Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Ale to wielce pouczaj?ce i rozwijaj?ce do?wiadczenie dla nich b?dzie
?e alkohol mo?na tak delikatnie s?czy? w niewielkich ilo?ciach i ?e nie trzeba je?li si? nie chce. Matko Przed?u?ona, to? i przy male?stwach w ko?ciele ksi?dz wino pije i nie gorszy to maluczkich. Poza tym nieletnim trzeba jak?s alternatyw? uszykowa?
Dobra, ja si? ju? nie wtr?cam. Mnie tam nie b?dzie, róbta co chceta, tyle, ?e ja jako Matka P. umywam r?ce. Jak narozrabiacie to chyba b?d? musia?a zosta? Matk? Courage ?eby sobie z tym wszystkim poradzi? :-(
Ale to wielce pouczaj?ce i rozwijaj?ce do?wiadczenie dla nich b?dzie
![]()
?e alkohol mo?na tak delikatnie s?czy? w niewielkich ilo?ciach i ?e nie trzeba je?li si? nie chce. Matko Przed?u?ona, to? i przy male?stwach w ko?ciele ksi?dz wino pije i nie gorszy to maluczkich. Poza tym nieletnim trzeba jak?s alternatyw? uszykowa?
Ca?kowicie si? zgadzam, bo wyobra?cie sobie wypi? swoje pierwsze piwo lub tym podobne na swojej 18...jednym si? upijesz, bo i g?owa nieprzystosowana i nici z urodzin
Mnie zadna z tych miejscowosci nie satysfakcjonuje w 100% najbli?ej mi do Krakowa ale to te? zale?y od terminu.
Dyskusja zowu zastyg?a?
Kochane....ja tu nie wyrabiam z waszym tempem:-)
widze natomiast,?e Toru? si? przyj?? (w ofercie atrakcji mam te? przygotowan? wycieczk? w miejsce gdzie odkryto ptasi? gryp? - dla lubi?cych ekstremalne sytuacje:-)
Konkrety.Zdecydujmy o terminie,bo tu s?ysze co? o czerwcu,potem,?e sieprie?.Panny nieletnie - za Was to jak?? odpowiedzialno?? musimy bra??w ramach takiej wycieczki?POgada? z rodzicami zanim si? zdeklarujecie.
Noclegi:ja ?yc w Toruniu,ale swojego mieszkania nie mie?,jeno pokoik.My?l?,?e mo?na za?atwi? tanie noclegi,powiedzmy co? mi?dzy 15-25 z? doba,w wakacje dzia?a? b?d? akademiki to u?atwia spraw? noclegu.
Jedzonko:Mo?ecie przytaszczy? co tam chcecie,ale wtedy ju? zwalacie si? do mnie z tym majdanem,bo w ?adnej knajpeczce nie pozwol? nam tego zje??.
Czas:dzie? jest krótki,wi?c nale?y zdecydowa? co robimy...we?cie pod uwag?,?e z ?uku w centrum miasta nie mo?na szczela?....a filmów ogl?da? na polach...co? za co?.Ewnetualnie spotkanie dwudniowe.
Obecno??:zrobie sobie jak?? liste...najlepiej wy?lijcie na mojego maila wasze 'zg?oszenie' z danymi kontaktowymi,wtedy b?dzie ?atwiej nad wszystkim zapanowa?.
Toru?:rozumiem,?e nie pasuje wszystkim...no ale jak na chwil? obecn? innych propozycji to ja nie widze....
no ja te? mam takie pytanko...na ile panie chc? jecha??
Je?li o mnie chodzi to mysla?am o dwóch dniach z noclegiem w jakim? akademiku w okolicach lipca.
(I o ?uku my?la?am )
milej by?oby na d?u?ej...ale mnie to ?atwo mówi? w ko?cu b?de mia?a wakacje
ok,wybaczcie jak taka ostatnio rozbita chodze
piszcie na maila mariannaaa(at)tlen.pl
Z noclegami da si? co? pokombinowa?,mo?e po znajomych was rozlokowa?,si? obaczy!
Buziaki
ale czy te dwa dni to sobota niedziela...czy dodajecie do tego pi?tek wieczór?
mo?e by? i pi?tek...wiadomo,ró?ne odleg?o?ci...mo?e kto? b?dzie chcial przyjech?c wcze?niej,ja si? ch?tnie zaopiekuje:-)
koniec tematu?
koniec tematu?
Nie Margarett, ale w chwili obecnej wszelkie powa?ne plany to gadanie po pró?nicy. Pewnie wrócimy do niego w czerwcu, a teraz kontynuowanie chyba nie ma sensu. Za wszcze?cie. Mamy szkic, wst?pne plany, a reszt? dogra si? tu? przed wakacjami.
nom je?li kto? by mia? ochot? zorganizowa? cos w Olsztynie ( ewentualnie okolice) to ja sie na to ch?tnie pisze bo tak chwilowo nie bardzo mam mo?liwo?ci na dalsze podró?e
warmia, czy?by ten sam ?
No niestety - ja z okolic tego w Ma?opolsce.
Ja jestem z tego na Warmii, konkretnie z osiedla Pojezierze- dla Twojej wiadomo?ci, fryciu!
Ja jestem z tego na Warmii, konkretnie z osiedla Pojezierze- dla Twojej wiadomo?ci, fryciu!
No to dziewczyny - na kawk?!!!
Czego? tu nie rozumiem, po co ta ankieta jest? Czy te osoby, które g?osuj?, to si? deklaruj?? Bo je?li nie, to po co g?osuj?, a je?li tak, to po co dyskusje nad miejscami, do których niewiele osób ma zamiar pojecha???
Nie wiem czy sie deklaruj?.
Da?am ankiet? po to aby mniej wi?cej zorientowa? si? z ktorych czesci Polski jestesmy, gdzie ew. powinien si? oby? sabat globalny.
No to dziewczyny - na kawk?!!!
na kawke to mo?e nie bo nie lubi? ale na herbatk? ch?tnie
Mo?e by? i "cup of tea"!
jestem otwarta na wszelkie propozycje je?li tlyko czas pozwoli ( bo sk?ama?am troszke mieszkam w oklicach ale dojazd tozaden problem [/url]