Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
to już nas dwie
mi obojętne który oryginał wezmę,
Ale organizacyjnie: ja nie mam możliwości nagrywania, więc może przyłączy się ktoś dysponujący sprzętem i czasem.
Pienądze (z doliczeniem pracy, płyt , amortyzacji) mogę przelać na konto .
Najlepiej, żeby zamówienie złożyła ta osoba, która mogłaby przegrać. 8)
Kochane, ja tylko przypominam o Å‚amaniu prawa autorskiego. A wy tak jawnie, kawa na Å‚awÄ™ na publicznym forum.
Przeciez w prawie autorskim jest zdaje sie passus o mozliwosci zrobienia kopii dla przyjaciol czy rodziny
na razie nikt nic nie złamał, ale może w pogaduchowni?
Aine czuwa nad nami
Proponuje czat, albo GG. Zmiana działu na forum publicznym, na inny dział forum publicznego to chyba nie do końca to, no nie?
Tak na marginesie - mnie kiedyÅ› radzono w tej sprawie, a dobre rady przekazujÄ™ dalej.
Proponuje czat, albo GG. Zmiana działu na forum publicznym, na inny dział forum publicznego to chyba nie do końca to, no nie?
ale w stosunku do ogłoszeń pogaduchy sa już tylko dla zainteresowanych-zalogowanych,
chociaż to nie wielka przeszkoda w naszej wielkiej, kochającej się rodzinie
Kochana, wglad na forum majÄ… niezarejestrowani. Å‚amanie prawa, to Å‚amanie prawa.
Kochana, wglad na forum majÄ… niezarejestrowani. Å‚amanie prawa, to Å‚amanie prawa.
Wiem ale dzięki za troskę o nasze "morale"
Miło pomyśleć, że nawet Ty, boska istoto, dajesz się czasem sprowokować
Nie czasem a czesto. A gdyby przez nasza glupote zlikwidowano forum i strone - brrr. nawet nie chce o tym myśleć
tak ma wyglądać
Wygląda nieźle. Fajna byłaby taka kolekcja w domciu, ale cena faktycznie szok.
ale większość z was to raczej kobiety niezależne...jak ja powiem rodzicom, żeby dali mi dwie stówki czy trzy na filmy to wsadzą mnie do pokoju o białych,materacykowatych ścianach
Dziasiaj byłam w MediaMarkt zapytać czy jest już ten 6-pak ( przecież miał być w marcu). Oni tam nie wiedzą kto to jest JA , a o filmach też pierwsze słyszą.
Pozdrawiam
Napisałam maila do tej firmy - odpisali żeby sie z nimi kontaktować pod koniec marca
Zaraz, zaraz, ale nie wiadomo jakies sa to wersje, z ktorych lat .
Może się myle, ale na okładce widzi mi się P&P z '80 r.
Ale - niestety - w trailerze są migawki z "Dumy" z 1995. Tak więc chyba znowu trzeba będzie się obejść smakiem.
Zaraz, zaraz, ale nie wiadomo jakies sa to wersje, z ktorych lat .
Może się myle, ale na okładce widzi mi się P&P z '80 r.
Ale - niestety - w trailerze są migawki z "Dumy" z 1995. Tak więc chyba znowu trzeba będzie się obejść smakiem.
No właśnie...na stronie Epelpol jest jakiś trailer...ja niestety nie moge go obejrzec - nie mam czegos zainstalowanego na kompie. Jesli ktoras z was go obejrzy...powiedzcie jakie filmy prezentuja i z ktorego roku?? :
W trailerze sÄ… zdjÄ…tka z D&U z CF .
I piszą, teraz że od kwietnia w sprzedaży ...
Znalazłam tą samą kolekcję w Amazon. W wersji anglojęzycznej wszystkie seriale są z lat 80-tych. Również Duma... Koszt to 45$ - z promocji 8O .
http://www.amazon.com/gp/product/B00024 … &n=130
Nie wiecie jak nasze polskie wydanie? Czy poza trailerem są jakieś nowe informacje? W końcu już koniec marca się zbliża
Nie wiecie jak nasze polskie wydanie? Czy poza trailerem są jakieś nowe informacje? W końcu już koniec marca się zbliża
na trailerze napisane w sprzedazy od kwietnia - jeszcze tydzień i będzie wiadoma choć cena
CytujÄ™ odpowiedz z Eplepola (czy jak mu tam) wydawcy serii wedle JA:
Witam,
"Kolekcja bedzie dostepna w polowie kwietnia w duzych marketach, Empiku,
Media Markt, cena ok 200pln
pozdrawiam
Epelpol Distribution"
no teraz juz jest połowa kwietnia...
jak tak dalej pójdzie to sobie zazyczę na dzień matki
I ciekawam co to znaczy około 200? (tak bardziej 240 czy 170)
Raczej ta pierwsza kwota milosz...
Ha, a ja sobie zażyczę na Dzień Dziecka... :twisted:
Mnie tylko zostaje... Dzień Ojca?
A Dzień Nauczyciela Aine?