Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Aloha!
Witam wszystkich serdecznie!!! Jako zupełnie nowa osoba chciałabym poprosić o tolerancję na samym początku, i darowanie mi błędów, mam nadzieję że z kazdym dniem będzie ch coraz mniej:)
Miło mi powitać :-) Cieszę się, ze do nas dołączyłaś.
Dziękuję dziewczyny:) Już mi raźniej, bo przyszłam taka przestraszona przyznam się szczerze
Dziękuję dziewczyny:) Już mi raźniej, bo przyszłam taka przestraszona przyznam się szczerze
Jej, a czym?
Witamy!!
Sama nie wiem Tym że jakoś się nie odnajdę, ale jestem na dobrej drodze chyba... No i że zostanę źle przyjeta
"Nie ma się czego bać, nie ma się czego bać
To tylko księżyc idzie złote chusty prać"
Tak śpiewał wasz krakowski bard Marek Grechuta. A ja jestem już zazdrosna bo znowu ktoś z południa, a z Pomorza Zachodniego posucha. czuję się tu wyobcowana (w sensie regionalnym oczywiście).
No i że zostanę źle przyjeta
O to siÄ™ nie martw!! Witamy CiÄ™ z otwartymi ramionami
poczekaj no do lipca juz ja cie osmiele
A czego sie tu bac? My niestraszne ludzie
No moze czasami zwlaszcza na niektorych avatarach: vide pan Collins
Juz właśnie widzę że moje obawy były totalnie bezpodstawne, ale niestety ja czasami taka bywam :?
Wiem co czujesz.Też to przechodziłam niedawno,ale tu wszyscy są rewelacyjni i będzie Ci z nami dobrze,WITAM
HA!! Mój pierwszy 1000!!
Naprawdę, po powitaniach jestem tego pewna... DZIĘKUJĘ!!!
I ja również gratuluję 1000!
Reghina z Krakowa - może być inspirujące, hmmmmmmmmmmm
W sumie tak włąśnie do mnie dotarło że niczego konkretnego o sobie nie napisałam :? Może więc trochę o tym kim jestem, i czym się interesuję... Mam 19 lat, teraz jestem w "szale" matur (i tu serdecznie proszę o trzymanie kciuków ) Potem? Od 10 lat marzy mi się archeologia, jeśli nie wyjdzie, to może fililogia rosyjska... Interesuję się sztuką, historią, lubię filmy i seriale kostiumowe, książki... Znajomy niedawno o mnie powiedział "to taka artystyczna dusza", co jest zdecydowanie przesadą, bo zdolności artystycznych nie posiadam, niestety. A z muzyki... Uwielbiam muzykę klasyczną i metal symfoniczny
Cati gratulacje
A dziekujÄ™ bardzo!
HA!! Mój pierwszy 1000!!
![]()
Caitri stawiasz wirualne piwo!!!