Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
to ju? nas dwie
mi oboj?tne który orygina? wezm?,
Ale organizacyjnie: ja nie mam mo?liwo?ci nagrywania, wi?c mo?e przy??czy si? kto? dysponuj?cy sprz?tem i czasem.
Pien?dze (z doliczeniem pracy, p?yt , amortyzacji) mog? przela? na konto .
Najlepiej, ?eby zamówienie z?o?y?a ta osoba, która mog?aby przegra?. 8)
Kochane, ja tylko przypominam o ?amaniu prawa autorskiego. A wy tak jawnie, kawa na ?aw? na publicznym forum.
Przeciez w prawie autorskim jest zdaje sie passus o mozliwosci zrobienia kopii dla przyjaciol czy rodziny
na razie nikt nic nie z?ama?, ale mo?e w pogaduchowni?
Aine czuwa nad nami
Proponuje czat, albo GG. Zmiana dzia?u na forum publicznym, na inny dzia? forum publicznego to chyba nie do ko?ca to, no nie?
Tak na marginesie - mnie kiedy? radzono w tej sprawie, a dobre rady przekazuj? dalej.
Proponuje czat, albo GG. Zmiana dzia?u na forum publicznym, na inny dzia? forum publicznego to chyba nie do ko?ca to, no nie?
ale w stosunku do og?osze? pogaduchy sa ju? tylko dla zainteresowanych-zalogowanych,
chocia? to nie wielka przeszkoda w naszej wielkiej, kochaj?cej si? rodzinie
Kochana, wglad na forum maj? niezarejestrowani. ?amanie prawa, to ?amanie prawa.
Kochana, wglad na forum maj? niezarejestrowani. ?amanie prawa, to ?amanie prawa.
Wiem ale dzi?ki za trosk? o nasze "morale"
Mi?o pomy?le?, ?e nawet Ty, boska istoto, dajesz si? czasem sprowokowa?
Nie czasem a czesto. A gdyby przez nasza glupote zlikwidowano forum i strone - brrr. nawet nie chce o tym my?le?
tak ma wygl?da?
Wygl?da nie?le. Fajna by?aby taka kolekcja w domciu, ale cena faktycznie szok.
ale wi?kszo?? z was to raczej kobiety niezale?ne...jak ja powiem rodzicom, ?eby dali mi dwie stówki czy trzy na filmy to wsadz? mnie do pokoju o bia?ych,materacykowatych ?cianach
Dziasiaj by?am w MediaMarkt zapyta? czy jest ju? ten 6-pak ( przecie? mia? by? w marcu). Oni tam nie wiedz? kto to jest JA , a o filmach te? pierwsze s?ysz?.
Pozdrawiam
Napisa?am maila do tej firmy - odpisali ?eby sie z nimi kontaktowa? pod koniec marca
Zaraz, zaraz, ale nie wiadomo jakies sa to wersje, z ktorych lat .
Mo?e si? myle, ale na ok?adce widzi mi si? P&P z '80 r.
Ale - niestety - w trailerze s? migawki z "Dumy" z 1995. Tak wi?c chyba znowu trzeba b?dzie si? obej?? smakiem.
Zaraz, zaraz, ale nie wiadomo jakies sa to wersje, z ktorych lat .
Mo?e si? myle, ale na ok?adce widzi mi si? P&P z '80 r.
Ale - niestety - w trailerze s? migawki z "Dumy" z 1995. Tak wi?c chyba znowu trzeba b?dzie si? obej?? smakiem.
No w?a?nie...na stronie Epelpol jest jaki? trailer...ja niestety nie moge go obejrzec - nie mam czegos zainstalowanego na kompie. Jesli ktoras z was go obejrzy...powiedzcie jakie filmy prezentuja i z ktorego roku?? :
W trailerze s? zdj?tka z D&U z CF .
I pisz?, teraz ?e od kwietnia w sprzeda?y ...
Znalaz?am t? sam? kolekcj? w Amazon. W wersji angloj?zycznej wszystkie seriale s? z lat 80-tych. Równie? Duma... Koszt to 45$ - z promocji 8O .
http://www.amazon.com/gp/product/B00024 … &n=130
Nie wiecie jak nasze polskie wydanie? Czy poza trailerem s? jakie? nowe informacje? W ko?cu ju? koniec marca si? zbli?a
Nie wiecie jak nasze polskie wydanie? Czy poza trailerem s? jakie? nowe informacje? W ko?cu ju? koniec marca si? zbli?a
na trailerze napisane w sprzedazy od kwietnia - jeszcze tydzie? i b?dzie wiadoma cho? cena
Cytuj? odpowiedz z Eplepola (czy jak mu tam) wydawcy serii wedle JA:
Witam,
"Kolekcja bedzie dostepna w polowie kwietnia w duzych marketach, Empiku,
Media Markt, cena ok 200pln
pozdrawiam
Epelpol Distribution"
no teraz juz jest po?owa kwietnia...
jak tak dalej pójdzie to sobie zazycz? na dzie? matki
I ciekawam co to znaczy oko?o 200? (tak bardziej 240 czy 170)
Raczej ta pierwsza kwota milosz...
Ha, a ja sobie za?ycz? na Dzie? Dziecka... :twisted:
Mnie tylko zostaje... Dzie? Ojca?
A Dzie? Nauczyciela Aine?