Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
to ja tylko oficjalnie skladam prosbe o denaturat i reczniki papierowe ...
A ja b?d? le?e? w weekend w ?ó?eczku, sprawdza? kolokwia i p?aka?, ?e nie ma mnie we Wroc?awiu. Musz? tylko pilnowa?, ?eby nie narobi? mokrych plam na kartkach.
Bawcie si? dobrze i wy?lijcie mi pocztówk?
Mnie, niestety, te? nie b?dzie. Jeszcze do wczoraj liczy?em, ?e si? z niedzielnej roboty urw?/zamieni?, ale dzi? rano dowiedzia?em si?, ?e i jutro te? musz? "pracowa?". Z dwóch dni si? nie wywin?...
O tym, ?e naprawd? chcia?em przyjecha? niech ?wiadczy to, ?e w niedziel? chrze?niak ?ony ma 18-tk? i by?em gotów nie i??
Fringilla: Skoro jedziesz poci?giem, to ?atwo zaobserwujesz gdzie mieszkam. Pare km przed Koninem, po prawej stronie zobaczysz takie wielkie, z?ote có?: mieszkam obok
BAWCIE SI? DOBRZE!
Dione co Ty taka surowa? Ledwo si? semestr zacz?? a ty ju? z kolokwiami wypali?a??
Vasco napisał:
Fringilla: Skoro jedziesz poci?giem, to ?atwo zaobserwujesz gdzie mieszkam. Pare km przed Koninem, po prawej stronie zobaczysz takie wielkie, z?ote có?: mieszkam obok
Hm, wielkie z?ote cos? Brzmi interesuj?co, b?d? wypatrywa?
Dorfi napisał:
Dione co Ty taka surowa? Ledwo si? semestr zacz?? a ty ju? z kolokwiami wypali?a??
Bo to krótki przedmiot i zaraz si? zako?czy, a z czego? trzeba oceny wystawi?
Pozdrowienia dla Wroc?awia! Jak tam zlot?
A tak:
(Zdj?cie z dzisiejszego poranka. Od lewej: Loana, ja, Fanturia, Aine - schowana z ty?u - i Fringilla. W ?rodku mali d?entelmeni, którzy przybyli z Fanturi? i ca?y - prawie - czas dzielnie dotrzymywali damom towarzystwa w konwersacji
)
Co prawda wczorajsz? nock? w po?owie przespa?am (chora jestem! Dione, zarazi?a? mnie wirtualnie! ), ale dzi? od rana nadrabiam zaleg?o?ci... W tej chwili objedzone ciastem i opite likierem plotkujemy z Lo i Aine
Pozdrowienia dla wszystkich!
Ostatnio edytowany przez elbereth (2007-11-12 00:40:05)
Czuwamy! Mi?o by?o, jak wida? , dzi?kujemy za zdj?tko!
Buuuu!!!
A mnie tam nie ma!
Bawcie si? dobrze! Ja zaj??am si? czym? konkretnym i niektórzy znajd? w swoim mailu ma?? niespodziank?. Kto jeszcze mia?by na tak? niespodziank? ochot?, to prosz? adresik
No tak teraz wszelkie wirtualne katary, to b?dzie moja wina
Ostatnio edytowany przez Dione (2007-11-12 13:14:56)
Podrzucam kilka zdj?tek. Na razie przez imageshacka, a jak je upi?kni? w fotoszopie to wrzuc? na picase i wstawie linka
Pocz?tek wygl?da? tak... (oczywi?cie to wszystko soczki s?
)
no pi?knie... ?mia?o sobie poczyna?y?cie
Na pewno soczki, cho? ja preferuj? butelki po du?ych Kubusiach ;D
czy mnie sie wydaje, czy to nie wszystko...?
AineNiRigani napisał:
mam takie niejasne wrazenie ...
Nooo!!!!! Noooooooooooo!!!!!!
Co tam soczki. A jakie fajne krasnoludkowe kubeczki )
no, no nie ma jak dobry soczek w dobry towarzystwie ... to musia?o by? naprawd? udane spotkanie
wyjdzie moje lenistwo, ale zamiast si? wczytywa? i szuka? informacji zapytam wprost : co ile Wy si? tak fajnie integrujecie? jakie? sta?e terminy tych "sabatów" s?, czy spontanicznie jak ju? t?sknoty znie?? nie mo?ecie?
Ja by?am pierwszy raz i niestety spotkania poza Wroc?awiem odpadaj?.
Do tej pory spotka? nie by?o zbyt du?o, wi?c trudno tu mówi? o sta?ych terminach.