydaly.
Dziewczyny, uzasadnijcie. Bo gdybym porowna?a go do Kaczynskiego - rozumiem. Gdybym go porówna?a do Benny Hilla, czy innego clowna - te? rozumiem. Ale Myszka Miki? Co jest z?ego i obra?liwego w Myszce Miki?
No w?a?nie co Wy chcecie od Myszki Miki. Ma uszka jak Colin, oczka jak Colin. nosek jak Colin, w?siki czasmi jak Colin i nó?ki go?e, które te? czasami ma Colin. Skóra zdj?ta z Colinka.