Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Proponuje listopad - na tyle daleki termin, ze wszyscy zdaza sie przygotowac. Bo sierpien juz mamy i nie wiadomo, ile ludzi ma wolne (a Mike jeszcze mieszkania nie urzadzil), we wrzesniu przez pierwsza polowe mozemy sie spotkac, potem ja wyjezdzam i wracam chyba wtedy, kiedy Aine wyjezdza, wiec koniec pazdziernika-listopad powinny byc dobrymi terminami. Co Wy na to?
Jak na razie pasuje. Powoli urabiam m??a. Póki daleko do wyjazdu to si? zgodzi?. Zobaczymy co b?dzie mówi? w pa?dzierniku
U mnie wrzesie? odpada. Najpierw mam sympozjum, potem organizacj? wystawy (na któr? po raz kolejny zapraszam - nocleg si? te? jaki? zakombinuje ) i ju? praktycznie koniec miesi?ca. A pa?dziernik i listopad mi pasuj?, tylko w pa?dzierniku 19-21 jestem na konferencji i jeszcze 26-tego ale nie jestem pewna czy to mia?o by? w pa?dzierniku czy listopadzie (ale ja naprawd? nie jestem a? tak roztrzepana, to szefowa nie byli pewni i powie mi, kiedy sobie przypomni
)
Jesli mamy wstepny termin pazdziernik/listopad - ja sie dostosuje juz do reszty. I mysle ze znajdziemy jakis wspolny termin.
Dorfi, KONIECZNIE przyjedz. Bedziem razem w pociagu siedziec
Nam, jak Lizzy, pogoda nie straszna, ?eby sobie wycieczk? urz?dzi?
To mo?e juz date ustalimy? Ja proponuj? 9-11 listopada.
Co Wy na to?
Dziewcz?ta, zg?asza? si?! I kawalerowie tako?!
Komu pasuje WROC?AW, 09-11 LISTOPADA 2007 (pt.-niedz.)? W planie zwiedzanie miasta, ob?eranie si? ciastem domowej roboty, herbatka w porcelanowym serwisie, seans filmowy i ploteczki do rana. Firma zapewnia nocleg i przewodników-amatorów. Dobra zabawa gwarantowana!
EDIT: Uwaga! Zmiana planów! Nowa proponowana data to 16-18 listopada 2007 (9-11 odpada, o czym ni?ej)
EDIT II: Zmiana zmiany planów, czyli powrót do starej daty (9-11.11.07) Chyba ju? ostatecznie
Ostatnio edytowany przez elbereth (2007-09-28 10:27:49)
No to ja siem piszem... szczególnie na mysl o tym ciachu ... D
Poniewa? 11 to ?wi?to, wi?c jest wielce prawdopodobne, ?e nie u?o?? mi wtedy zaj??. Tak wi?c ja si? pisz?, ale na 80%.
Ale JLo! 9-11 listopada jest Baka! O_o
Naprawde??? Kurcze, zapomnialam.
Elbereth, dziewczyny, sorki, musimy przelozyc w takim razie, bo nas nie bedzie. Tzn zapraszamy fanow mangi&anime na konwent, ale nie damy rady byc na dwoch imprezach na raz. To w takim razie 16-18 listopada. Co Wy na to? Pasuje?
Proponowalabym jeszcze 1-4 listopada, ale wiem, ze ludzie jezdza po grobach, wiec zwykle nie maja czasu.
Elbereth, zmien prosze date u siebie w poscie, co? Zeby sie ludziom nie mylilo .Dziekuje!
Ostatnio edytowany przez Loana (2007-08-17 11:57:47)
Zrobione szefowo!
Yes, Ma'am. ;-P
A na konwent zapraszam. Bede mial wyklad. A nawet cztery. ;-P
Na dzien dzisiejszy mowie - tak.
11 jestem pewna, ale 16-18 - juz nie na 100% Powiedzmy 80-90%
Dziewczyny, nie chcia?abym wyj?? na jak?? niezdecydowan? idiotk?, ale wstrzymajmy si? jeszcze chwil? z ustalaniem daty, poniewa? dosz?y do mnie wiadomo?ci, ?e konwent zosta? przesuni?ty! Ma by? w pa?dzierniku. W zwi?zku z tym data 9-11 listopada pozosta?aby wolna i mog?yby?my zrobi? wtedy zjazd, zw?aszcza, ?e wi?kszo?ci pasuje.
Prosz? o kilka dni zw?oki, dowiem si?, jak wygl?da sprawa z konwentem i je?li naprawde b?dzie w pa?dzierniku, to proponuj? wróci? do daty 9-11. Przepraszam za zamieszanie, naprawd? nie jest umy?lne -_-'.
Loano , Dziubek, to? jeszcze czas jest i w daty mo?emy interweniowac
Najwa?niejsze, ?e miesiac jest ustalony, to juz jest jakas przyblizona data ...
Na listopad to mo?ecie mnie w ciemno na li?cie umie?ci?. Na g?owie stan?, ale b?d?
16-18 nie wiem czy b?d? mog?a. Mog? mie? zaj?cia na zaocznych. Dowiem si? o tym dopiero na pocz?tku pa?dziernika. Tak wi?c na dzisiaj ani nie mówi? "tak" ani nie mówi? "nie". Ale mo?e faktycznie najlepiej jeszcze troszeczk? wstrzyma? si? z ustalaniem dok?adnej daty.
Dziewczyny, znowu zmiana daty - a dok?adniej mówi?c powrót do starej. Czyli spotkanie planujemy na 9-11 listopada!!!
Konwent jest 6-8 pazdziernika, wiec nic nie stoi nam na przeszkodzie, zeby zrobic w litopadzie zlot .
to ja rozpoczn? list?...
Loana, a masz jaki? namiary na noclegi we Wroc?awiu?
Tak, mam namiar . B?dziecie wszystkie nocowa?y u Mikeusza w jego ?wie?o wyremontowanym 5-pokojowym mieszkanku (bez mebli, ale nie mo?na mie? wszystkiego
). W??cznie ze mn?
. Mike ju? si? nieopatrznie zgodzi? przyj?? nas wszystkie - b?dzie niez?a zabawa!!!
He he, czyli zgodnie z zasad? pani Bennet i innych materialistek, Mike - jako posiadacz czegos do rozmno?enia (w tym przypadku maj?tku ) - stanowi dobr? parti?
To mo?e to jednak troche ryzykowne jest nas go?ci?
zali na ?rodek listopada to ja prawie na pewno si? mog? zapisa?. Je?li mo?na oczywi?cie