Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Na bazie porównań MM i Boskiego "C" rozpoczynamy z Bonduelle ranking na najgorszego Darcyego i
Tak... więc idąc tym tropem możemy sporządzić listę aktorów, którzy absolutnie nie mogliby zagrać Darcy'ego ;P
Moje propozycje: DiCaprio, Josh Hartnett, Ben Affleck.
Ja dorzuce moze jeszcze Blooma, Pitta.
Eddie Murphy *lol*, ale to nie wchodzi w grÄ™
Eddie Murphy *lol*, ale to nie wchodzi w grÄ™
Czy ja wiem? Byl rasistowski Kopciuszek, Romeo i Julia, to moze byc i P&P
Tak, Darcy jako syn niewolników skądśtam Ale poza tym nie umiem sobie wyobrazić poważnego Eddiego
Tak, Darcy jako syn niewolników skądśtam Ale poza tym nie umiem sobie wyobrazić poważnego Eddiego
Nie no, Eddy nie. Na Collinsa moglby sie nadawac
Darcy? Moze 50 Cent? he he.
Taaaa... Jackie Chan! CHUCK NORRIS!
Taaaa... Jackie Chan! CHUCK NORRIS!
A pape Benneta zagralby Louis DeFuiness (o ile nie pochrzanilam piswni )
No dobra, zróbmy maksymalnie żenujacą obsadę "Dumy" Propozycja beznadziejnej Lizzy? :>
Cameron Diaz? Jessica Alba? Halle Berry? Reese Witherspoon?
Reese podobno sobie poradziła w "Vanity Fair", więc może nie byłaby tak żenująca
Halle Berry za stara jest :]
Wiem! Lindsay Lohan!
Wiem! Lindsay Lohan!
Bingo!!!
A pani Bennet - Pamela Anderson
i Angelina Jolie jako Charlotte xD
i Angelina Jolie jako Charlotte xD
No tak, taka seksowna Charlotta powaliłaby Collinsa na głowe
Apropos - Collinsa mogłby zagrać właśnie Orlando Bloom, albo Bratt Pitt. Szczególnie ten drugi pasowałby jak ulał
I byłby "Pan i Pani Collins" - typowe nudne małżeństwo ;P
Może nie do końca na temat, ale dzis oglądałam reportażyki z kręcenia filmu i muszę przyznać, że reżysera bez trudu widzę w kostiumie z epoki. Pasowałby mi na Bingleya. Ciekawe czemu nie dał sobie jakiejś roli. Jakby reżyserował Mel Gibson, na pewno by coś zagrał, wpasowałby się w nową wizję Darcy'ego z tym swoim psim spojrzeniem, ale chyba jest za stary. Ale jako pan Bennet....
W tym temacie... wszystko jest na temat xD
A Hugh Jackman jako Darcy albo Joseph Fiennes? Albo Matthew McConaughey? Qrcze znowu nie na temat, bo oni by mi siÄ™ akurat podobali. Najgorszym Darcy’m byÅ‚by Gerard Depardieu. 30 lat temu!
O i to dopiero było na temat ;-)
Zdecydowanie Hugh Grant,Jude Law,Joseph Fiennes,Matt Damon,jego kumpel Ben, nowy Wickham (kto to w ogóle jest? :twisted: ),Tom Hollander.
Wesley Snipes jako Darcy, Shwarzeneger - pan Bennet, Bruce Willis - Collins Eric Bana - Darcy Justina Timberlake - Bingley,
Lohan - Lizzy, Anderson - pani Bennet, Patis Hilton - Jane, Elisha Cuthbert - ktokolwiek ot chociażby Lydia
Eric Bana nie jest jeszcze AÅ» TAK denny A Elishy Cuthbert chyba nie znam
Aha, i jeszcze Ursus z "Quo Vadis" powinien się znaleźć w naszej ekranizacji Może jako płk. Fitzwilliam? :twisted:
Eric Bana nie jest jeszcze AÅ» TAK denny A Elishy Cuthbert chyba nie znam
Chodziło mi bardziej o typ budowy
Chodzi o Kubackiego?
A ja dałabym pewnego bezimiennego aktora w pewnym bezimiennym filmie. Fajny kryminał australijsji, którego akcja dzieje się w czasach starożytnego Rzymu. TEN aktor grał Gockiego księcia, wziętego w dzieciństwie do niewoli.
Znalazłam
Chodziło mi o Wiek zdrady i Matthias'a Hues'a
http://media.bestprices.com/content/vhs/50/110451.jpg
A może jeszcze w mięśniowo-blond wersji P&P umieścimy gdzieś Hulka Hogana. Pasuje w obu kategoriach
Może jako pan Lucas?
A może jednak Iwona Guzowska jako Lizzy z Agnieszka Rylik w roli Jane?
Poprzednie panie mogłyby robić za siostrzyczki
Wesley Snipes jako Darcy, Shwarzeneger - pan Bennet, Bruce Willis - Collins Eric Bana - Darcy Justina Timberlake - Bingley,
Lohan - Lizzy, Anderson - pani Bennet, Patis Hilton - Jane, Elisha Cuthbert - ktokolwiek ot chociażby Lydia
Aine jesteś castingowcem z piekła rodem
Aine, Twoje pomysły zdają się nie mieć końca! Ja musiałabym się nieźle nagłowić, żeby cokolwiek wymyślić. A co do Hugh Jackmana, to ja go naprawdę lubię (jest bardzo męski!), i zagrał on kiedyś arystokratę w filmie "Kate i Leopold". Może nie było to rcydzieło, a ja wolę tego aktora z jednodniowym zarostem i w skórzanej kurtce z ćwiekami, niż we fraku i muszce, ale ostatecznie nie był taki zły jako szlachcic.