Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Sobota, niedziela od 19:00?
To tylko sugestia..
Mo?na wybra? dzie? lub oba?
Sobota, niedziela od 19:00?
![]()
To tylko sugestia..
Mo?na wybra? dzie? lub oba?
Wola?abym pi?tek, ale je?li wi?kszo?ci odpowiada sobota - zmieni? plany
Ja jestem jak najbardziej ZA!!!
Wola?abym pi?tek, ale je?li wi?kszo?ci odpowiada sobota - zmieni? plany
Powiedzmy, ?e weekend zaczyna si? w pi?tek Po prostu przez te trzy dni wieczorami zagl?dajcie na naszego (?e tak powiem) chata
Powiedzmy, ?e weekend zaczyna si? w pi?tek
![]()
Chyba niezupelnie. Siedzialam sama. Jak nie znosze polchatu - siedzialam i siedzialam.
Hmmm, ja by?am wczoraj mi?dzy 19 a 21 i te? nikogo, wpad? tylko ktos o pseudonimie sue, ale zaraz uciek?
Wczoraj - przyznaje nie mia?am g?owy do czatu. Jedynie forum stwarza?o mi odskocznie od zmartwie?
No, mam Ci? nareszcie! Nie mog? Ci? z?apa? na GG. Kiedy tam bywasz?
zwykle codziennie, bez przerwy mam w?aczone. Je?li tylko mam jaki? opis, to znaczy, ze predzej czy pozniej odpowiem.
Chociaz fakt - wczoraj poznym wieczorem wylaczylam.
?wietny pomys? z czatem, ale najlepiej bedzie(sprawdzone w praktyce) umówi? si? na konkretn? dat? i na kilka dni wcze?niej jeszcze przypomnie? o terminie.
ja w tym tygodniu i tak bym nie da?a rady bo ci?gn? nadgodziny ale w przysz?y pi?tek powinnam ju? siedzie? w domu, to jak 19, 20??
Z moj? pami?ci? tak ró?nie bywa, ?e pewnie i tak jakie? przypomnienia nic by nie da?y. To bardzo fajna pora, w ka?dym razie. Postaram si? w ko?cu zaistnie? na chacie, I hope so!
Czy któras z szanownych pa? zagl?da na naszeo chata? 8)
HiHi! To tak jak ja Zawsze jestem sama...
ja nawet dopiero w tej chwili wyszlam. Znudzilo mi sie tak juz czekac pol godziny
To mo?e nie jeste?my na tym samym czacie ja wczoraj wpada?am na chwilk? ze cztery razy, raz siedzia?am z 20 minut i te? - nic. Co? si? nie mo?emy zgra?
To jest nasz chat (Ammit si? tym zaj??a )
Ja tam wpadam i zawsze jestem sama...
Troszk? si? zaniedbuj?, ale postaram si? poprawi? i te? tam zagl?da?
Dzisiaj odpadam - padam na nos. Ale jutro lub w niedziele? Bendem czekac!!!
Czy która? z szanownych pa? bywa na naszym chacie?
Ja to sobie sprytnie wydedukowalam ze wszyscy wola wypowiadac sie na forum....bo na czacie to sie cos napisze i zniknie...a tu dyskusje tocza sie w nieskonczonosc...ida w tysiace postow...i na starosc bedzie mozna sobie czytac mlodziencze impresje;-)
PS.ja na czacie jestem prawie zawsze;-)
Czy która? z szanownych pa? bywa na naszym chacie?
obecna!!!
To ja mog? by? ale dzisiaj
Ja wpadam, ale jak widz? po raz kolejny "wygl?da na to, ?e jeste? tu sama..." to si? zniech?cam