Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Kurcze to wychodzi na to, ze spotkanie odbędzie się w Toruniu Super! Teraz pozostaje ustalić termin i gotowe!
[Ja chcę łuk i strzały 8) ]
Kochane no to proponuje cos a la lipiec sierpien.
Koniec czerwca/poczatek lipca to ja bede miala chyba obrone jakas wiec same rozumiecie nie dam rady.
Najlepsza pogoda wlasnie na przelomie lipca-sierpnia.Moze byc jeszcze wrzesien ale czesc fanatyczek ma wtedy już szkołę więc odpada.
łuk i szczały są u mnie w pokoju,może uda się załatwić dodatkowe ,nadprogramowe łuki.
Jak na spokojnie ustalimy sobie date to wtedy zalatwie sale i projektor do wyswietlania filmow.
Moze do tej pory pomyslcie nad dokladnym scenariuszem tego dnia,albo dni jak kto woli.Zbierzemy wszystkie propozycje i ułożymy to jakoś sensowanie.
Pozdrawiam ze strefy zapowietrzonej
A czy jest jakaś szansa abyście przygarnęły mnie do tego towarzystwa?
Scenariusz? Dokładny? A nie lepiej propozycje, a dalej isc na zywca?
A czy jest jakaś szansa abyście przygarnęły mnie do tego towarzystwa?
Myślę, że każdy kto jest na forum jest już w towarzystwie. Teraz trzeba miec tylko dobre chęci, kasę i czas.
Dobrze mówię siostry?
A jak! Dobrze prawisz, siostro!
O tak, Migotko, zgadzam się w całej rozciągłości!!!
W Toruniu podobał mi się np. Jazzgot (jeśli nie pomyliłam nazwy) i taki pub, który miał kilka pięter; mieściły się oba na Starówce.
Jazzgot...hmmm...to szczerez mowiac nie wiem czy pasuje do klimatu,ale troche fajnych knajpek jest.
Aine - nie chodzi o taki super dokladny scenariusz,ale warto zaplanowac co sie chce robic,bo nagle wyjdzie na to ze mamy tylko pol dnia a w planach luki,knajpy,filmy,muzyke, trzeba zdecydowac co i jak, a potem ewnetualne odstepstwa od planow robic,ale tak zeby nie zapanowal balagan.
No wiec w sumie mniej wiecej o to samo mi chodzi
Zebrać propozycje, tak aby było do wyboru, a potem po prostu zadecydujemy wspólnie. Bo np. może ktoś danego dnia nie chce iść do klubu (wzgledy religijne cy cuś), a kto inny szczelać z uku, a jeszcze kto inny... itd.
Georginia, Jazzgot zupełnie nie wpasowuje się w klimat takiego zjazdu, ale gdyby ktoś jeszcze chciał potańczyć, to jest jakieś miejsce. Poza tym, on mi się miło kojarzy.
Ale rzeczywiście jest już sporo planów i trzeba coś z tego wybrać.
Pasuje mi początek sierpnia, a co do ewentalnych propozycji spędzenia wolnego czasy, to raczej zdaję się na torunianki. Nie znam miasta i jego atracji, no może oprócz zabytków więc nic ciekawgo nie wniosę. Zgadzam się na wszystko, knajpy, tańce, strzelanie z łuku etc. Bo ja z natury spolegliwa jestem.
A tak poza tym to tak sie myślami zaangażowałam w ten zjazd, że aż mi sie przyśnił dziś w nocy. Nic nie zapamiętałam oprócz tego ,że przyjechała tylko Gosia, Alison i ja. I to chyba był jednak koszmarny sen!
Wiosny i lata podobno ma nie być tego roku.
Raczej mokra wczesna jesien. Osobiście jestem zachwycona
Temperatura może być, byleby nie padało. Fryzury nam sie popsują.
Tobie to wszystko jedno, bo masz kapturek.
A tak poza tym to tak sie myślami zaangażowałam w ten zjazd, że aż mi sie przyśnił dziś w nocy. Nic nie zapamiętałam oprócz tego ,że przyjechała tylko Gosia, Alison i ja. I to chyba był jednak koszmarny sen!
O jakże nam miło....
No to ja jestem zachwycona!! Niecierpię temperatury powyżej 20 stopni...
Przynajmniej nie czujÄ™ siÄ™ odosobniona w zachwytach nad tegorocznÄ… prognozÄ…
Kochane, co wy z tym słoneczkiem?! Fajne jest: można się opalić, witaminkę D pobrać itd. Choć powyżej 35 stopni to i ja wysiadam... :oops:
Widzę, ze znalazłam sie w klubie z doborowym towarzystwem
Nic nie zapamiętałam oprócz tego ,że przyjechała tylko Gosia, Alison i ja. I to chyba był jednak koszmarny sen!
Bardzo milo z Twojej strony :?
Przeprasza (tu nastepuje bicie w pierś aż huczy) mówiąc koszmarny sen miałam na myśli ilość czlonkiń zlotu, a nie ich jakość.
Dobra, dobra, nie tlumacz sie. Juz przepadlo! Alea acta est.
Widzę, ze znalazłam sie w klubie z doborowym towarzystwem
Dla odmiany - zgodnie z ostatnimi informacjami "Superexpressu" lato ma być upalne... Niestety.
marudzcie z ta pogodą...w kązde lato są i dni deszczowe i upalne,na spotkanie wole zdecydowanie słonce i pogode;-) dobra,bez deszczu.
To może zamiast o pogodzie, o kolejnych propozycje spedzenia czasu.Jakie filmy proponujecie do zobaczenia?
Tylko bez przesady bo przesiedzimy w zamknieciu caly dzien!:-)