Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Kobitki (?e si? tak seksistowsko odezw?, ale w ko?cu tu s? same baby) mo?e zorganizujemy sobie gdzie? pokój na chacie do swobodnych pogaw?dek?
Mo?emy umawiac si? na pogaduchy o okre?lonej porze, albo wpadac ot tak, a nu? kto? si? trafi. Co Wy na to?
:?:
Z praktyki wiem, ?e to wychodzi i to na prawd? fajnie - jestem za
Okej, pytanie gdzie? Przegl?dam onet i nie wiem, jak za?o?y? swój pokój. Czy w ogóle kto? jeszcze reflektuje?
Ja to mog? za?atwi?, ale dopiero jutro - dzi? robi si? zbyt napi?ta sytuacja w domku
Nie zawsze dzia?a- mojej mamie bardzo nie odpowiada styl Austen i kiedy jej kaza?am czyta? DiU, skapitulowa?a po dwóch rozdzia?ach
Moja te?, najpierw si? skrzywi?a i powiedzia?a "romansid?o?!" (a sama czyta Nepomuck?!!!!)
Mojej mamci "Duma" kojarzy si? g?ównie z panem Darcy'm (tzn. z CF).
Je?eli mi si? cosik podoba, to znaczy ?e jest to kit i szmira - zero wspólnych upodoba?... A Dum?... z 1995 roku oberza?a ot tak od niechcenia, bo nie by?o nic innego w TV... ale to by?o {i]g?upie[/i]... Obejrza?a do ko?ca bo ja chcia?am oberze?, a drugi TV by? okupowany przez ojca...
Moja mama przeczyta?a i poprosi?a o nast?pn? powie?? J.A.
Co z tym chatem?
To mam si? tym zaj????
Czy kto? zaglada na tego chata? 8)
By?am wczoraj z Mrs. Darcy, chyba musimy si? umówi? na konkretne godziny
To by?by ca?kiem dobry pomys? Spotkania na chacie w konkretnych godzinach
Te? mi si? tak wydaje, to by bardzo pomog?o. Cho? ja tak wolno pisz?, ?e pewnie nie b?d? nad??a?a w konwersacji. :oops:
To mo?e jakie? propozycje co do godzin spotka? na chacie?
Ja my?l?, ?e raczej jakie? wieczorne...
Te? mi si? tak wydaje, a tak na marginesie, to jest nas ju? 200! Tzn. zarejestrowanych u?ytkowników; sporo si? ludzi uzbiera?o, ale tusz?, ?e to jeszcze nie koniec.
Te? mi si? tak wydaje, a tak na marginesie, to jest nas ju? 200!
Tzn. zarejestrowanych u?ytkowników; sporo si? ludzi uzbiera?o, ale tusz?, ?e to jeszcze nie koniec.
Teoretycznie zarejestrowanych - owszem 200. W praktyce uczestników forum jest ok 50
Czyli chat wieczorami w weekendy