Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Bardzo mi?o gaw?dzimy,ale musz? ju? i??.
Dobrej nocy.
Faktycznie... Dochodzi pó?noc... TO ja te? powinnam - jutro z rana do pracy :?
E kochana, wczesniej ode mnie i tak nie wstajesz
Dzisiaj mam ambitny plan isc spac wczesnie. Czyli pewnie za jakas godzinke
A o której wstajesz??
Aine, czy jeste? mo?e "nocnym markiem"? Bo ja raczej tak. Siedz? teraz i nadrabiam zaleg?o?ci. Musz? przeczyta? wszystkie te w?tki o "Dumie", bo inaczej wszystko mi si? pokr?ci i pogubi? si? w nowych i starych wiadomo?ciach na tym forum.
Chyba a? tak ?le nie b?dzie - tutaj jest w miar? spokojnie
Ech Diano, jestem dzieckiem nocy. Po raz pierwszy spojrzalam na ten swiat nock? i tak mi sie ten widok spodobal, ze mi ju? zosta?o. ?adne dzienne bajery nie robia na mnie wrazenia Dnia u?ywam zwykle po to ?eby si? zdrzemn??
No... Ja przysz?am na ten ?wiat tak o 2:30 wi?c te? mnie do niej ci?gnie
Ja urodzi?am si? w nocy ze ?rody na czwartek; o?ywiam si? BARDZO t??e por?!
Ejjjjj.... To ja si? urodzi?am w nocy ze ?rody na czwartek :p
a ja z soboty na niedziele. Tak wiec niedzielne dziecko ze mnie I z urodzenia i z natury
Ja ostatnio z natury niedzielne... :p
To ja mam bardzo podobnie jak wy...KOCHAM NOCE ale nie nawidze dnia...mam przezywa mnie "wampirek"...i dlatego w dzie? bym spa?a w a w nocy rozrabia?a
Ja nie lubi? s?o?ca, tak wi?c noc jest moim naturalnym przyjacielem.
Ja te? kocham noc, ale maratony filmowo- nocne to jednak dla mnie przesada. Za du?e unieruchomienie wtedy i mo?na przysn??, a co najgorsze- obudzi? si? z bólem g?owy.
A ja uwielbiam zasypia? przy filmie. Bardzo czesto nastawiam sobie playliste z P&P i id? spa?
Aine, jak dajesz rad?? 8O 8O
Mi si? mi?o zasypia?o tylko przy "Pikniku pod Wisz?c? Ska??".
Normalnie, nie mam jakich? wi?kszych problemów. Zawsze si? w pewnym momencie budze i wy??czam.
A takie stymulowanie mózgu dobrze wp?ywa na sny
Ja nie lubi? s?o?ca, tak wi?c noc jest moim naturalnym przyjacielem.
Jejku! To zupe?nie tak jak ja
Fakt, ale ja za to go nie potrzebuj? bo jak jest s?oneczko to sie chowam w cieniu Przyjaciele to ju? wampir na mnie wo?aj? :twisted:
Ja sie udzielam na solarium, wi?c nie wida?
Ale tak ogolnie to przyjaciólka mnie maltretuje jak do niej przyjde, bo siedzimy na ganeczku
Och, nie! Aine - solarium?! Nigdy.
Unikam s?o?ca jak tylko mog?, i na dodatek, maltretuj? znajomych. Np. ja idziemy latem do parku to siadamy na ?aweczce w cieniu. Spacery tylko alejkami w cieniu itp Koszmarna jestem, nie?
O jak mi?o. Ja tez s?o?ca nie lubi?, solarium tez nie uzywam.
Lubi? chmury i noc...
Mog?abym sie zwi?za? z wampirem...
Mog?abym sie zwi?za? z wampirem...
W sumie to ja te?, gdyby nie ci?g?y strach, ze zg?odnieje