Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Czy kto? z was wie, gdzie ewentualnie mo?na kupi? orygina? Dumy z 1995roku na DVD?
zerknij na Amazon najlepiej klikajac na "co kupic"
Niestety - z Amazon to ja zakupów nie zrobi?...
Ja niedawno widzia?am na allegro.pl DVD, ale cena mnie troch? wystraszy?a...
Tam ju? te? sprawdza?am i niet.. :? :evil:
Tam ju? te? sprawdza?am i niet.. :? :evil:
To raczej inaczej nie kupisz
Owszem Katowice. Blisko ma?opolski ;-).
Kochana 30 kilosow od K-wic mieszkam Katowice to niemal mój drugi dom (przez studia i brata
)
Ja ?ci?gn??am now? Dum? w jeden dzie? w sieci Torrent (BitCometem) polecam, ale nadaje si? g?ownie do nowych plików, o Jane Eyre serialowej mo?na tylko pomarzy?. Do osio?ka straci?am cierpliwo??, szalenie kapry?ne zwierz? :?
Caroline- mózesz poda? jakie? szczegó?y co do tej sieci?
Hmmm, d?uga historia, musisz mie? program do ?ci?gania (tak jak emule, donkey, kazaa i in) tylko, ?e obs?uguj?cy torrenty. Torrenty to takie jakby linki, po ich zainstalowaniu na kompie zaczynasz ?ci?ga? film. Torrentów szukasz na stronkach internetowych np. isohunt, torrentbox iin.
Je?eli temat szczególnie Ci? interesuje polecam stronki:
http://www.searchengines.pl/phpbb203/ - to jest forum z dok?adnymi opisami ró?nych programów, sieci, konfiguracjami itd.
http://p2p.info.pl/index.php?module=sub … nerallinks - to jeszcze jedna stronka informacyjna, dobrze w prowadza w temat P2P
S?u?? równie? pomoc? w razie k?opotów.
Yyyyyy oczywi?cie nie mówimy tu o tzw. piractwie internetowym
Kochana 30 kilosow od K-wic mieszkam Katowice to niemal mój drugi dom (przez studia i brata
)
Wszystko pi?knie i "siem cieszem wery macz", tylko dalej nie wiem jak by?my mog?y dokona? transferu? Mo?esz mi zrobi? kopie na p?ytach czy po?yczy? do skopiowania? Nie wiem jak tutaj praktykujecie taka samopomoc ...babsk??
No i co ja widz?? Tydzie? nie by?o mnie w kraju i ca?a masa offtopiców
Dziewczyny, przenosz? ten w?tek do cz??ci "Dla fanów", tam pasuje bardziej. Tutaj rozmawiamy o ksi??ce i jej ekranizacjach, a nie o wymianie filmami (notabene przypominam ?e omawianie dzia?a? "nie do ko?ca zgodnych z prawem" lepiej robi? bezpo?rednio, np. mailem).
Co do ortografów to oczywi?cie mog? si? zdarzy?, ale prosz? jednak o staranno??. W ko?cu dyskutujemy o literaturze PI?KNEJ (co same zreszt? non stop przyznajecie) wi?c chyba wypada pisa? przynajmniej schludnie? Nie traktujcie tego jako zarzut, przez ostatni rok zauwa?y?em du?o pozytywnych zmian na forum
Wszystko pi?knie i "siem cieszem wery macz", tylko dalej nie wiem jak by?my mog?y dokona? transferu?
Dogadamy sie na GG
No i co ja widz?? Tydzie? nie by?o mnie w kraju i ca?a masa offtopiców
wiem, wiem... przyznaj?... mam tak? brzydk? przypad?o??