Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Proponuje listopad - na tyle daleki termin, ze wszyscy zdaza sie przygotowac. Bo sierpien juz mamy i nie wiadomo, ile ludzi ma wolne (a Mike jeszcze mieszkania nie urzadzil), we wrzesniu przez pierwsza polowe mozemy sie spotkac, potem ja wyjezdzam i wracam chyba wtedy, kiedy Aine wyjezdza, wiec koniec pazdziernika-listopad powinny byc dobrymi terminami. Co Wy na to?
Jak na razie pasuje. Powoli urabiam męża. Póki daleko do wyjazdu to się zgodził. Zobaczymy co będzie mówił w październiku
U mnie wrzesień odpada. Najpierw mam sympozjum, potem organizację wystawy (na którą po raz kolejny zapraszam - nocleg się też jakiś zakombinuje ) i już praktycznie koniec miesiąca. A październik i listopad mi pasują, tylko w październiku 19-21 jestem na konferencji i jeszcze 26-tego ale nie jestem pewna czy to miało być w październiku czy listopadzie (ale ja naprawdę nie jestem aż tak roztrzepana, to szefowa nie byli pewni i powie mi, kiedy sobie przypomni )
Jesli mamy wstepny termin pazdziernik/listopad - ja sie dostosuje juz do reszty. I mysle ze znajdziemy jakis wspolny termin.
Dorfi, KONIECZNIE przyjedz. Bedziem razem w pociagu siedziec
Nam, jak Lizzy, pogoda nie straszna, żeby sobie wycieczkę urządzić
To może juz date ustalimy? Ja proponuję 9-11 listopada.
Co Wy na to?
Dziewczęta, zgłaszać się! I kawalerowie takoż!
Komu pasuje WROCłAW, 09-11 LISTOPADA 2007 (pt.-niedz.)? W planie zwiedzanie miasta, obżeranie się ciastem domowej roboty, herbatka w porcelanowym serwisie, seans filmowy i ploteczki do rana. Firma zapewnia nocleg i przewodników-amatorów. Dobra zabawa gwarantowana!
EDIT: Uwaga! Zmiana planów! Nowa proponowana data to 16-18 listopada 2007 (9-11 odpada, o czym niżej)
EDIT II: Zmiana zmiany planów, czyli powrót do starej daty (9-11.11.07) Chyba już ostatecznie
Ostatnio edytowany przez elbereth (2007-09-28 10:27:49)
No to ja siem piszem... szczególnie na mysl o tym ciachu ... D
Ponieważ 11 to święto, więc jest wielce prawdopodobne, że nie ułożą mi wtedy zajęć. Tak więc ja się piszę, ale na 80%.
Ale JLo! 9-11 listopada jest Baka! O_o
Naprawde??? Kurcze, zapomnialam.
Elbereth, dziewczyny, sorki, musimy przelozyc w takim razie, bo nas nie bedzie. Tzn zapraszamy fanow mangi&anime na konwent, ale nie damy rady byc na dwoch imprezach na raz. To w takim razie 16-18 listopada. Co Wy na to? Pasuje?
Proponowalabym jeszcze 1-4 listopada, ale wiem, ze ludzie jezdza po grobach, wiec zwykle nie maja czasu.
Elbereth, zmien prosze date u siebie w poscie, co? Zeby sie ludziom nie mylilo .Dziekuje!
Ostatnio edytowany przez Loana (2007-08-17 11:57:47)
Zrobione szefowo!
Yes, Ma'am. ;-P
A na konwent zapraszam. Bede mial wyklad. A nawet cztery. ;-P
Na dzien dzisiejszy mowie - tak.
11 jestem pewna, ale 16-18 - juz nie na 100% Powiedzmy 80-90%
Dziewczyny, nie chciałabym wyjść na jakąś niezdecydowaną idiotkę, ale wstrzymajmy się jeszcze chwilę z ustalaniem daty, ponieważ doszły do mnie wiadomości, że konwent został przesunięty! Ma być w październiku. W związku z tym data 9-11 listopada pozostałaby wolna i mogłybyśmy zrobić wtedy zjazd, zwłaszcza, że większości pasuje.
Proszę o kilka dni zwłoki, dowiem się, jak wygląda sprawa z konwentem i jeśli naprawde będzie w październiku, to proponuję wrócić do daty 9-11. Przepraszam za zamieszanie, naprawdę nie jest umyślne -_-'.
Loano , Dziubek, toż jeszcze czas jest i w daty możemy interweniowac
Najważniejsze, że miesiac jest ustalony, to juz jest jakas przyblizona data ...
Na listopad to możecie mnie w ciemno na liście umieścić. Na głowie stanę, ale będę
16-18 nie wiem czy będę mogła. Mogę mieć zajęcia na zaocznych. Dowiem się o tym dopiero na początku października. Tak więc na dzisiaj ani nie mówię "tak" ani nie mówię "nie". Ale może faktycznie najlepiej jeszcze troszeczkę wstrzymać się z ustalaniem dokładnej daty.
Dziewczyny, znowu zmiana daty - a dokładniej mówiąc powrót do starej. Czyli spotkanie planujemy na 9-11 listopada!!!
Konwent jest 6-8 pazdziernika, wiec nic nie stoi nam na przeszkodzie, zeby zrobic w litopadzie zlot .
to ja rozpocznÄ™ listÄ™...
Loana, a masz jakiś namiary na noclegi we Wrocławiu?
Tak, mam namiar . Będziecie wszystkie nocowały u Mikeusza w jego świeżo wyremontowanym 5-pokojowym mieszkanku (bez mebli, ale nie można mieć wszystkiego ). Włącznie ze mną . Mike już się nieopatrznie zgodził przyjąć nas wszystkie - będzie niezła zabawa!!!
He he, czyli zgodnie z zasadą pani Bennet i innych materialistek, Mike - jako posiadacz czegos do rozmnożenia (w tym przypadku majątku ) - stanowi dobrą partię
To może to jednak troche ryzykowne jest nas gościć
zali na środek listopada to ja prawie na pewno się mogę zapisać. Jeśli można oczywiście