Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Kurcz?, podejrzewam, ?e cenowo nie b?dzie "mi?o"... Ale ja ju? zbieram kas? - musz? mie? ten zestaw. Po prostu musz?.
Ja te? zbieram ju? kas?... Bo to jest pozycja która MUSI BY? w moim domu
I w moim. Zwlaszcza ze nigdy nie widzialam seriali BBC, a niezwykle mi zalezy.
Jadk dotad ogladalam tylko "P&P" z '05 i "Mansfield Park" z 99.
Jesli ktos bylby zainteresowany filmem nr 2, to jestem gotowa pogwalcic prawa autorskie tworcow filmu i przeslac kopie
Zaraz, zaraz, ale nie wiadomo jakies sa to wersje, z ktorych lat .
Zaraz, zaraz, ale nie wiadomo jakies sa to wersje, z ktorych lat .
Mo?e si? myle, ale na ok?adce widzi mi si? P&P z '80 r.
Tzn co pozostaje nie jasne? Podalam informacje ze Mansfield Park to ekranizacja z 1999 roku.
W role Fanny Price wcielila sie Frances O'Connor. Tata kupil mi ten film na dvd.
Tzn co pozostaje nie jasne? Podalam informacje ze Mansfield Park to ekranizacja z 1999 roku.
W role Fanny Price wcielila sie Frances O'Connor. Tata kupil mi ten film na dvd.
Gosi chyba chodzi?o ogólnie o seriale BBC. Których by?o kilka.
Niektorych wersji chyba nie znam, patrzac na okladke.
... no a Mansfield to pe?nometra?owka.
Bardzo ladny film zreszta Ogladalam go juz kilkakrotnie. Nie moze sie jednak rownac z P&P ktorej z niecierpliwoscia wyczekuje
Ale zostawilam posta w ogloszeniu na forum, wiec moze odezwie sie ktos kto moglby mi poczta film przeslac
Juz kiedys otrzymalam w ten sposob plyte i sama wielokrotnie wysylalam
Bardzo ladny film zreszta
Ogladalam go juz kilkakrotnie. Nie moze sie jednak rownac z P&P ktorej z niecierpliwoscia wyczekuje
Ale zostawilam posta w ogloszeniu na forum, wiec moze odezwie sie ktos kto moglby mi poczta film przeslac
Juz kiedys otrzymalam w ten sposob plyte i sama wielokrotnie wysylalam
Skontaktuj si? ze mn? na GG
Dzwoni?am przed chwila do Epelpol...ach ta moja niecierpliwosc. Pytalam kiedy beda filmy wydane. Oto odpowiedz jaka otrzymalam.
Trwaja rozmowy z Mango, aby mozna je bylo kupic wysylkowo, a dopiero po kilku m-cach trafia filmy do sklepow....
No nie, tylko nie Mango Telezakupy
Ale mia?abym frajd? widz?c w Mango reklamowane takie filmy! Mo?e kto? fajny by je zachwala?, np. Beata Tyszkiewicz albo Gra?yna Szapo?owska (w "Panu Tadeuszu" wyst?powa?a w strojach z epoki!)? Sama nie wiem, jak mog?oby to wygl?da??
Mo?e kto? fajny by je zachwala?, np. Beata Tyszkiewicz albo Gra?yna Szapo?owska
Watpie zeby one chcialy sie sprzedac Mango
Co prawda, to prawda...
A czemu nie- wielu aktorów zagra?o dla sporej kasy w reklamówkach, a rachunki przeciez trzeba p?aci?
Witam!
Wczoraj dzwoni?am do Epelpol i pyta?am o szczegó?y. Szczegó?ów nie znaj? . Pracownik powiedzia? , ?e prawdopodobnie w marcu b?dzie mo?na kupi? w MediaMarkt. Ceny w marketach nie znaj?, natomiast kto jest zdecydowany , mo?e zamówi? bezpo?rednio w Epelpol cena 199 z?. Dla mnie to jednak zdecydowanie za drogo.
Pozdrawiam.
czyli jednym s?owem: Oni tam sami nic nie wiedza :-) co osoba to inne zdanie.
A je?li chodzi o cen?, to jest to sporo, ale ja w?a?nie takiej ceny si? spodziewa?am. Tylko ?e je?li u nich b?dzie ten zestaw kosztowa? prawie 200 z?. to w sklepach pewnie 270-300. A to juz stanowczo za du?o.
Gotka - witam Ci? serdecznie. Jestem tu nowa. Mam pro?be , mo?e masz lub znasz kogo? kto przegra mi na DVD "Dum? i uprzedzenie" z Colinem ( z polskimi napisami lub lektorem). Pozdrawiam
Cena dla mnie raczej nie do przyjecia
Gotka - witam Ci? serdecznie. Jestem tu nowa. Mam pro?be , mo?e masz lub znasz kogo? kto przegra mi na DVD "Dum? i uprzedzenie" z Colinem ( z polskimi napisami lub lektorem). Pozdrawiam
Witam Ci? Beatko bardzo serdecznie.
Poszukaj na forum, na pewno znajdziesz kilka namiarów do osób, które ju? komu? DiU przegrywa?y. Odezwij si? do nich. Mo?e kto? z nich b?dzie w stanie Ci pomóc.
a mo?e zrzucimy si? na jeden komplet od producenta np w 6 osób , kazda dostanie jeden serial oryginalny, a reszte copy :twisted: :oops: :?:
Jestem za. Wezme DiU z 1980
A ile to bedzie na 6? Zdaje sie 33,33333333333333.
Aja przez miesiac bez tapety bede chodzic, zyc o chlebie i wodzie, a kupie i niech mnie dunder scisnie jak nie!!!
Z gory zapowiadam i ostrzegam!!