Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
mi sie kojarzy O sole mio!
i frutti di mare
Alison niestety tylko bud?etówka
mi sie kojarzy O sole mio!
i frutti di mare![]()
![]()
Alison niestety tylko bud?etówka
Te agencje s? w?a?nie finansowane przez pa?stwo ;-)
A zapyta?am, bo trafi?a? bez pude?ka jak to mówi? krasnale ;-)
Moj tez za orygianalny nie jest...
Pare lat temu lubilam taka aktorke Nia Long. Mialam zakladac kiedys maila i wymyslilam nick dodajac "j", czyli niya. I tak juz zostalo.
Ostatnio jednak, wpisujac w wyszukiwarke, dowiedzialam sie, ze Niya to jakas bogini czczona na wschodzie, czy slowo znane w swiecie islamu. Nawet pojawila sie plyta o tym tytule, ale nie wiem czy tez taki zespol.
To tyle
poprawka: dodajac "y" ktore czyta sie jak "j"
Mój to moje imi? po francusku. Poza tym kojarzy mi si? z patronk? owego imienia.
Mój, to prawie moje inicja?y.
mój to oczywi?cie moje imi? tylko hmm nie zm??czone (nikt mi nigdy nie powiedzia? ?e mam m?ski mózg ) tylko sch?opiencone. Mo?e to kryzys okr?g?ej daty urodzin, ale jako izek czuj? si? jako? m?odziej.
nie bez znaczenia jest fakt, ?e jak musz? co? wymy?li? na ju? to mi koncept szwankuje baaardzo
Ja niestety nie jestem oryginalna, poda?am swoje imi?. Ale wam zazdroszcz? pomys?ów.
a mnie chcia?o wejs? moje imi? wi?c poniewaz lubi? czes?awa, wi?c przemianowa?am si? na Mi?osza - ale jestem kobiet?, chyba, o ile dobrze pami?tam :mrgreen:
I tez chcia?am powiedzie? ?e Alisson ma ?licznego Collina - ech, taki mrauuuuuuuu :oops:
Hejka!
Fajny temat, sama sie czesto zastanawiam skad ludzie biora ksywki.
Moj nick moze wydawac sie malo oryginalny po skandalach Loany we w?oskim Big Brotherze (to chyba byl ten program), ale jest juz calkiem stary. Jego pierwsza wersje podsunela mi dziewczyna w pociagu, z ktora jechalam na moj pierwszy w zyciu konwent (zjazd fanow mangi i anime) - zdecydowalam wtedy, ze moje imie jest zbyt popularne i trzeba sie czyms wyroznic . Bylo to 9 lat temu
. Pierwsza wersja brzmiala Loan i bylo skrotem od Loanna - czyli mojego imienia ze zmieniona pierwsza litera. Ale kiedy okazalo sie, ze "loan" to po angielsku "pozyczka", dodalam litere "a" na koniec i wyszla Loana
. A czemu zamienilam "j" na "l"? Bo moja ulubiona postac z anime to Lady Oscar
.
Niestety, okazalo sie, ze Loana to imie we Wloszech, rozslawione przez skandalizujaca Loane z BB, a pozniej przez Umberto Eco w ksiazce "Tajemniczy Plomiec Krolowej Loany"... a ja chcialam byc oryginalna ;P.
Loano, gdzie sie podziewa?a????
Mam nadziej?, ?e ju? teraz jak zawita?a?, b?dziesz cz?sciej sie pojawia?
a na mnie kiedys mówili "migotka"
Czy to od tej okropnie "pouk?adanej" Migotki z Muminków ;-)
Ja niestety te? nie by?am orginalna. To moje imi? ( nie trudno sie domy?le? ) Ale wasze nicki s? naprawde super!!
hmmm mój nick w porównaniu do waszych jest baaardzo banalny. kole?naka mnie tak nazwa?a poniewa? lubi?, uwielbiam kocham...... FRYTKI :oops: i co zrobic......
A mój nick pochodzi z pocz?tków fascynacji W?adc? Pier?cieni. Narya to jeden z pier?cieni stworzonych przez elfy - ten, który nosi? Gandalf. ?adnie brzmi jako imi? - tak troszeczk? tajemniczo
Mój nick wymy?li?am, kiedy wp ??da?a ode mnie loginu do skrzynki mailowej. Mia?am wtedy 12 lat i przezywa?am faz? p?ytkiej fascynacji wielkookimi panienkami i takimi tam. Naprawd? nie pami?tam sk?d mi si? akurat Megumi wzi??o (ale na pewno nie sugerowa?am si? OMG). Pó?niej wyszpera?am, ?e ma w j?zyku kraju kwitn?cej wi?ni urocze znaczenie ('b?ogos?awie?stwo') i ?adnego kandziorka.
Ale? macie oryginalne nicki....
Tak, zw?aszcza ja Chyba co? wymysl? i zarejestruj? si? jeszcze raz
NICKI MACIE SUPER, MóJ JEST TROCHE KOMBINOWANY. MóJ PRYWATNY COLINEK NAZYWA MNIE PIEKNA CO W PO?ACZENIU Z MOIM IMIONKIEN W OBCYM JEZYKU BRZMI ANJOLIE
Je?eli jeste?my ju? przy nickach.... mój jest zaczerpni?ty ze wczesnego dzieci?stwa mojej córeczki Martynki.... kiedy kto? pyta? jak ma na imi? to odpowiada?a Kika... pomy?la?am, ?e fajnie b?dzie o tym pami?ta? ... to tyle
to bardzo fajnie.ciekawa jestem jak moje dziecko b?dzie mówi?o na swoje imi? a ma kinga, ale ju? nied?ugo si? przekonam
na pewno Ewelinko b?dzie brzmia?o bardzo s?odko to co twoja Kingusia wymy?li
Sk?d si? wzi?? mój nick? Powsta? pod wp?ywem chwili Proceed from the impulse of the moment. No i lubi? pana Collinsa. Bardzo
a moj nick? sama nie wiem.. polaczenie traumy po ogladnieciu RINGU plus to ze nie potrafie sie powstrzymac od obgryzania paznokci... poza tym samo slowo mi sie podoba, bo jest takie... dziwne zupelnie jak ja
a ja na angielskim forum znalaz?am takiego nicka: SecretWifeofTomQuinn
hehehehe :mrgreen: