Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
S?uchajcie na stronie film webu jest nastepujace informacja:
informacja od samego wydawcy Di U zostanie wydana po polsku nareszcie sie doczekali?my
seriale bbc zosatn? wydane specjalnym
kolekcjonerskim 6-cio plytowym boksie ...
Duma I Uprzedzenie
Perswazje
Mansfield Park
Opactwo...
Emma
Rozwazna i Romantyczna
Ma to byc wydane przez Epelpol. Dzwonilam tam aby sie dowiedziec czy to prawda i potwierdzili. Powinno sie w sklepie pokazac koniec lutego / poczatek marca.
[/i]
Hip, hip hurrrraaaa!!!
Hip, hip hurrrraaaa!!!
![]()
![]()
![]()
prawda?
Za ma?o tych emotikonów tutaj. Brakuje mi takiego skacz?cego ch?opka "juuuppiii"
Bardzo te? si? ciesz? na to wydanie DVD, oby tylko nie by?o zbyt
wygórowanej ceny!! Powinni da? najwy?ej po ok.20 z?, ale koniecznie
z polskimi i angielskimi napisami!
Bardzo te? si? ciesz? na to wydanie DVD, oby tylko nie by?o zbyt
wygórowanej ceny!! Powinni da? najwy?ej po ok.20 z?, ale koniecznie
z polskimi i angielskimi napisami!
Nie wierze w cene do 20 zl. Raczej w takiej kwocie sie nie spotyka, nawet w pakach. podejrzewam ok. 25-35 zl za sztuke, czyli 150-250 zl.
Kolekcjonerskie wydanie LOTRa bylo za 550 zl i tez ludzie kupowali
Super wiadomo??, cho? cena faktycznie do?? wysoka. Ju? teraz zaczynam zbiera? kask?. Polskie wydanie DiU... HURRAY!!!
dzwoni?c pyta?am o cene...mówiono mi o 150 z?...czyli w sklepie bedzie pewnie z 200
mówiono mi o 150 z?...czyli w sklepie bedzie pewnie z 200
W takich mniej wi?cej cenach bywaj? tego typu paki
No, ale pewnie b?dzie mo?na kupi? równie? na ich stronie...
A czy kto? wie, czy ta lista filmów podana gdzie? tu na stronie jest ostateczna? Bo mia?am nadziej?, ?e wszystkie te filmy b?d? w wersji serialowej, a tu "Emma" nie taka
A gdzie wogóle znalaz?y?cie t? informacj??? Bo ja co? jej nigdzie nie widz?...
Czy kto? moze poda? namiary na t? firm?? Bo jak znam ?ycie u mnie tego w sklepach nie b?dzie. Mog? co najwy?ej sprowadzi? przez Internet.
Tak, tak, koniecznie jakies namiary prosz?!
Firma nazywa sie epelpol. Adresu www nie pamietam, ale jak wstukacie w wyszukiwarke to bez problemu znajdziecie. Niestety na stronie tej firmy nie ma zadnej informacji co do planow wydania filmow...ale dzwonilam tam i potwierdzili.
W czesci NOWOSCI jest spis filmow, ktory ma byc wydany,. ale na stronie filmwebu jest napisane o SERIALACH BBC...wiec ja juz nic nie wiem. A przez telefon Pani jakos nie umiala mi dac do konca dokladnej wiadomosci jaka obsada bedzie.
To ju? mamy cos! Wiadomo do których drzwi ko?ata?
To ju? mamy cos! Wiadomo do których drzwi ko?ata?
To jak si? czegos wi?cej dowiecie, to wiecie z kim si? podzieli? :-)
Tego dnia, kiedy tylko wiadomo?? bedzie mi znan?, podziele si? ni? z wami wszystkimi z rado?ci? wielk?
Napisa?am pare dni temu do Epelpol maila z pro?b? o podanie które filmy Jane Austen beda wydawac (prosilam o podanie z ktorego roku lub glowna obsade).
Niestety do dzisiaj scianka. Ani dziekuje ani pocaluj mnie...w nos :-)
Jak mnie wkurza, ze firmy podaj? swoj adres mailowy a nie racza na maile odpowiadac...chyba maja e-maila ot bo wypada :evil:
Pewnie rzucili si? w wir poszukiwa? ("Gdzie? widzia?em t? kartk?..." tudzie? "To my to w ogóle wydajemy???") Nied?ugo pewnie odpisz?. Przy??czam si? do niecierpliwego oczekiwania.
Dziewczyny, swoj? drog? to a? dziw, ?e nie zosta?o wydane wcze?niej (chocia?by s?ynna P&P) Przecie? mieliby z tego niez?y zysk. My - akurat si? rzucimy. W empikach - równie?. Podejrzewam, ?e zwróci? im sie to z niez?ym procentem.
Ja psychicznie nastawiam sie na cene do 300 zl. Nad wy?sz? chyba b?d? musia?a si? powa?nie zastanowi?.
kultowy poniek?d serial Robin of Sherwood ,mo?na kupi? za 35 z?/p?yta - 3 odcinki na p?ycie.
To tak dla porównania,my?le ,?e ta paczuszka spod znaku JA te? b?dzie w podobnych cenach za p?ytke
Zawsze mo?na si?gn?? na Allegro
filmy staj? si? corazbardziej realne :-)
http://www.epelpol.pl/pl/index.php?page … film_id=61
Nareszcie! I na ca?e szcz??cie Emma z tej samej kolekcji BBC.
Na jak? cen? stawiacie? Nie mog? si? doczeka?