Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Skoro już pozbyłam się hamulców i pozwoliłam rozwijać się mojej chorobie to mam takie pytanie... Czy ktoś z was ma przyzwoitą wersję Dumy... i może jakiś innych ekranizacji?? (może np. DVDRip?)U mnie niestety ściągnięcie osiołkiem graniczy z cudem... ALe za to mam sporawo innych filmów i myślę, że będę potrafiła się odwdzięczyć
Ech, też męczę się ściąganiem przez muła, ale już kończę ^^ Jeczcze "tylko" 180 MB
A dobra kopia??
Mam nadzieję, że jakby co, to będę się mogła do Ciebie uśmiechnąć ;-]
Usmiechać się możesz zawsze, ale nie mam nagrywarki
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
No to siÄ™ zastrzelÄ™
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Ja też omal się nie zaciukałam, jak mi zniknął jeden ze ściąganych filmów. :cry: :cry: A co do "Dumy" to mi zostało jeszcze na pewno więcej MB niż 180 do ściągnięcia z "muła"
Ale się ślimaczy!
Ja mułem w życiu nie ściągnę - jestem w domu wieczorami, a matka prędzej by padła i wykręciła wszystkie korki niż pozwoliła, żeby tyle komp chodził...
Moja mama na razie nie reaguje przy dość długim siedzeniu przeze mnie przed monitorem, ale to może dlatego, że mam jej ściągnąć płytę Seweryna Krajewskiego.
No niestety - mojej mamusi wydaje się, że mam jakies kilkanaście lat mniej (a może i więcej)
No cóż, ten typ (tzn. matka) tak ma!
Wiesz... W sumie to ja już jestem dojrzałą i poważną osobą... Nie mam 10 czy 15 lat ale sporo więcej :?
A rodzice, niezależnie od wieku latorośli, traktują swe dzieci właśnie jak... dzieci. To ma swoje plusy i minusy, ale tak to już jest. Niedobrze, zaczynam filozofować...
Wiesz... Dzieckiem to ja już nie jestem (filozofia nie jest taka zła)
Czy ktoś z was wie, gdzie ewentualnie można kupić oryginał Dumy z 1995roku na DVD?
Ja niedawno widziałam na allegro.pl DVD, ale cena mnie trochę wystraszyła...
dysponuje i oferuje:
P&P DVD i DVX
Emme z GP (DVD i bardzo fajnym wloskim dubbingiem
gdzies Emme z KB
Perswazje
Rozwazna i romantyczna
i kilka filmow w klimacie lub obsadzie
Czy ktoś z was wie, gdzie ewentualnie można kupić oryginał Dumy z 1995roku na DVD?
zerknij na Amazon najlepiej klikajac na "co kupic"
Heeej, ja BARDZO jestem zainteresowana R&R i Persfazjami, a nie masz może Jane Eyre z Timothy Daltonem, bo też bardzo poszukiwany ci on jest. Przeze mnie oczywista :-)
Jezu! skąd mi się te PERSFAZJE wzięły!!!??? To chyba z nerw ;-) i emocji :-)
Alison - tutaj za ortografy czy bledy nikt Cie nie zbanuje Nie wiem jak inni, ale ja nawet nie zauważyłam
I Perswazje i RiR moge udostepnic, Jane Eyre ściąga mi się. Chociaż wiadomo jak to z osiołkiem, czasem zdarzają się cuda.
Skąd jesteś, bo coś mi się przebąknęły K-ce, albo K-ków
Owszem Katowice. Blisko małopolski ;-). Ortografią się przeraziłam, bo to nie jest moja słaba strona i nie mam kompleksów, więc stąd popłoch jak zobaczyłam na monitorze co mi się wypsnęło ;-)
Daj znać proszę w jaki sposób mogłabyś mi udostępnić te filmy (znaczy poproszę o szczegóły). I jeszcze mam pytanie skąd ściągnęłyście ostatnia D&U, mnie osiołkiem dwa razy wlazła jakaś walnięta wersja z przesuniętym dźwiękiem. Np. lady Catherine opieprza Lizzy a w soundtracku leci to słodkie :I love, I love i love you...
No po prostu nie da się tego oglądać!!!
A Duma i Uprzedzenie, którą parę dni temu ściągnęłam, okazała się wersją z 2003 - tą współczesną *lol*... załamka