Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Kurczę, podejrzewam, że cenowo nie będzie "miło"... Ale ja już zbieram kasę - muszę mieć ten zestaw. Po prostu muszę.
Ja też zbieram już kasę... Bo to jest pozycja która MUSI BYĆ w moim domu
I w moim. Zwlaszcza ze nigdy nie widzialam seriali BBC, a niezwykle mi zalezy.
Jadk dotad ogladalam tylko "P&P" z '05 i "Mansfield Park" z 99.
Jesli ktos bylby zainteresowany filmem nr 2, to jestem gotowa pogwalcic prawa autorskie tworcow filmu i przeslac kopie
Zaraz, zaraz, ale nie wiadomo jakies sa to wersje, z ktorych lat .
Zaraz, zaraz, ale nie wiadomo jakies sa to wersje, z ktorych lat .
Może się myle, ale na okładce widzi mi się P&P z '80 r.
Tzn co pozostaje nie jasne? Podalam informacje ze Mansfield Park to ekranizacja z 1999 roku.
W role Fanny Price wcielila sie Frances O'Connor. Tata kupil mi ten film na dvd.
Tzn co pozostaje nie jasne? Podalam informacje ze Mansfield Park to ekranizacja z 1999 roku.
W role Fanny Price wcielila sie Frances O'Connor. Tata kupil mi ten film na dvd.
Gosi chyba chodziło ogólnie o seriale BBC. Których było kilka.
Niektorych wersji chyba nie znam, patrzac na okladke.
... no a Mansfield to pełnometrażowka.
Bardzo ladny film zreszta Ogladalam go juz kilkakrotnie. Nie moze sie jednak rownac z P&P ktorej z niecierpliwoscia wyczekuje
Ale zostawilam posta w ogloszeniu na forum, wiec moze odezwie sie ktos kto moglby mi poczta film przeslac
Juz kiedys otrzymalam w ten sposob plyte i sama wielokrotnie wysylalam
Bardzo ladny film zreszta
Ogladalam go juz kilkakrotnie. Nie moze sie jednak rownac z P&P ktorej z niecierpliwoscia wyczekuje
Ale zostawilam posta w ogloszeniu na forum, wiec moze odezwie sie ktos kto moglby mi poczta film przeslac
Juz kiedys otrzymalam w ten sposob plyte i sama wielokrotnie wysylalam
Skontaktuj siÄ™ ze mnÄ… na GG
Dzwoniłam przed chwila do Epelpol...ach ta moja niecierpliwosc. Pytalam kiedy beda filmy wydane. Oto odpowiedz jaka otrzymalam.
Trwaja rozmowy z Mango, aby mozna je bylo kupic wysylkowo, a dopiero po kilku m-cach trafia filmy do sklepow....
No nie, tylko nie Mango Telezakupy
Ale miałabym frajdę widząc w Mango reklamowane takie filmy! Może ktoś fajny by je zachwalał, np. Beata Tyszkiewicz albo Grażyna Szapołowska (w "Panu Tadeuszu" występowała w strojach z epoki!)? Sama nie wiem, jak mogłoby to wyglądać?
Może ktoś fajny by je zachwalał, np. Beata Tyszkiewicz albo Grażyna Szapołowska
Watpie zeby one chcialy sie sprzedac Mango
Co prawda, to prawda...
A czemu nie- wielu aktorów zagrało dla sporej kasy w reklamówkach, a rachunki przeciez trzeba płacić
Witam!
Wczoraj dzwoniłam do Epelpol i pytałam o szczegóły. Szczegółów nie znają . Pracownik powiedział , że prawdopodobnie w marcu będzie można kupić w MediaMarkt. Ceny w marketach nie znają, natomiast kto jest zdecydowany , może zamówić bezpośrednio w Epelpol cena 199 zł. Dla mnie to jednak zdecydowanie za drogo.
Pozdrawiam.
czyli jednym słowem: Oni tam sami nic nie wiedza :-) co osoba to inne zdanie.
A jeśli chodzi o cenę, to jest to sporo, ale ja właśnie takiej ceny się spodziewałam. Tylko że jeśli u nich będzie ten zestaw kosztował prawie 200 zł. to w sklepach pewnie 270-300. A to juz stanowczo za dużo.
Gotka - witam Cię serdecznie. Jestem tu nowa. Mam prośbe , może masz lub znasz kogoś kto przegra mi na DVD "Dumę i uprzedzenie" z Colinem ( z polskimi napisami lub lektorem). Pozdrawiam
Cena dla mnie raczej nie do przyjecia
Gotka - witam Cię serdecznie. Jestem tu nowa. Mam prośbe , może masz lub znasz kogoś kto przegra mi na DVD "Dumę i uprzedzenie" z Colinem ( z polskimi napisami lub lektorem). Pozdrawiam
Witam CiÄ™ Beatko bardzo serdecznie.
Poszukaj na forum, na pewno znajdziesz kilka namiarów do osób, które już komuś DiU przegrywały. Odezwij się do nich. Może ktoś z nich będzie w stanie Ci pomóc.
a może zrzucimy się na jeden komplet od producenta np w 6 osób , kazda dostanie jeden serial oryginalny, a reszte copy :twisted: :oops: :?:
Jestem za. Wezme DiU z 1980
A ile to bedzie na 6? Zdaje sie 33,33333333333333.
Aja przez miesiac bez tapety bede chodzic, zyc o chlebie i wodzie, a kupie i niech mnie dunder scisnie jak nie!!!
Z gory zapowiadam i ostrzegam!!