Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteÅ› zalogowany.
to już nas dwie
mi obojętne który oryginał wezmę,
Ale organizacyjnie: ja nie mam możliwości nagrywania, więc może przyłączy się ktoś dysponujący sprzętem i czasem.
Pienądze (z doliczeniem pracy, płyt , amortyzacji) mogę przelać na konto .
Najlepiej, żeby zamówienie złożyła ta osoba, która mogłaby przegrać. 8)
Kochane, ja tylko przypominam o łamaniu prawa autorskiego. A wy tak jawnie, kawa na ławę na publicznym forum.
Przeciez w prawie autorskim jest zdaje sie passus o mozliwosci zrobienia kopii dla przyjaciol czy rodziny ![]()
na razie nikt nic nie złamał, ale może w pogaduchowni?
Aine czuwa nad nami ![]()
Proponuje czat, albo GG. Zmiana działu na forum publicznym, na inny dział forum publicznego to chyba nie do końca to, no nie? ![]()
Tak na marginesie - mnie kiedyÅ› radzono w tej sprawie, a dobre rady przekazujÄ™ dalej.
Proponuje czat, albo GG. Zmiana działu na forum publicznym, na inny dział forum publicznego to chyba nie do końca to, no nie?
ale w stosunku do ogłoszeń pogaduchy sa już tylko dla zainteresowanych-zalogowanych,
chociaż to nie wielka przeszkoda w naszej wielkiej, kochającej się rodzinie ![]()
Kochana, wglad na forum mają niezarejestrowani. łamanie prawa, to łamanie prawa.
Kochana, wglad na forum mają niezarejestrowani. łamanie prawa, to łamanie prawa.
Wiem ale dzięki za troskę o nasze "morale"
Miło pomyśleć, że nawet Ty, boska istoto, dajesz się czasem sprowokować ![]()
Nie czasem a czesto. A gdyby przez nasza glupote zlikwidowano forum i strone - brrr. nawet nie chce o tym myśleć
tak ma wyglądać ![]()
Wygląda nieźle. Fajna byłaby taka kolekcja w domciu, ale cena faktycznie szok. ![]()
ale większość z was to raczej kobiety niezależne...jak ja powiem rodzicom, żeby dali mi dwie stówki czy trzy na filmy to wsadzą mnie do pokoju o białych,materacykowatych ścianach
Dziasiaj byłam w MediaMarkt zapytać czy jest już ten 6-pak ( przecież miał być w marcu). Oni tam nie wiedzą kto to jest JA , a o filmach też pierwsze słyszą.
Pozdrawiam
Napisałam maila do tej firmy - odpisali żeby sie z nimi kontaktować pod koniec marca ![]()
Zaraz, zaraz, ale nie wiadomo jakies sa to wersje, z ktorych lat .
Może się myle, ale na okładce widzi mi się P&P z '80 r.
Ale - niestety - w trailerze są migawki z "Dumy" z 1995. Tak więc chyba znowu trzeba będzie się obejść smakiem.
Zaraz, zaraz, ale nie wiadomo jakies sa to wersje, z ktorych lat .
Może się myle, ale na okładce widzi mi się P&P z '80 r.
Ale - niestety - w trailerze są migawki z "Dumy" z 1995. Tak więc chyba znowu trzeba będzie się obejść smakiem.
No właśnie...na stronie Epelpol jest jakiś trailer...ja niestety nie moge go obejrzec - nie mam czegos zainstalowanego na kompie. Jesli ktoras z was go obejrzy...powiedzcie jakie filmy prezentuja i z ktorego roku?? : ![]()
W trailerze sÄ… zdjÄ…tka z D&U z CF .
I piszą, teraz że od kwietnia w sprzedaży ...
Znalazłam tą samą kolekcję w Amazon. W wersji anglojęzycznej wszystkie seriale są z lat 80-tych. Również Duma...
Koszt to 45$ - z promocji 8O .
http://www.amazon.com/gp/product/B00024 … &n=130
Nie wiecie jak nasze polskie wydanie? Czy poza trailerem są jakieś nowe informacje? W końcu już koniec marca się zbliża ![]()
Nie wiecie jak nasze polskie wydanie? Czy poza trailerem są jakieś nowe informacje? W końcu już koniec marca się zbliża
na trailerze napisane w sprzedazy od kwietnia - jeszcze tydzień i będzie wiadoma choć cena ![]()
CytujÄ™ odpowiedz z Eplepola (czy jak mu tam) wydawcy serii wedle JA:
Witam,
"Kolekcja bedzie dostepna w polowie kwietnia w duzych marketach, Empiku,
Media Markt, cena ok 200pln
pozdrawiam
Epelpol Distribution"
no teraz juz jest połowa kwietnia...
jak tak dalej pójdzie to sobie zazyczę na dzień matki
I ciekawam co to znaczy około 200? (tak bardziej 240 czy 170)
Raczej ta pierwsza kwota milosz...
Ha, a ja sobie zażyczę na Dzień Dziecka... :twisted:
Mnie tylko zostaje... Dzień Ojca?
A Dzień Nauczyciela Aine? ![]()