Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
SÅ‚uchajcie na stronie film webu jest nastepujace informacja:
informacja od samego wydawcy Di U zostanie wydana po polsku nareszcie sie doczekaliśmy
seriale bbc zosatnÄ… wydane specjalnym
kolekcjonerskim 6-cio plytowym boksie ...
Duma I Uprzedzenie
Perswazje
Mansfield Park
Opactwo...
Emma
Rozwazna i Romantyczna
Ma to byc wydane przez Epelpol. Dzwonilam tam aby sie dowiedziec czy to prawda i potwierdzili. Powinno sie w sklepie pokazac koniec lutego / poczatek marca.
[/i]
Hip, hip hurrrraaaa!!!
Hip, hip hurrrraaaa!!!
![]()
![]()
![]()
prawda?
Za mało tych emotikonów tutaj. Brakuje mi takiego skaczącego chłopka "juuuppiii"
Bardzo też się cieszę na to wydanie DVD, oby tylko nie było zbyt
wygórowanej ceny!! Powinni dać najwyżej po ok.20 zł, ale koniecznie
z polskimi i angielskimi napisami!
Bardzo też się cieszę na to wydanie DVD, oby tylko nie było zbyt
wygórowanej ceny!! Powinni dać najwyżej po ok.20 zł, ale koniecznie
z polskimi i angielskimi napisami!
Nie wierze w cene do 20 zl. Raczej w takiej kwocie sie nie spotyka, nawet w pakach. podejrzewam ok. 25-35 zl za sztuke, czyli 150-250 zl.
Kolekcjonerskie wydanie LOTRa bylo za 550 zl i tez ludzie kupowali
Super wiadomość, choć cena faktycznie dość wysoka. Już teraz zaczynam zbierać kaskę. Polskie wydanie DiU... HURRAY!!!
dzwoniąc pytałam o cene...mówiono mi o 150 zł...czyli w sklepie bedzie pewnie z 200
mówiono mi o 150 zł...czyli w sklepie bedzie pewnie z 200
W takich mniej więcej cenach bywają tego typu paki
No, ale pewnie będzie można kupić również na ich stronie...
A czy ktoś wie, czy ta lista filmów podana gdzieś tu na stronie jest ostateczna? Bo miałam nadzieję, że wszystkie te filmy będą w wersji serialowej, a tu "Emma" nie taka
A gdzie wogóle znalazłyście tą informację?? Bo ja coś jej nigdzie nie widzę...
Czy ktoś moze podać namiary na tę firmę? Bo jak znam życie u mnie tego w sklepach nie będzie. Mogę co najwyżej sprowadzić przez Internet.
Tak, tak, koniecznie jakies namiary proszÄ™!
Firma nazywa sie epelpol. Adresu www nie pamietam, ale jak wstukacie w wyszukiwarke to bez problemu znajdziecie. Niestety na stronie tej firmy nie ma zadnej informacji co do planow wydania filmow...ale dzwonilam tam i potwierdzili.
W czesci NOWOSCI jest spis filmow, ktory ma byc wydany,. ale na stronie filmwebu jest napisane o SERIALACH BBC...wiec ja juz nic nie wiem. A przez telefon Pani jakos nie umiala mi dac do konca dokladnej wiadomosci jaka obsada bedzie.
To już mamy cos! Wiadomo do których drzwi kołatać
To już mamy cos! Wiadomo do których drzwi kołatać
To jak się czegos więcej dowiecie, to wiecie z kim się podzielić :-)
Tego dnia, kiedy tylko wiadomość bedzie mi znaną, podziele się nią z wami wszystkimi z radością wielką
Napisałam pare dni temu do Epelpol maila z prośbą o podanie które filmy Jane Austen beda wydawac (prosilam o podanie z ktorego roku lub glowna obsade).
Niestety do dzisiaj scianka. Ani dziekuje ani pocaluj mnie...w nos :-)
Jak mnie wkurza, ze firmy podajÄ… swoj adres mailowy a nie racza na maile odpowiadac...chyba maja e-maila ot bo wypada :evil:
Pewnie rzucili się w wir poszukiwań ("Gdzieś widziałem tę kartkę..." tudzież "To my to w ogóle wydajemy???") Niedługo pewnie odpiszą. Przyłączam się do niecierpliwego oczekiwania.
Dziewczyny, swoją drogą to aż dziw, że nie zostało wydane wcześniej (chociażby słynna P&P) Przecież mieliby z tego niezły zysk. My - akurat się rzucimy. W empikach - również. Podejrzewam, że zwrócił im sie to z niezłym procentem.
Ja psychicznie nastawiam sie na cene do 300 zl. Nad wyższą chyba będę musiała się poważnie zastanowić.
kultowy poniekąd serial Robin of Sherwood ,można kupić za 35 zł/płyta - 3 odcinki na płycie.
To tak dla porównania,myśle ,że ta paczuszka spod znaku JA też będzie w podobnych cenach za płytke
Zawsze można sięgnąć na Allegro
filmy stajÄ… siÄ™ corazbardziej realne :-)
http://www.epelpol.pl/pl/index.php?page … film_id=61
Nareszcie! I na całe szczęście Emma z tej samej kolekcji BBC.
Na jaką cenę stawiacie? Nie mogę się doczekać