Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Skoro ju? pozby?am si? hamulców i pozwoli?am rozwija? si? mojej chorobie to mam takie pytanie... Czy kto? z was ma przyzwoit? wersj? Dumy... i mo?e jaki? innych ekranizacji?? (mo?e np. DVDRip?)U mnie niestety ?ci?gni?cie osio?kiem graniczy z cudem... ALe za to mam sporawo innych filmów i my?l?, ?e b?d? potrafi?a si? odwdzi?czy?
Ech, te? m?cz? si? ?ci?ganiem przez mu?a, ale ju? ko?cz? ^^ Jeczcze "tylko" 180 MB
A dobra kopia??
Mam nadziej?, ?e jakby co, to b?d? si? mog?a do Ciebie u?miechn?? ;-]
Usmiecha? si? mo?esz zawsze, ale nie mam nagrywarki
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
No to si? zastrzel?
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Ja te? omal si? nie zaciuka?am, jak mi znikn?? jeden ze ?ci?ganych filmów. :cry: :cry: A co do "Dumy" to mi zosta?o jeszcze na pewno wi?cej MB ni? 180 do ?ci?gni?cia z "mu?a"
Ale si? ?limaczy!
Ja mu?em w ?yciu nie ?ci?gn? - jestem w domu wieczorami, a matka pr?dzej by pad?a i wykr?ci?a wszystkie korki ni? pozwoli?a, ?eby tyle komp chodzi?...
Moja mama na razie nie reaguje przy do?? d?ugim siedzeniu przeze mnie przed monitorem, ale to mo?e dlatego, ?e mam jej ?ci?gn?? p?yt? Seweryna Krajewskiego.
No niestety - mojej mamusi wydaje si?, ?e mam jakies kilkana?cie lat mniej (a mo?e i wi?cej)
No có?, ten typ (tzn. matka) tak ma!
Wiesz... W sumie to ja ju? jestem dojrza?? i powa?n? osob?... Nie mam 10 czy 15 lat ale sporo wi?cej :?
A rodzice, niezale?nie od wieku latoro?li, traktuj? swe dzieci w?a?nie jak... dzieci. To ma swoje plusy i minusy, ale tak to ju? jest. Niedobrze, zaczynam filozofowa?...
Wiesz... Dzieckiem to ja ju? nie jestem (filozofia nie jest taka z?a)
Czy kto? z was wie, gdzie ewentualnie mo?na kupi? orygina? Dumy z 1995roku na DVD?
Ja niedawno widzia?am na allegro.pl DVD, ale cena mnie troch? wystraszy?a...
dysponuje i oferuje:
P&P DVD i DVX
Emme z GP (DVD i bardzo fajnym wloskim dubbingiem
gdzies Emme z KB
Perswazje
Rozwazna i romantyczna
i kilka filmow w klimacie lub obsadzie
Czy kto? z was wie, gdzie ewentualnie mo?na kupi? orygina? Dumy z 1995roku na DVD?
zerknij na Amazon najlepiej klikajac na "co kupic"
Heeej, ja BARDZO jestem zainteresowana R&R i Persfazjami, a nie masz mo?e Jane Eyre z Timothy Daltonem, bo te? bardzo poszukiwany ci on jest. Przeze mnie oczywista :-)
Jezu! sk?d mi si? te PERSFAZJE wzi??y!!!??? To chyba z nerw ;-) i emocji :-)
Alison - tutaj za ortografy czy bledy nikt Cie nie zbanuje Nie wiem jak inni, ale ja nawet nie zauwa?y?am
I Perswazje i RiR moge udostepnic, Jane Eyre ?ci?ga mi si?. Chocia? wiadomo jak to z osio?kiem, czasem zdarzaj? si? cuda.
Sk?d jeste?, bo co? mi si? przeb?kn??y K-ce, albo K-ków
Owszem Katowice. Blisko ma?opolski ;-). Ortografi? si? przerazi?am, bo to nie jest moja s?aba strona i nie mam kompleksów, wi?c st?d pop?och jak zobaczy?am na monitorze co mi si? wypsn??o ;-)
Daj zna? prosz? w jaki sposób mog?aby? mi udost?pni? te filmy (znaczy poprosz? o szczegó?y). I jeszcze mam pytanie sk?d ?ci?gn??y?cie ostatnia D&U, mnie osio?kiem dwa razy wlaz?a jaka? walni?ta wersja z przesuni?tym d?wi?kiem. Np. lady Catherine opieprza Lizzy a w soundtracku leci to s?odkie :I love, I love i love you...
No po prostu nie da si? tego ogl?da?!!!
A Duma i Uprzedzenie, któr? par? dni temu ?ci?gn??am, okaza?a si? wersj? z 2003 - t? wspó?czesn? *lol*... za?amka