Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
A mo?e do Pszczyny...tam jest ?adny zameczek...i blisko Katowic...chocia? w ankiecie opowiedzia?am si? za Krakowem
mo?e Pozna?? ostatecznie mo?e by? Toru? albo Wa-wa
chcia?abym Was poznac
Lepiej do Pszczyny z Katowic ni? do Warszawy:)...a poza tym tam jest taki ?liczny park...
O czy spotkanie fanek utkn??o w jakim? martwym punkcie? Bo ja tu widz?, ?e dwie stolice - po po?owie s?
Lubi? takie spotkania osób internetowych (lub wirtualnych) :mrgreen:
b?d?my szczere..ka?dy chce zjazd tam gdzie mieszka bo to ?adna atrakcja t?uc si? po polskich drogach ;-)....jaki? kompromis musi by?....
Tyle, ?e ta Pszczyna z angielskim ogrodem to wcale nieg?upi pomys?. Mo?naby kiecki uszy? i paradowa? w strojach z epoki.
Tyle, ?e ta Pszczyna z angielskim ogrodem to wcale nieg?upi pomys?. Mo?naby kiecki uszy? i paradowa? w strojach z epoki.
8O chcesz wraca? do domu ambulansem?
Protestuj?!!! Urodziwa nie jestem (chuda za to tez nie) a w tej kiecce wygl?da?abym.............. :oops: co tu gada? nawet pastor Collins pad?by ra?ony ( o reszcie nie wspominaj?c)
W sumie ciekawa jestem jak by mi bylo w takiej sukni w jakiej Lizzy chodzila, z podwyzszonym stanem. Nigdy czegos podobnego nie mialam na sobie...
Pszczyna- jak najbardziej, Suknie- jak najbardziej tylko kto to zorganizuje??
A kto optowa? za Pszyczn?? ;-)
Ja moge zorganizowac w Toruniu i dodatkowo atrakcja,,,mozemy poszczelac z ?uku:-)
Mnie tam Toru? odpowiada, bo w nim jeszcze nie by?am
Chocia? ja jestem w zasadzie za ka?dym miejscem. Bo przecie? nie o miejsce tutaj tak naprawd? chodzi.
Zanim we?miemy si? do zjazdu globalnego, spotkajmy si? regionalnie. Mamy kilka Torunianek, kilka Ma?opolanek.
Ja mog? si? porwa? na Pszczyne i na Kraków, bo maj?c jeszcze 17 lat mam pewne ograniczenia...pod tym wzgl?dem chcia?abym ju? by? doros?a. Ale tyko pod tym
Ja moge zorganizowac w Toruniu i dodatkowo atrakcja,,,mozemy poszczelac z ?uku:-)
Jak dla mnie bomba!! Szczególnie ten ?uk Zawsze chcia?am spróbowa? strzelania. A i Toru? pi?kne miasto.
Zanim we?miemy si? do zjazdu globalnego, spotkajmy si? regionalnie. Mamy kilka Torunianek, kilka Ma?opolanek.
Ja co prawda nowa na forum, wi?c mo?e nie powinnam - alem uparta jak Lizzy, wi?c si? wypowiem :-)
Mo?e rzeczywi?cie, jak tylko troch? ?niegi zejd?, np. pod koniec marca, zorganizowa? jako? spotkania regionalne? My?l?, ?e mog?oby by? wspaniale. Pszczyna jest dobrym pomys?em (mieszkam rzut beretem), ale chyba najlepiej pó?n? wiosn?, kiedy b?dzie zielono, wtedy mo?na si? poczu? jak w Pemberley ;-) Wiosn? wcze?niejsz? chyba najlepszy by?by Kraków na spotkanie "grupy Po?udnie". To mo?e ustalmy jaki? konkretny termin, np. jaki? dzie? weekendowy, na tyle odleg?y, ?eby ka?dy móg? dopasowa? plany - mo?e by za miesi?c?
Czy musi to by? tak szybko?? Najwa?niejsze ?eby to by?o dobrze zorganizowane, a je?eli chodzi o Pszczyn? to mo?na bt tam pojecha? w d?ugi weekend majowy
Czy musi to by? tak szybko?? Najwa?niejsze ?eby to by?o dobrze zorganizowane, a je?eli chodzi o Pszczyn? to mo?na bt tam pojecha? w d?ugi weekend majowy
Takie wczesnowiosenne spotkanie, my?l?, nie mia?oby jakiej? szczególnej oprawy, szczególne by?oby to, ?e si? spotykamy - tak po prostu, ewentualnie mo?na po??czy? to z jakim? seansem filmowym czy pysznym jedzeniem w knajpce. Potem mo?na zorganizowa? co? bardziej wyrafinowanego ;-) Co do d?ugiego weekendu - sporo osób ma zazwyczaj w tym terminie ró?ne plany rodzinne itd., nie wiem, czy ta data jest odpowiednia.
A mo?e pierwszego dnia wiosny
I b?dziemy topi? razem Marzann??
tylko b?dziemy musia?y uwa?a? ?eby si? same nie potopi?
No kochane sama nie wiem,kto ma ochote przybyc do Torunia to zapraszam,jestem tu calym rokiem.
?uki s? tradycyjne,?adne sportowe badziewie tylko tradycyjne longbowy angielskie:-))) strzelamy na fortach w pieknych okolicznosciach fauny i byz moze flory.
Jesli ktos chetny prosze o zapisy.Ja jestem zaprawiony organizator wiec jeszcze moge zaoferowac wiecej rozrywek....np pokaz filmow na 'duzym'ekranie , pianoforte na zywo z adekwatnym repertuarem....szalenstwo no nie?:-)
do Torunia - a po ?ab?dziu dostaniemy? I po kocie? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No ale przy takich atrakcjach, to ja na ten Toru? jak najbardziej si? pisze
noclegi od 17 z? w gór? oczywi?cie jak?s partie uczestniczek jestem w stanie przenocowa?.
Eeeee z ?ab?dziami dajcie spokój co was ta ptasia grypa obchodzi...ptaki jeste?cie?;-)